reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Tego kiedy ona wychodzi ze szpitala to nie wiem, ale najwazniejsze, ze napisala , ze juz sie lepiej czuje!!!

Kajuniu , masz jakies obawy jak to bedzie zajmowac sie takimi maluszkami na raz?
Bedziesz miala jakas pomoc????

reklama
Jagoda watek jest tam gdzie galeria-czyli na zamknietym!! A co do terminu to sie od nas nie przenos bo jeszcze roznie moze byc i akurat dzidzia urodzi sie w listopadzie??!!!

Kajuniu , masz jakies obawy jak to bedzie zajmowac sie takimi maluszkami na raz?
Bedziesz miala jakas pomoc????

Krecik obaw nie mam żadnych :no: mieszkam z mamą - a jest jeszcze bardzo młoda ma 47 lat :tak: i wiem że dostanę pomoc 24h/24h :-) jest też 18 - letnia siostra i babcia :tak: także jest dobrze :-) no i niestety mężuś w delegacji :-(

Hihi, moja mama ma 48 lat czyli prawie tak jak twoja Kajuniu!!! A co do pomocy to fajnie , ze masz na kogo liczyc! Moja mama mieszka w polsce i w niemczech jednoczesnie (100km ode mnie)! Tesciowa mam na miejscu ale ona jeszcze nigdy nie wziela Allanka jak potrzebowalam czas dla siebie! Do gina biore meza albo kolezanke bo moja tesciowa nigdy nie ma czasu i nawet na porod drugiej dzidzi przyjedzie moja mama!!!

uch wspolczuje przejsc z tesciowymi , mamami i innymi :)
moja mam jest zupelnie wyluzowana i bezproblemowa , tesciowej nie mam bo niestety nie zyje ale z tego co wiem to byla kobieta aniol

co do szkoly rodzenia to ja bylam tak naprawde na 3 zajeciach
fajne byly te o tym jakie "niepokojace" objawy mozna zauwazyc u dzieci po porodzie i jak sie nimi nie martwic etc , fajny byl z polozna dot mycia maluchow i przebiegu samego porodu
reszta byla nudna i tak naprawde wszystko to mozna bylo znalezc w necie i gazetach
i tak naprawde tyle mi sie przydalo

co do cwiczen ja chodzilam na joge dla lasek w ciazy tak jak i teraz i jeszcze na gimnastyke w basenie tez dla ciezarowek - super sprawa

co do pikniku to ja jestem z waw i moze sie wybiore :blink:

Kajuniu
no fajnie masz z ta pomoca, ja wlasnie sie zadreczam jak sobie dam rade z 3 malych dzieci. Tesciowej nie mam a do mamy daleko, pozatym moja mama to juz starsza jest 59lat i troche malo pomocna;-)

Czesc Kochane:-):-)
nie odzywalam sie, bo wlasciwie w ogole nie bylo mnie przy komputerze... bieganie, zalatwianie (zakup maszyny, przelewy w Euro i telefony... brrr) do tego nerwy na przeciagajacy sie remont... i dzis od rana jazda w poszukiwaniu oscieznic drewnianych... co sie dzieje, nic nie ma... czeka sie po 5 tygodni na glupia oscieznice!!! zjezdzilismy cale okolice... i w koncu po wielu godzinach udalo sie... kupilismy:-D ...i wreszcie wpadlam do domciu... mezulek w firmie... a ja odpoczywam i relaksuje sie:-D

reklama
hej anulka,
ja mam goreeee prasowania, ale wole sie porelaksowac;-);-)
a remontu wpolczuje, chociaz sama musze przygotowac jeszcze pokoj dla maluchow, ale wciaz nie wiem jak:baffled::confused:

Do góry