reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wlasnie znajomi od nas wyszli... wykawkowalam sie i najadlam ciasta..

maly w lozeczku lezy sobie, mial pospac z gdzinke ale jakos tylko lezy.... jejku jutro z nowu do pracy...
wiecie co.., marzy mi sie 2tygodniowy wypad gdzies z rodzinka i by niczym sie nie martwic.... ehhh... troche przemeczona jestem.

dobra ide po malego bo widze ze nici z jego spania :sorry: juz go slysze jak cos wola... milego wieczorka laski

reklama
Sabinko a tak chcesz na stałe z tą opiekunką?bo wiesz mężatka rok po ślubie zaciąży jak nic a ona nigdzie nie pracuje?
A rzeczywiscie napracowałam się 1 dzień i wolne:-D
Elbra no narobicie się ale jakie efekty bedą:tak:

Muszę dzisiaj wcześniej się położyć zeby znowu nie zaspać do pracy:-D

jejku piszecie o opiekunkach a ja chyba nie moglabym. Chociaz jakby mnie sytuacja zmusila to nie mowie NIE. ALe nie chcialabym obcej babie dziecka powierzac.

Dobry wieczor...

U nas dzionek minala milutko i spokojnie:-)
zaliczylismy rosolek u moich rodzicow, posiedzielismy troszke, pospacerowalisy... teraz Oskar zasypia... a ja mam oment dla siebie:tak::tak:

Sabinko, u nas Oskar tez ma szparke miedzy jedynkami - ale u nas to moze po mamusi:-p:-D bo ja tez mam:-p:laugh2::sorry:

Beatko, no no... dwa budziki nastaw:-D:-D

Elbra, ja juz sie nie moge doczekac tych fotek Waszego domku:tak::tak:

Larvuniu, wierze, ze marzy Ci sie odpoczynek... codziennie pracujesz... potem domek... masz prawo... moze cos pomyslcie... jakis wypad na kilka dni...
a co do opiekunki, to tez nie wyobrazam sobie powierzyc Oskara komukolwiek... a obca osoba dla mnie odpada... wiem, ze mam na tym punkcie hopla ale tak mam... i tak mi jakos z tym najlepiej... Oskara moge zostawic na dluzej tylko z mezem... a na kilka godzin z mama... no coz... panikara ze mnie...:rofl2::rofl2:

heloł :-)
jezuśku , ale się dzisiaj obżarłam :baffled: rogalami marcińskimi , tyle kalorii ze do końca tygodnia na wodzie hehe:confused2::eek::zawstydzona/y: , no cóż w końcu są tylko raz w roku :-D:-D

anulka co do niani to chyba jestem taka sama jak ty;-) , jakoś nie umiałabym zostawić Oliwci z obcą osobą :no:, zostaje jedynie z tatą lub moimi rodzicami:laugh2::-p , ale wiadomo że niestety nie każdy ma kogoś w rodzinie ,czasami nie ma innego wyjścia i musi być niania :sorry:

dobranoc

Załączniki

• 042.gif
    042.gif
    4,2 KB · Wyświetleń: 75
dzien dobry kochane mamuski!!!:-D:-D:-D:-D
kaweczka stuk puk!!!

nie bylo mnie kilka dni a to dlatego, ze dostalam awans w pracy!! huraaaaa!!!!:-):tak:
w kazdym badz razie przeszlam na 40 godzin no i pracuje od 7,30-4,30 piec dni w tygodniu w tym zawsze niedziela wolna-boze wreszcie czuje sie jak czlowiek, chociaz wczoraj mialam objawy, ktore mnie zaczely niepokoic-zaczal mi ni stad niz owad obraz zanikac, i krecic sie w glowie i to mialam tak wczoraj dwa razy, no ale to chyba przemeczenie:-(
Wczoraj byly macka urodzinki-babcia zaskoczyla mnie ciastem no a dziadek torte(w sumie to dla siebie:-D) takze swieczka byla dmuchana no a imprezka w niedziele, bo tak chrzestna bedzie
tyle co u mnie sorki ze watkiem egoistycznym zaczelam i klikam co u nas-maciek wlasnie na mnie wisi i krzyczy:sorry2:

beatko-mam nadzieje, ze chociaz 1 dzien w pracy ok-a opiekunke moze naprostujesz:tak:
sabinka-ja wiem ze sie powtarzam po dziewczynach ale pokoik super no i chyba sciagne od ciebie napis;-)
a i apropos zebow kapika to maciek tez ma szeroki i ze szpara i tez sie zastanawialam czy to ok, ale ja mam szpare pomiedzy zebami i sie smiejemy, ze jedno co po mnie ma to zeby:-D:-D

larvunia-witaj!! teraz jestesmy w klubie zapracowanych we dwie:-D:-D:-D:-D

elbra-mysle ze jakos sie tam wam ulozy z ta budowa-badz dobrej mysli kochana!!!

reklama
Do góry