reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

haloo!!!
wreszcie jestem:-p
maly nie spi od godziny, wiwat dal tez w nocy takze jestem nieprzytomna no ale szczesliwa, ze moge troche poczytac co tam u was-wreszcie bo M i tesciowie spia:eek:nie wiem czy to normalne ale maly jeszcze sam nie chodzi-tzn. zrobi ze 2 kroczki ale potem odrazu siada na dupcie-strasznie sie boi-ale Matti od poczatku byl w tyle:confused2:
dobra kochane ide troche poczytac tylko najpierw malego z kupki przebiore:laugh2:

reklama
poczytala co u was ale za wiele nie popisze, bo maly tu syrene mi wlacza:baffled:
za pamieci!!
anulka mozesz mi przeslac na priva ten link co kiedys podawalas do ksiazki jaka mialas robic oskarkowi ze zdjec na roczek? juz sie sama pogubilam gdzie to na forum bylo a na skrzyneczce zawsze bede miala, no i w kwietniu bede w polsce to moze to jakos zalatwie

Dzień doberek:-)

Ja dopiero w domciu niedawno zladowałam :-(ale jutro sobotka takze może pośpię.Musiałam po pracy z Olka do lekarza skoczyć bo nie chce jesc miała tylko 38,3 ale jeszcze nigdy nie miała temp.więc pojechałam, robiła brzydkie kupy i jeczała juz na maksa od 2 dni.Wiedziałam ze zęby ale od wczoraj przestała jadac tylko w nocy butle obciaga więc zajechałam.Potwierdziło sie zęby:baffled:
Nie odpisuje dziewczynki bo padam na pyszczek:baffled:
wsplczuje zabkow olence i tobie-my mielismy akcje tydzien temu-maly mial 40c goraczki i zbijalam mu ja na godzine albo 2 byla masakra-wylam razem z nim no ale po 2 dniach przeszlo:confused2:
aaaa poza tym to Oskar dzis nauczyl sie pokazywac "sroczka kaszke gotowala":-D:-D:-D super mu wychodzi:-D:-D:-D

no i juz fajnie gada moja gadula, na maskotke Erniego (tego z ulicy sezamkowej), ktorego kupilsimy mu na urlopie mowi "eniii", na buty "buti", na telefon "pa,pa" (hmmm, chyba za czesto konczac rozmowe przez koorke mowie pa,pa:-D i teraz telefon to "pa,pa") no i odkad chodzi juz sam to biega, a nie chodzi:-D:-D:-D

buziaki KOchane...

Ps. ALuska, maj piekny miesiac na dzidzie;-):-) ja juz jestem pewna ze Oskar musi miec rodzenstwo:tak::tak::tak::tak:

anulka gratki dla malego za takie osiagniecia-jestem pod wrazeniem-a co do erniego to jestem pod wrazeniem zabawki, sam robi papapa i ma takie plynne ruchy:-D
tzn. ze w polsce tez jest tak?? i co mowi? kurcze bo ja to nie chce malemu kupowac tutaj bo tylko po angielsku nawija a i tak dostal na roczek zabawki co wszystko jest po angielsku:sorry:
no wlasnie i sie wam nie chwalilam co maly dostal:laugh2:
Fisher-Price Infant Toys - Product Details

Developmental Learn & Groove Musical Table

tak wiec teraz chce dla malego cos po polsku, hehehehe!!!:-D

Dzień doberek:-)

czy ja się mam prawo wyspać?chyba nie:baffled:Od 4,30 jestem na nogach:wściekła/y:

Juz pralke mam wstawiona i obiad gotuję:-D

beatka ugotuj tez za mnie bo dzisiaj tesciowka ma WOLNE i musze cos dla malego wykminic:laugh2:

A wracając do kapci, mnie nakręciły moje koleżanki na kapcie ze sztywnym zapiętkiem, żeby się nóżki nie wykrzywiały (jedna naoglądała się krzywizn u dzieci koleżanek a druga jest rehabilitantką). Ogólnie mówią, że najlepiej albo na boso albo w kapciach ze sztywnymi zapiętkami. A co wy uważacie na ten temat?
.
tez tak mi mowili rehabilitanci od mojej malej:tak: ogolnie to najlepiej na boso:tak:zadnych pseudo kapci bo nozki powykrzywiaja! jedynie te z sztywnymi pietkami

czesc dziewczyny
poczytam wieczorem bo mnie strasznie boli glowa
tylko sie chce pochwalic ze niki od wczoraj stwierdzil ze chodzenia na czworaka to juz nie dla niego i katula sie na 2 nozkach ......super to wyglada no itak go strasznie cieszy
glupie chodzenia a ile radosci
do pozniej

reklama
Do góry