E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
,beata........to sie ze mnie posmialas ale ja na prawde nie bardzo wiedzialam o co chodzi teraz tyle jest rzeczy ;-)
mam nadzieje ze z olki oczkiem jednak bedzie ok i moze uda sie bez operacji
dzieki za odpowiedz odnosnie opiekunki , na pewno sie jeszcze bede pytac
Anineczko fajne kapcie miałąm takie juz dla Oli ale barzdiiej jako atrapkiA wiecie jeszcze w czym chodzą moje bąble ?
O w tym:
kapcie skarpetokapcie H&M Snoopi (446162629) - Aukcje internetowe Allegro
Beatko jazdy w porządku.Nawet ostatnio wybrnełam z dośc niebezpiecznej sytuacji.Mój instruktor pękał z dumy
A co do instruktora to młody chłopak (23 lata) i ostatnio musiałam go ustawic do pionu bo mi odwołał dwie jazdy
No i za dużo stanowczo gadam z nim jak jeźdze
Ale do świąt powinnam zdac na prawko ;-)
Ale jutro znowu jadę zwiedzac Leszno na 3 godzinki.A po tym sruuu do teściów i do mężusia
Mirka widzę, że już wszystko wiesz; Tymonu chodzi w takich, jak wkleiła Anineczka, te z klamerką - rzepy u nas odpadają, bo Gamoń szybko sobie z nimi radzi. takie skarpety z podeszwą też używaliśmy , ale bardziej do wózka, jak jeszcze nie chodził. Czasem chodzi tez w skarpetach tego typu:dziewczyn co ma cie na mysli przez kapcie ?
oj widze ze cos leniwy dzis dzien byl:-)
mi tez dzisiaj jakos wszystko powoli lecialo, najpierw wizyta u neurolog czekalismy dwie godziny takie opoznienie bylo, ale w koncu wszystko dobrze, mamy dalej cwiczyc i dostalismy skierowanie do audiologa zeby zbadal czy wszystko dobrze ze sluchem- chodzi o te wysokie dzwieki, bo to nas troszke niepokoi ze tak zle na nie reaguje.
Ide spac, padam juz dzies. Dobranocka;-)
Jolie, ja wyprowadziłam się do S. do Holandii. Ale pogoda dzisiaj do bani.. szaro, buro i ponuro... z tym, ze ciepło:-)
Współczuję Ci takich gamoni w klasie. Podziwiam nauczycieli w tych czasach, jak Wy sobie dajecie radę z takimi oszołomami?
Chustujesz jeszcze Tymka? Ja dzisiaj wyszłam z Ingą na spacer w chuście na try godziny myślałam, że do domu nie dojdę. Muszę sobie znaleźć jakiś inny sposób chustowania, bo na tym starym daleko nie ujadę;-)