reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

beata ...........no coz zabki , u mnie niki tez ostatnio dziwnie sypia , poplakuje i wogle jakos tak dziwnie na szczescie w ciagu dnia jest super no i jak pisalam juz chodzi :-):-)
larvunia ..........dobrze ze ci maly zasypia latwo ale nie wiem czy ta butla to aby dobry pomysl pomijajc ta pruchnice to sie przyzwyczai i moze ci pozniej niespac jak nie dasz butli ........no nie wiem tak sobie pomyslalam :zawstydzona/y:
elbra ......no coz my dwie nic nie wiemy o kapciach :zawstydzona/y::-Dtrudno zdarza sie :-) powodzenia w usypianiu , moze w kocu bedzie lepiej
asix........mam nadzieje ze dzis nocka bedzie lepsza , a co do chodzenia to sie nie przejmuj zacznij sie martwic jak maly bedzie mial 15 m-cy i nic nie bedzie sie dzialo ..........poprostu mu sie chodzenie nie podoba ;-)

sorry wiecej nie pamietam ........no i dalej boli mnie glowa :wściekła/y::crazy::baffled::baffled::angry:

reklama
Hello
A to widzę że nie ja sama mam takie nocki ostatnio do d...y:wściekła/y:
Asix a z chodzeniem to chyba najbardziej do tyłu jest Olka nawet za ręce jak idzie się chwieje:sorry:
Mirka no proszę jaki Niki biegacz się zrobił:-D
Elbra ale żyjesz jeszcze czy już zatłukłyście się?:laugh2:(żartuję:tak:)a z tym zapiętkiem to usztywnienie za pięta czyli taki bucik ze sztywną wysoką pietką:sorry::-p

Nafaszerowałam Olkę paracetamolem viburcolem dentinoxem i śpi ciekawe do której?:sorry:

Dobry wieczór:-):-)

Inga właśnie usypia... S. siedzi koło niej:baffled: Nie mamy nerwów na naukę samodzielnego usypiania.

Dzień doberek:-)

czy ja się mam prawo wyspać?chyba nie:baffled:Od 4,30 jestem na nogach:wściekła/y:

Juz pralke mam wstawiona i obiad gotuję:-D

Beata, współczuję, ale nie łączę się w bólu, bo Inga ostatnio wstaje nawet o 10:-):-)

haloo!!!
wreszcie jestem:-p
maly nie spi od godziny, wiwat dal tez w nocy takze jestem nieprzytomna no ale szczesliwa, ze moge troche poczytac co tam u was-wreszcie bo M i tesciowie spia:eek:nie wiem czy to normalne ale maly jeszcze sam nie chodzi-tzn. zrobi ze 2 kroczki ale potem odrazu siada na dupcie-strasznie sie boi-ale Matti od poczatku byl w tyle:confused2:
dobra kochane ide troche poczytac tylko najpierw malego z kupki przebiore:laugh2:

Asix, moja nawet dwóch kroczków nie robi. Cały czas na kolanach śmiga i myśle, że jeszcze bardzo długo tak będzie spacerować. Na nogach chodzi tylko przy pchaczu albo przy stole... no ew. za ręce. Samodzielnie absolutnie nie.

Dzien dobry...

u nas dzionek zlecial milusio... troszke w domu, potem zakupy, kawka u mamy... teraz Oskarus juz spatunia:tak:
a jutro wybywamy z mezem do kina, Oskara zostawiamy u mojeje mamy:tak::tak:

anulka mozesz mi przeslac na priva ten link co kiedys podawalas do ksiazki jaka mialas robic oskarkowi ze zdjec na roczek? juz sie sama pogubilam gdzie to na forum bylo a na skrzyneczce zawsze bede miala, no i w kwietniu bede w polsce to moze to jakos zalatwie

anulka gratki dla malego za takie osiagniecia-jestem pod wrazeniem-a co do erniego to jestem pod wrazeniem zabawki, sam robi papapa i ma takie plynne ruchy:-D
tzn. ze w polsce tez jest tak?? i co mowi? kurcze bo ja to nie chce malemu kupowac tutaj bo tylko po angielsku nawija a i tak dostal na roczek zabawki co wszystko jest po angielsku:sorry:

Asix, co do linka to juz Ci poslalam:tak:

A co do Erniego - zabawki to nie zakumalam:baffled::baffled:
hmmm... my kupilsmy Oskarowi Erniego - pluszaka - wysokiego moze na 50-60 cm, kupilismy go w Hiszpanii... i nic nie gada, to co pislalam, o mowieniu "buti" na buty, "eniii" na Erniego i pa,pa... to sie tyczy umiejetnosci Oskarka, nie Erniego...:laugh2: a z zabawek gadajacych po polsku to polecam szczeniaczka-uczniaczka:tak:

aa, co do nocek to hmmmm, ja juz nawet nie narzekam... u nas pobudki sa czasem co 20 minut... a czasem jak ostatnie dwie noce spimy cudnie - pobudki co 2-3 godziny:-D ale naprawde, wtedy to jestem happy:laugh2::laugh2:

Anulka udanego seansu filmowego Wam życzę:tak::tak:;-)
a co do nocek to nie wiem czy mam Ci współczuć czy gratulować poprawy:-D;-):-p:sorry: Brawa dla Oskarka za nowe umiejętności:-D:tak::tak::-)
a na kiedy planujesz druga dzidzię jeśli można wiedzieć:sorry:
może się na nowym wątku spotkamy:laugh2::laugh2:;-):cool2:
Larvuniu super że Marcelek tak szybko Ci zasypia:tak::tak: ale mi też się wydaję że butelka to nie jest dobry sposób:sorry::no:
Asix nie martw się niedługo przyjdzie pora na Matiego i będzie biegał aż za nim nie nadążysz:tak::tak:
Fajne zabawki dostał Twój mały przystojniaczek na urodzinki:tak::-):tak::-):tak:
Beata masz przeżycia z tymi wyrzynającymi się ząbkami :no::eek::-(współczuję:-(
Mirka tulasy na bolącą główkę:confused::confused:
Gratulaski dla Nicolaska za stawianie kroczków:tak::tak:

Dobranoc:-):-):-):-)

Dzień doberek :-)

Ale pospalismy az hej tylko o 4 raz pobódka ale o dziwo pierwszy raz odmówiła mleka w nocy:szok:i teraz też:baffled:.Te zęby to masakra nawet nie wiedziałam ze takie cuda dziecko robi przy wyżynaniu.I jak to dziecko dziecku nie równe bo u Michałą zęby sie pojawiały i tyle bez bólu moze czasami był lekko marudny:tak:
Bira do 10:szok:spać kurka ja to nie pamietam kiedy sama do tej godziny spałąm zadroszczę:tak:;-)

bry :)))))

myje malemu zabki w czasie kapieli, pozniej juz nie :eek:
Ale jak dziecko jest na cycku to tez po kazdym posilku nocnym lecicie myc zabki ??

reklama
Do góry