Witam Kochane z rana
Amandzie wczoraj brzusio bardzo bolał tylko nie wiem po czym:-(
Strasznie bidulka płakała i prężyła:--( no i jak tak się prężyła to dużą ilość bączków zaczęła z siebie wydalać, do tego bardzo często robiła wczoraj kopkę ale nie na żadko więc biegunkę wykluczyłam
Dałam jej espumisan to trochę jej pomogło i była spokojniejsza:-(
Myślę i myślę i nie wiem co było tego przyczyną:-----(
Koleżanka z osiedla ma synka z 18 września07 ( i jest zdrowiutki ale drobniutki) chudszy od Amandzi która 9 kilo nawet pewnie nie waży
No ale o tym sie dowiem 26.11 bo idziemy na bilans
Amandzie od kilku dni (chyba już od 4) usypia tatuś bo ja mam zamiar przestać ją karmić a czasami kończyło sie na tym że usypiała mi przy piersi więc żeby nie wymuszała na mnie podania jej go Przemek ją kładzie spać i idzie mu to doskonalea robi to taki wkłada ją do łóżeczka cos do niej miłego mówi i wychodzi trochę Amandzia pomarudzi ale potem szybko zasypia
Także mój chłop ma talent do usypiania do tego musze sie pochwalić od kąd m. usypia robi tylko jedną pobudke o 3.40
Women ciesze się że zaczęła Ci sie ukłądać i znalazłaś pożądnego faceta Tak trzymać Dużo szczęścia Wam razem życzę ;-):-)
Amandzie wczoraj brzusio bardzo bolał tylko nie wiem po czym:-(
Strasznie bidulka płakała i prężyła:--( no i jak tak się prężyła to dużą ilość bączków zaczęła z siebie wydalać, do tego bardzo często robiła wczoraj kopkę ale nie na żadko więc biegunkę wykluczyłam
Dałam jej espumisan to trochę jej pomogło i była spokojniejsza:-(
Myślę i myślę i nie wiem co było tego przyczyną:-----(
Misia ostatnio lekarka mi powiedziała że lepiej jak dziecko jest szczuplutkie niż za grube Więc Kochana nie przejmuj się tak wagą bo według mnie ładnie Iguś wazy Może dla tego że tak jest bo dużo sie rusza i szybko spala nagromadzone kalorie i dlatego też mało przybiera albo po prostu taka jego naturaDziewczynki, witam się sprintem.
Chciałam wam powiedzieć że Igi waży 9600 gram. Martwię się :-(
w porównaniu z Wikiem i waszymi pociechami to jest chudzinką.
Koleżanka z osiedla ma synka z 18 września07 ( i jest zdrowiutki ale drobniutki) chudszy od Amandzi która 9 kilo nawet pewnie nie waży
No ale o tym sie dowiem 26.11 bo idziemy na bilans
Elbra dyplom nie zając nie ucieknie;-)Mam jeszcze pytanko do Was...........jak teraz zasypiają wasze dzieci??
Bo Piter zawsze zasypiał sam. Tzn kładłam go i wychodziłam z pokoju - czasem kilka razy trzeba było wrócić i go położyć bo wstawał ale tak po 5-10 minutach usypiał. a tearz lipa.
kłade go do łóżeczka jak zawsze ale ktoś musi go trzymać za rączkę i jakiś zcas było tak że 3 minuty ii już spał. a teraz potrafi nas tak trzymać za rączkę 30 minut i jeszcze nie zaśnie. i się już wkurzam
Dlatego pytam z ciekawości czy kładziecie dzieci i po porstu same zasypiają nie widząc was itp? czy jak ?
Bo ja już czytam ksiązkę "uśnij wreszcie". bo nie mam zamiaru dłużej stać nad nim i trzymać go za paluszek
A tak ładnie mi zawsze usypiał
Amandzie od kilku dni (chyba już od 4) usypia tatuś bo ja mam zamiar przestać ją karmić a czasami kończyło sie na tym że usypiała mi przy piersi więc żeby nie wymuszała na mnie podania jej go Przemek ją kładzie spać i idzie mu to doskonalea robi to taki wkłada ją do łóżeczka cos do niej miłego mówi i wychodzi trochę Amandzia pomarudzi ale potem szybko zasypia
Także mój chłop ma talent do usypiania do tego musze sie pochwalić od kąd m. usypia robi tylko jedną pobudke o 3.40
Duża dziewczynka z Oleńki rośnie;-)dzień dobry:-)
Byliśmy na bilansie i szczepieniu
Ola ma 76,5 cm i waży 10,290
Women ciesze się że zaczęła Ci sie ukłądać i znalazłaś pożądnego faceta Tak trzymać Dużo szczęścia Wam razem życzę ;-):-)