reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Mirka kurcze ja sie zupełnie nie znam ale taki coneco chyba ma Elbra i jest super zadowolona:-) i on mi też sie podoba:-)
Anitt helou kochana i pisz częsciej :-) ucałuj maluszka:-)
Kathe wklejaj foty!;-) super że imprezka udana:-)

a ja się fatalnie czuje...mam @ i mam dosć wszystkeigo...a dziś jedzeimy na zakupy KApika podrzucam do teściowej:-) pierwszy raz zostanie u niej sam:-) hmmm n nic zobaczymy:-)
buziak

reklama
Heloł Lajdis:-):-):-)

Liluś
gratulacje dla Hani za samodzielne kroczki:tak::tak::-):-):-)
Anitt brawa dla Dominisia za nowe osiągnięcia i postepy:tak::-):-):-) zdolny brzdąc z Ciebie;-):tak::tak::tak:
Mirka mi również najbardziej spodobał się Coneco:tak::tak::tak:
Kathhe super że imprezka urodzinowa Marysiu udana:happy2::happy2::-);-)
Sabinka tulaski na bolący brzusio:confused:;-) udanych zakupów również życzę:tak::tak::tak:

A teraz co u mnie :tak:
Mieliśmy dziś wizytę u lekarza jak Wam wczoraj pisałam no i tak:
Pani doktor dokładnie obsłuchała Amandzię i stwierdziła że oskrzelka ma czyste:tak::tak::tak:.... i dzięki Bogu:confused: próbowała równiez zajrzeć do gardełka ale niunia zaciskała z całych sił buzię ale po paru minutach w końcu się w udało obejrzeć i gardełko:tak::tak::tak:
Na katarek i kaszelek ma przypisane Clemastinum, syrop prawoślazowy i euphorbium no i do tego mam jej jeszcze pdawać Calcium:confused:

Pani doktor stwierdziła że jak nie będzie poprawy to dostanie skierowanie na morfologię i wymaz......:confused:

Dobry wieczor:tak:

Anineczko, juz sie martwilam... ale dobrze ze wsio ok, milej nauki testow:tak::tak:

Aluska, dobrze, ze oskrzela u Amandzi czysciutkie, oby przeziebionko szybko przeszlo:tak:

Kathe, czekam na fotki:tak:

Lilus, ladnie Gabrys spi:tak::tak: wlasnie tez chcialam pytac - jest na cycu??
Gratuluje Hani pierwszych kroczkow:tak:

Sabinko, jak Kapik u tesciowej? Dali rade:-p?

Mirka, ja tez z tych wybrlalabym coneco:tak:

Anitt, mmmm - u nas Oskar tez kochaaaaaa cyca:-D:-D

U nas juz chlopaki podsypiaja na dole, ja na mment urwalam siena kompa:-p ...Oskar juz smakuje w chodzeniu samemu, puszcza sie i biegnie do mnie albo meza - kilka kroczkow:-D a radoche ma ogromna:-D:-D no i dzis zaliczyl upadek z naroznika... maz go pilnowal... a ze Oskar zachowuje sie jak zywe srebro... to zladowal... ale w sumie bezinwazyjnie, choc maz zgarnal ode mnie opierdziel, a mi lapy trzesly sie jak galareta:zawstydzona/y::-:)-p:baffled:
Aa... dostalam maila, z klubu szczesliwego maluszka, ze krzeselka uczydelka juz nie ma i wyslali nam pileczkowa zyrafe:confused: hmmm, lepszy rydz niz nic... ale szkoda... krzeselko zamowie chyba sama;-)

a tak w ogole to zobaczcie jakie extra lozka znalazlam:tak::tak:

reklama
Do góry