reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

helou:-)

My już po wigili:-) była u nas:-)
Kapik śpi standardowo od 19.30 zmęczył sie dzisiejszym dniem:-) zjadł pstrąga:-) dostał supcio prezenty:-)

m.in. saneczki, ciastoline, pisaki, super komplecik spodnie, kamizelka i koszula z C&A, extra bluzeczkę z H&M, książeczki, i pantofelki:-) oraz wielkie pudło ciastek;-) zjedzą rodzcie mniam mniam:-)

ja dostałam od mezusia super wypasiony mój wymarzony expres do kawy:-) oczywiście od razu wypróbowalismy wszyscy;-) kosmetyki, bluzeczkę i takie tam pierdołki jakieś talerzyki na przystawki itp..juz nie pamietam:-) :-) (a co od teściowej dostałam to wam cykne fote i opisze ale to nie tu;-))
a meżusiowi kupiłąm koszulę oraz Hugo Boss Energise:-) moje ulubione perfumki;-)

no to sie pochwaliłam:-) hehe

a wy co tam dalej świętujecie:-) gdzie wszystkie:-)
ale sie cieszę że już niedługo znó tu bedę codziennie kawkować:-) chociaż z drugiej strony już tak się wciągnęłam w wir pracy że ehhh...no ale niestety trzeba wracać do rzeczywistości:-)

no to uciekam ...:-) i pamietajcie co robisz w wigilie robisz to cały rok:-) hehe mężuś wzywa;-)

reklama
hello
my tez juz "po"
sunek spi, mezulek przed komprem a ja przed lapkiem
bylismy u tesciowej najpierw a pozniej u moich rodzicow. Wrocilismy ok 20.00 teraz leniu****emy ;-)
jutro natomiast jedziemy do tesciow na pol dnia a w 2gi dzien swiat do moich rodzicow.... no bo co bedziemy tak w domu sami siedziec...

maly dostal pelno prezentow..., hustawke, 4 bajki, 3 bluzeczki + kamizelke, 2 body, 2 klocki (jedne drewniane), samochodzik, plecak w ksztalcie misia-superowy, bedenek (zarabiasty pierwszy raz widzialam taki), reniferka pluszowego, misia na saniach i slodycze.
mezulek koszule, skarpety, tishert, lampke nocna. Odemnie dostal prenumerate gazety komputerowej na rok i kupon totolotka (tego za 20zl specjala edycje )
a ja dostalam torebke, kosmetiki (pelno kosmetykow:-p), lampke nocna, skarpety (-uwielbiam takie prezenty :dry:), 200zl i to chyba na tyle.... wiecie co, troche mi i tak smutno, nie chodzi tu to ze wybredna jestem czy cos, ale nie dostalam nawet pierdoly od mezulka.... :-( nie mial kiedy kupic i jak to powiedzial "nie stac mnie bylo" :-( Troche mi smutno bo na fajki ma a mi nawet lizaka nie spakowal.... kurde zadnej inicjatywy. Troche mi smutno z tego powodu...........

Ostatnia edycja:
acha zapomnialam napisac ze dostalam z mezulkiem tez ksiazke kamasutry :-) hehehehe sa swietne pozy ale z kad ja wezme np wielblada :confused::rofl2::rofl2::rofl2:

Elbra nie smuc sie,czasami tak jest..my tez w jedne swieta w pl nic sobie nie kupilismy,Mili tylko ksiazeczke dostala,bo kasy ie bylo,byly inne rzeczy wazniejsze,a wy sie budujecie wiec wiadomo na co pieniadze ida...jeszcze nie jedna gwiazdka przed wami,wiec sobie odbijecie ;-) i to we wlasnym domku:-)

a ja sie pochwale,bo dostalam taki prezent,ze szczena mi opadla:szok:
spodziewalam sie jakiejs bizuteri i ciuszka a dostalam wymarzone perfumy Bugaci i...ORBITREKA!!! jejku jaka jestem szczesliwa,tak o nim marzylam...Kalos przed chwila mi go zlozyl i przejechalam juz 70 m :-p:rofl2::-D
no to teraz mam przyrzad do walki z moja otyloscia,a co najwazniejsze mam na czym rozruszac swoje cialo,bo przez dwie ciaze pod rzad moja kondycja jest tragiczna!!!

no to lece pedalowac:rofl2:

Hej hej
A ja sobie jeszcze raz sprawiłam prezent sama :baffled::-D
Kupiłam 4 książki w tym jedną taką samą dostałam od bratowej :-D
Młodzież tez obdarowana,że aż strach.jak ja to wszystko spakuje do domu :dry:

Wesołych Świąt dziewczyny :tak::tak:

Larvuniu no no książka do kamasutry :-D:-D
Sabinka ciekawe co teściowa dała :dry::-D

Elbra nie smutaj się. ;-)

Lilka no to jednak źle czytasz rachunki męża :-D

Dzień dobry:-)

Chciałabym złożyć Wam wszystkim Wesołych Świat:-)
Nie mogę niestety nic czytać bo nic nie widzę sa tak małe te literki i nie wiem co robić:-(

dzień doberek:-)

Larvunia wow niezłe prezenciki:-) ja kamasurtre i posycje seksualne hehe dostałam na panieński:-)
Liluś no to Karolek przyszalał:-) my w tym roku moim rodzicom kupilisy steper bo to marzenie mojej mamy:-) cieszyła się jak dziecko heheh
Elbra no co Ty zwariowałaś ja bym wszystkie moje prezenty oddała za domek:-) a co do tego że cąły rok nie to wiesz;-) hehe a co do prezentów dla młodego to od nas dostał tylko ciastoline i pisaki;-) reszte od chrzestnych babć i wujka:-) bo ja tez powiedziałam że wszystko ma nabieżąco i nie bede szalała:-)
Anineczka nie ma to jak sama sobie rpezent kupić ja tez sobie kupilam stanik heheh:-) mama mi dała kase i się śmiałam że juz go pod choinke nie wkąłdam;-) a co do prezentu od teściowej zrobie fote wieczorkiem i wstawie w odpowiednie miejsce ZAŁAMKA!

co do prezentów to ja wam powiem ze co roku dawałam mojemu Dawidowi jakiś drobiazg bo nigdy nie miałam jakiejś "lewej " kasy wszystko szło na dom i w tym roku powiedziałam że przyszaleje chociaż raz w życiu:-) bno i mężuś cały szczęślliwy z prezentów:-)

ale u nas extra śnieg sypie:-) idziemmy dziś sanki wypróbować:-)

buziak laseczki:-)

reklama
helo

a czulam ,ze sie rabnelam:-p co do perfum to dostalam Bulgari a nie Bugaci :-D:-D
nie wiem dlaczego ciagle sie myle

Beatko powieksz sobie rozmiar tekstu!!! ale chyba nie doczytasz...:sorry2:

ok lece sniadanie podawac

Do góry