reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misiu,
ja robiłam jakis tydzien temu mocz, morfologie, bialko CRL (czy jakos tak) i toxoplazme IgM - zaplacilam 70 zl... tez wszystko prywatnie.:dull:
Ale jak trzeba to trzeba...

A powiedz, cytomegalia to tez jakas choroba odzwierzeca? Mialas juz kiedys robione takie badanie? Ja dzwonilam do laboratorium i robia cytomegalie IgM (obecne zakazenie) i IgG (stare...), i nie wiem ewentualnie ktore robic, toxo robilam IgM. A tak w ogole to na wynik czeka sie 2 tygodnie (toxo mialam nastepnego dnia...)

reklama
Anulka właśnie usypiamy Wika i będziemy jechać z mężem. Wcześniej jednak robota była w domku więc się nie urwaliśmy do sklepu... ;-)

No a ta cytomegalia to tutaj szerzej na ten temat:
http://www.maluchy.pl/artykul/140

i tutaj
http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=316

wiem że nie miałam robionej cytomegalii wczesniej z Wikiem, moja ginka jest teraz strasznie przewrażliwiona i chce dokładnie mnie przebadać.

witam wieczorową porą :-)

misiu dzięki za kalkulatorek :tak: wg niego powinnam być wagowo z moimi kilogramami w 32tc :-D:cool2::-D

no i musze uciekac...
znowu nocka u babci...
juz sie wykapalismy... i zbieramy sie...:-D
nie wiem ile to jeszcze potrwa, bo dzis nasz fachowiec zabral zabawki i poszedl... po rozmowie, ze jak widzac tempo w jakim to robi to za kazdy dzien opoznienia od ustalonej kwoty odejmiemy mu 50 zl... hmm, mial robic 10 dni a dzis minely 3 tygodnie... a zeszloby mu jescze z tydzien... no i poszedl... ach...

dobrej nocki:tak::tak:

heeeeej
anulka gratuluje ruchow :-D ja poczulam jak malenstwo sie kreci jakos pare dni temu.... moze juz bedzie z tydzien :tak: teraz czuje je coraz czesciej i wyrazniej:-D nie sa to kopniaczki ale czuje maluszka...

ooo shrek leci na tvn, pedze ogladac :-D lubie bajki a co... a szczegolnie te smieszne...
buziole mamuski :***

no i musze uciekac...
znowu nocka u babci...
juz sie wykapalismy... i zbieramy sie...:-D
nie wiem ile to jeszcze potrwa, bo dzis nasz fachowiec zabral zabawki i poszedl... po rozmowie, ze jak widzac tempo w jakim to robi to za kazdy dzien opoznienia od ustalonej kwoty odejmiemy mu 50 zl... hmm, mial robic 10 dni a dzis minely 3 tygodnie... a zeszloby mu jescze z tydzien... no i poszedl... ach...
dobrej nocki:tak::tak:
Hmmm, no to chyba za wiele nie zarobi :D Ja na jego miejscu to śmigałabym że hej :)

reklama
heeej
dziendoberek :-)

ja juz po sniadanku, po spacerku z piesolkiem i teraz bede szla posprzatac w kuchni bo wczoraj mi sie niechcialo.

milego dzionka mamuski :happy:

Do góry