reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia kochane mamuski dla Was i Waszych rodzin no i oczywiscie maluszkow :tak:

beata a nie wiem... ktos cos ci namieszal bo u mnie gicio wsio
jolie kochana nie badz taka skromna ;-) a nad pisaniem zastanow sie, bo wychodzi Ci pisanie suuuuper!
bira hej kobito :-)

reklama
dzień doberek kochane:-)

ja już skończyłam pracę generalnie więc po świętach bedę tu codziennie prawie;-)

chciałam dziś Wam i waszym rodzinon złożyć najserdeczniejsze życzenia Bożonarodzeniowe,

Świeta Bożego Narodzenia niosą za soba radość i nadzieje oraz sprawiają ,ze czas biegnie wolniej...
Niech blask choinki rozświetla droge na caly Nowy Rok 2009 !!!
Kapik mamusia i tatuś:-)
kapik_zyczenia.jpg

Hej
Dzieciaki śpią a ja zamiast sie uczyc siedze na necie.
U nas już tez połowa roboty zrobiona,jutro reszta.
Dzieciaki się plączą pod nogami i utrzymac ich w ryzach ciężko.
Jutro tylko jeszcze po słodycze dla dzieci pod choinke i alkoholik jakiś dla dorosłych skoczymy.

Lilka pokłony dla Ciebie.Mnie by nic nie zwaliło z wyra o 6 :-D:-D
Antek ma podobny projektor do malowania.Super sprawa.Dużo prezentów Twoje dzieciaczki dostaną.Fajnie.

U nas też jakieś będą.Odemnie Antek dostanie oczywiscie samolot no i jakąs kierownice motocyklu na której jest ekranik i tam jest gra w wyścigi,taki symulator..A Matt dostanie pianinko,ktore czyta :dry:
Od dziadków i wujka niewiem co dostaną.

Joile buziak.
Joanna Chmielewska ma fajne kryminały :-)
Ja kupiłam sobie pod choinke "Piąta Aleja" książke i "Seks w Wielkim Mieście" film.Lekkie i przyjemne :-D:-D
No cóź sama sobie prezent zrobiłam :sorry2::-D

Beatko nic nie widzisz a jednak coś piszesz :happy::-D
Nie wiem jak ty potrafisz czarowac tą klawiature :dry::-D

Aniulko mąż nie przyjedzie.Nie opłaca nam się.On nie ma urlopu a i bilety cena kosmos.Odbijemy sobie i chyba kupimy bilety lotnicze do Las Palmas bo znajoma ma tam znajomą,która ma nam załatwic tani pokoik.Zobaczy się.:dry:

Elbra pewnie ciasteczka będą przepyszne.Jej mi się nie chce w to bawic :zawstydzona/y:
Może za rok :dry:
Larvuniu Jolie dobrze mówi.Ciężkie decyzje.Ja tam do teściów nie jade.Nie chce mi się.To jest 1,5 godziny w jedną strone samochodem i normalnie włos mi się na głowie jerzy jak widze sie w samochodzie z jęczącym Mateuszem :baffled:
Pojade do teściów po 2 stycznia na tydzień.

Dobry wieczor;-)

Sabinko, to fjanie ze juz jestes:tak::tak:kiedy przyjezdza brat?

Beatko.. niewidzialna czcionka... hmmmmm, moze jakis zart ktosCi zrobil:-p

Jolie, fajnie tak swieta spedzicwszyscy razem, nocujecie tez u Twoich rodzicow czy wracacie z tesciami? A ta szynka to jak njie tajemnica... to mozesz podac jakis namiar...?

Anineczko, pewnie masz racje, teraz wszyscy na wszystkim chca zarobic - linie lotnicze tez... wiec lepiej potem i na dluzej... i taniej:tak: a prezenty zrobilas super - a bylas grzeczna, Kochana???:-p:rofl2:

Bira... zazdroszcze wycieczki wakacyjnej zarezerwowanej w grudniu... moj mezus na wakacje najchetniej nigdzie by sie nie ruszal... bo to pzeciez tyle kasy i po tych kilku - kilkunastu dniach nic sie nie ma... hmmm, ja twierdze ze sie ma wiele wiecej iz z rzeczy materialnych - bo w koncu zostaja wspomnienia, a to chyba zostaje na zawsze - w odroznieniu od nowego tv, auta czy stolu... i zawsze wakacje rezerwuje sama ukradkiem a potem meza "urabiam" ze polecimy... tak bylo tez w tym roku z majorka... A jesli to nie tajemnica to dokad planujecie w przyszlym roku wypad? Swieta spedzacie u siebie sami? A chodzeniem Inguni sie nie przejmuj, da sobie rade dziewczyna, Oskar czasem smiga, a czasem trzyma sie sciany i boi sie.. takze tez roznie;-)

U nas mezus poszedl na gore na kompa, ja na swoim na dole.. Oskarus spatunia, mezus poprasowal mi jeszcze kilka rzeczy, ja skonczylam juz nawet obrus i bieznik. Jutro juz tylko sprzatanie i ostatnie zakupy - wedliny i jemiola:rofl2: a na 18ta do rodzicow...

Beata, u mnie wsio ok. Ja wszystko widzę:-)

Anulka, jedziemy do Twojej ukochanej Tunezj:-)i. A Indzią się nie przejmuję. Widzę, że ona bardzo boi się puścić, bo kiedy nie zauważy i ją puścimy to pięknie idzie, ale sama z własnej woli nie chce. Święta w tym roku mamy wychodne. Wigilia u teściów (będzie mój brat z dziewczyną, moja mama, babcia i to wsio). Pierwsze święto u mojej mamy (brat chyba będzie się zaręczał;-)) i drugi dzień u teściów... znowu:baffled: W przyszłym roku chcę gdzieś wyjechać, bo męczy mnie to łażenie i siedzenie przy stole.

Bira, to superasnie... Bedziecie zadowoleni!!! Tunezja, mmmmmm:-):-):-):-) tam bralismy slub;-) my bylismy w Sousse:tak: cudna miejscowosc:tak: a kiedy lecicie?
Co do swiat, to fajnie masz mniej pracy niz jakby zwalili sie do Ciebie wszyscy;-)

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia
wielu radosnych i glebokich przezyc
wewnetrznego spokoju,wytrwalosci i radosci
oraz blogoslawienstwa bozego
w kazdym dniu nadchodzacego roku
zyczy

Lilka z rodzina

811850uxylcw67j3.gif

Kochane zycze Wam i Waszym rodzinkom, a przede wszystkim naszym mlauszkom by te swieta byly cudnie rodzinne, mile, spokojne, radosne, pelne milosci. By nie zabraklo przy stole nikogo, by pod choinka czekaly prezenty i w ogole...
Wesolych Swiat:tak:

reklama
Do góry