reklama
Lilka
Fanka BB :)
Liluś super że Gabryś tak ładnie śpi w nocy
też bym tak chciała
A karmisz go piersią czy butelką?
Aluska,Anulka Gabrys jest tylko na piersi:-) jeszcze ani razu nie dostal butli,co dla mnie jest wyczynem,bo corki dokarmialam juz butla a nawet powoli przestawalam karmic piersia
Gabrys tak pieknie spi na piersi,ze ja,ktora kocham spac sie wysypiam:-):-)
dla mnie to nowosc,ze dziecko na piersi tak moze przespac noc bo z dziewczynami wstawalam srednio co 2 godziny...co mnei dobijalo,bo ledwo zasnelam a tu znowu pobudka...
dlatego karmienie Gabriela sprawia mi przyjemnosc:-) a z dziewczynami to byla dla mnie tortura,bo w sumie moglam non stop z cyckami na wierzchu latac
i dlatego wiem,ze Gabriela troszke pokarmie,jak dlugo nie wiem,ale conajmniej do stycznia bedzie na bank tylko na piersi,bo od stycznia jak bede wybywac na kurs to 5 godzin w domu mnie nie bedzie,wiec prawdopodobnie na ten czas bedzie dostawal butle modyfikowanego
ale do stycznia jeszcze troche czasu ,to sie zobaczy jak bedzie
padam przelotem. Mamy teraz urwanie głowy i zero czasu na cokolwiek
Mirka ja mam Coneco Zenith i jestem zadowlona bardzo! A szwagier ma ten fotelik Meggy i też jest bardzi dobry mimo ze za 130 zł
Elbra my tez mamy Coneco Zenith i jestesmy baaardzo zadowoleni
jaki masz kolor? bo my czerwony
no i tyle
zmykam spac,bo rano jedziemy z Hnaia na szczepienie i roczny bilans a z Gabim przy okazji mamy kontrole 6 tygodnia:-)
jestem ciekawa ile wazy
wogole od wczoraj zaczal sie usmiechac i juz odpowiada po swojemu
poprostu superrrr:-) ach uwielbiam go:-)
dzien dobry
lilus ......super ze maly tak dobrze spi i ze karmienie sprawia ci przyjemnosc w koncu na samym poczatku piers jest najlepsza dla malego a pozniej bedzie jak bedzie ........calusy dla calej gromatki:-)
aluska ...........jak mala lepiej po lekach
anulka ...........nie pierwszy nie ostatni raz maly spadnie z czegos najwazniejsze ze sie nic nie stalo ;-)
nam ostatnio spadla pulka (taka montowana do sciany ) ale mialam stracha naszczescie maly w tym czasie spal ale jak nie daj boze bylby na podlodze w tej okolicy moglaby byc tragedia ..............pol dnia chodzilam z bijacym sercem
lilus ......super ze maly tak dobrze spi i ze karmienie sprawia ci przyjemnosc w koncu na samym poczatku piers jest najlepsza dla malego a pozniej bedzie jak bedzie ........calusy dla calej gromatki:-)
aluska ...........jak mala lepiej po lekach
anulka ...........nie pierwszy nie ostatni raz maly spadnie z czegos najwazniejsze ze sie nic nie stalo ;-)
nam ostatnio spadla pulka (taka montowana do sciany ) ale mialam stracha naszczescie maly w tym czasie spal ale jak nie daj boze bylby na podlodze w tej okolicy moglaby byc tragedia ..............pol dnia chodzilam z bijacym sercem
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
sabinka-spokojnie, opiekunka da sobie rade, a grudzien szybko zleci-bedzie ok.
no i udanej imprezki zycze, napisz co kupujesz na urodzinki, no wiesz na imprezke, no i jaki torcik zamowilas???bo ja nadal weny nie mam dobrze, ze robie dopiero 16,11 to jeszcze mam czas was troche podpytac
anineczka-powodzenia na testach
lilka-gratki dla hani, no Gabik spi ci cala noc-to extra!! przy trojeczce to moze troche w nocy odsapniesz nie??
annit-witaj!!! Pieknie ci sie dominis rozwija-dawaj jakies foty jak masz!!!
jak malzonek-pracuje w tej samej firmie?? jak tam jego noga?
aluska- dobrze, ze u amandzi w miare dobrze no i ze to nie jest nic powaznego-zdrowka zycze!! no i nie przejmuj sie ja tez naadal nie sypiam w nocy i wstaje do malego, bo zawsze cos jak nie zeby, to osatnio pieluchy mu w nocy przeciekaja(uzywamy pampers 4+), no i w zyciu sie nie wyspie!! no ale taka nasza rola, pocieszam sie, ze zaraz to moze minie
kathe-dobrze, ze imprezka udana!!
anulka- gratki dla oskarka!!
apropos lozek juz dawno sa u nas tylko, ze fajnie je miec jak ci dziecko nie lata po lozku i moze juz spac same no i jak ma wlasny pokoj-Maciek tak lata po lozeczku, ze nie wiem jak to bedzie, jak bedzie mial swoje, zreszta to ma po mamusi-jak spie sama to na calym lozku(w poprzek albo mam rece i nogi rozlozone na calym wyrku, ze juz by nikt sie nie zmiescil)
ale ty masz pokoik dla Oskarka, nie?
a tak poza tym to dzien dobry!!!
dzieki za pocieszenie kobitki odnosnie rozwoju maciusia, ale wiecie o co lotto, bo napewno momentami czulyscie to samo
wogole to jestem nieprzytomna, wnerwiona, z M sie zre!! najchetniej to bym stad wyjechala z Mattim na kilka dni-we dwoje i juz!!!!
kochane do potem jeszcze zajrze na inne watki jak mi moj maly krzykacz na to pozwoli!!
dzieki za pocieszenie kobitki odnosnie rozwoju maciusia, ale wiecie o co lotto, bo napewno momentami czulyscie to samo
wogole to jestem nieprzytomna, wnerwiona, z M sie zre!! najchetniej to bym stad wyjechala z Mattim na kilka dni-we dwoje i juz!!!!
kochane do potem jeszcze zajrze na inne watki jak mi moj maly krzykacz na to pozwoli!!
heloł
Amanda mi dziś takiego wyjca zapodaje że mam już dosyć zaraz wyjdę z siebie i stanę obok
Mirka na razie nie widzę żadnej poprawy:-( ale to chyba za wcześniej żeby to stwierdzić
Oj całe szczęście że ta półka spadła jak Nicolasek spał oj strachu się pewnie najadłaś co nie miara współczuję
Anineczko pomyślnie zdanych testów życzę
Asix życzę Ci przespania w końcu całej nocki............sobie również;-)
Anulka gratulacje dla Oskarka za stawianie samodzielnych kroczków:-):-):-)
....współczuję nerwów dobrze że się mu nic poważnego nie stało
Łóżeczka bardzo fajne
Amanda mi dziś takiego wyjca zapodaje że mam już dosyć zaraz wyjdę z siebie i stanę obok
Liluś super że Gabryś na cysiu tak ładnie śpi aby tak dalejAluska,Anulka Gabrys jest tylko na piersi:-) jeszcze ani razu nie dostal butli,co dla mnie jest wyczynem,bo corki dokarmialam juz butla a nawet powoli przestawalam karmic piersia
Gabrys tak pieknie spi na piersi,ze ja,ktora kocham spac sie wysypiam:-):-)
dla mnie to nowosc,ze dziecko na piersi tak moze przespac noc bo z dziewczynami wstawalam srednio co 2 godziny...co mnei dobijalo,bo ledwo zasnelam a tu znowu pobudka...
dlatego karmienie Gabriela sprawia mi przyjemnosc:-) a z dziewczynami to byla dla mnie tortura,bo w sumie moglam non stop z cyckami na wierzchu latac
i dlatego wiem,ze Gabriela troszke pokarmie,jak dlugo nie wiem,ale conajmniej do stycznia bedzie na bank tylko na piersi,bo od stycznia jak bede wybywac na kurs to 5 godzin w domu mnie nie bedzie,wiec prawdopodobnie na ten czas bedzie dostawal butle modyfikowanego
ale do stycznia jeszcze troche czasu ,to sie zobaczy jak bedzie
Mirka na razie nie widzę żadnej poprawy:-( ale to chyba za wcześniej żeby to stwierdzić
Oj całe szczęście że ta półka spadła jak Nicolasek spał oj strachu się pewnie najadłaś co nie miara współczuję
Anineczko pomyślnie zdanych testów życzę
Asix życzę Ci przespania w końcu całej nocki............sobie również;-)
Elbra ja właśnie taki fotelik jak Ty masz chciałam kupić Amandzi ale znajoma mi odradziła bo stwierdziła że dziecko strasznie się w nim poci, przez materiał którym jest obszyty, może jako użytkowniczka tego modelu powiesz mi jak u Ciebie się sprawuje i czy to prawda co usłyszałampadam przelotem. Mamy teraz urwanie głowy i zero czasu na cokolwiek
Mirka ja mam Coneco Zenith i jestem zadowlona bardzo! A szwagier ma ten fotelik Meggy i też jest bardzi dobry mimo ze za 130 zł
Anulka gratulacje dla Oskarka za stawianie samodzielnych kroczków:-):-):-)
....współczuję nerwów dobrze że się mu nic poważnego nie stało
Łóżeczka bardzo fajne
Beata34
Dzień dobry
dopiero teraz mam czas na pisanie oczywiście na sekundę
U nas bez zmian dostałąm wczoraj @ i brzuch mnie boli
dopiero teraz mam czas na pisanie oczywiście na sekundę
U nas bez zmian dostałąm wczoraj @ i brzuch mnie boli
Lilka
helo
my nie dawno co przyjechalismy do domu,no i mamy juz gosci
takze w spokoju nie popisze
dzisiaj na bilansie bylismy z Hania,badal ja lekarz,pytal czy juz cos mowi,czy myjemy zabki,sprawdzal uszy,osluchal ja,zwazyl i Hania na roczek wazy 9150g i ma 73cm,obwod glowki 45,5:-):-)
Gabriel przeszedl taka sama kontrole jak Hania,kontrola 6 tygodnia zycia i klocus z niego maly bo wazy juz 5150g,a 2 tygodnie temu wazyl 4500 i ma 56cm :-)
jestem z maluszkow dumna :-)
a jutro ja mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu,dostane skierowanie do gina,w kazdym razie jutro poprosze o cerazette,a z ginem porozmawiam o mirenie
no to tyle,znikam bo jeszcze dwie kobietki do nas przyjechaly
of kors Karlos zaprosil,ja jakos ostatnio za goscmi jestem na nie
my nie dawno co przyjechalismy do domu,no i mamy juz gosci
takze w spokoju nie popisze
dzisiaj na bilansie bylismy z Hania,badal ja lekarz,pytal czy juz cos mowi,czy myjemy zabki,sprawdzal uszy,osluchal ja,zwazyl i Hania na roczek wazy 9150g i ma 73cm,obwod glowki 45,5:-):-)
Gabriel przeszedl taka sama kontrole jak Hania,kontrola 6 tygodnia zycia i klocus z niego maly bo wazy juz 5150g,a 2 tygodnie temu wazyl 4500 i ma 56cm :-)
jestem z maluszkow dumna :-)
a jutro ja mam wizyte u lekarza pierwszego kontaktu,dostane skierowanie do gina,w kazdym razie jutro poprosze o cerazette,a z ginem porozmawiam o mirenie
no to tyle,znikam bo jeszcze dwie kobietki do nas przyjechaly
of kors Karlos zaprosil,ja jakos ostatnio za goscmi jestem na nie
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: