reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

witam :-)

misiu GRATULUJĘ półmetku :tak::-):tak:

jeżeli chodzi o teściową to mojej nikt nie przebije :no: ja musiałam się wyprowadzić - mieszkałam z nią zaledwie 5 miesięcy po ślubie :-( ale to może opiszę na zamkniętym :-(

reklama
u mnie prawie tak się skończyło :-( miesiąc po ślubie chciała rozper ..olić nasze małżeństwo :wściekła/y: Nasza miłość przetrwała a teraz jadę do niej 2 razy w miesiącu na 2 godziny i finito :sorry:

Cześć Mamuśki!

Jagoda dobrze, że jest ok, ale uważaj na siebie teraz szczególnie.

Na moją teściową narzekać raczej nie mogę, choć wkurza mnie czasami jej sposób bycia, ale tak jak już któraś zauważyła, nie ma ludzi idealnych. Ciekawe co by było, gdybym z nią mieszkała-nie chcę nawet o tym myśleć.;-)

18 mam usg 4D-już nie mogę się doczekać!!! Jak już będę miała dostęp do galerii, podzielę się i moimi zdjęciami :-)

Larvunia, współczuję bólu, bo bezsilność nasza jest teraz większa niż przed ciążą, kiedy mogłyśmy ratować się różnymi środkami przeciwbólowymi.

W sobotę jadę bawić się do Opola na SuperJedynki i Kabareton. :-):-):-)
Mam nadzieje, że badzie fajnie, bo w końcu należy nam się trochę rozrywki. Prawda? Potem pewnie nieczęsto będziemy miały taką okazję.

malinois mogę wypożyczyć Ci "na zawsze" moją teściową :-D z góry mówię, żedopłacę ile tylko będziesz chciała :-D

miłej zabawy w Opolu :tak:

Ooo nieeeee Kajuniu, nie znam szczegółów, ale widzę co przez Ciebie przemawia, chcesz mi zatruć życie???;-):-):-):-) Swoją drogą, to u mojej mamy potrafie więcej zaakceptować, potrafię jej wiele więcej wybaczyć niż teściowej, a widzę, że też tak macie.

Dzięki dziewczyny, będziemy się na pewno dobrze bawić w Opolu,choć pierwsze pytanie jakie zadałam mojemu mężowi jak tylko wysunął propozycję, to czy będzie tam swobodny dostęp do toalety:-D:-D:-D

reklama
Kurcze, Opole trochę nam koliduje z Wielkim Piknikiem Mother&Baby, który odbędzie sie w Warszawie w dniach 16-17 czerwca. Planowaliśmy się wybrać, bo będzie można skorzystać z bezpłatnych konsultacji medycznych, kupić sprzęt lub ubranka itp. Może któraś z Was mieszka w Wawie albo okolicach- warto wiedzieć.

Do góry