Heloł Lajdis
Amanda nadal niestety zasmarkana.....:-(
A kumpela urodziła już godzinę przed napisaniem przeze mnie tamtego posta na którym sie tym pochwaliłam
Mateuszek zdrowiutki ważył 3800g i miał 55 cm wzrostu
Urodziła godzinę po przebiciu pęcherza płodowego a jak pomyślę o moim porodzie to uwinęła się normalnie w ekspresowym tempie ( ja urodziłam po 9 godzinach od tegoż to przebicia ) no ale może dlatego tez że to jej drugi poród
Mirka gratulaski dla Nicolaska za samodzielne kroczki
Sabinka ślicznie udekorowałaś pokój Kacperkowi i torcik też pinknie wyglądał
Z małżem postanowiliśmy że jednak nie będę ja go robić tylko zamówimy.......bo woli nie ryzykować
Amanda nadal niestety zasmarkana.....:-(
A kumpela urodziła już godzinę przed napisaniem przeze mnie tamtego posta na którym sie tym pochwaliłam
Mateuszek zdrowiutki ważył 3800g i miał 55 cm wzrostu
Urodziła godzinę po przebiciu pęcherza płodowego a jak pomyślę o moim porodzie to uwinęła się normalnie w ekspresowym tempie ( ja urodziłam po 9 godzinach od tegoż to przebicia ) no ale może dlatego tez że to jej drugi poród
Mirka gratulaski dla Nicolaska za samodzielne kroczki
Krecik nic z tego;-) jedno dziecko mi wystarczyAluska fajnie, ze zostaniesz ciocia, chociaz fajniej by bylo jakbys nam sie pochwalila ze zostaniesz znowu mama! Masz taka sliczna corcie, ze nie zaszkodzi zaludnic swiat takimi podobnymi pieknosciami!!!
Sabinka ślicznie udekorowałaś pokój Kacperkowi i torcik też pinknie wyglądał
Z małżem postanowiliśmy że jednak nie będę ja go robić tylko zamówimy.......bo woli nie ryzykować