reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

maga pojawic sie tydzien przed porodem ;-)
ja smaruje sie mustela, tak jak i wczesniej
nie wylazl mi nawet jeden malutki rozstep i mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie :tak:

reklama
Anulka
ja w poprzedniej ciazy smarowalam roznymi kremami, nie zrobil mi sie zaden rozstep, mysle ze najbardziej to jednak zalezy od sklonnosci. Jezeli ktos ma sklonnosci to pewnie zaden nawet najdrozszy krem nie pomoze, a jak ktos nie ma to pewnie najzwyklejszy balsam zadziala;-)
A pojawic sie moga w kazdej chwili, moja kolezanka cieszyla sie cala ciaze, ze nie ma a tu bach tuz przed porodem wyskoczyl jej pod pepkiem:baffled:

Kajunia to Twój mężuś tak cały czas w delegacji??czy co jakis czas wyjeżdża?:-( bidulko

sabinko mój mąż teraz ma delegacje 2-tygodniowe, czyli jeszcze ujdzie w tłoku :zawstydzona/y: być może od września będzie pracował w Gdańsku/Gdyni więc będzie w domciu codziennie, jak na razie to jest tylko ALE :zawstydzona/y: chociaż bardzo się zastanawiamy nad wyjazdem męża do Norwegii :cool2: większa kasa, ale rozłąka na 6 tygodni - potem 3 tygodnie w domu :tak:

sugar o teściowych jeszcze nic nie ma :no: ja przymierzam się do napisania o mojej jutro rano ... dużo tego będzie :zawstydzona/y:

hej dziewczyny.........
no i wywialo mnie do ziel. gory i na darmo :dry:
nie bylo w Auchan basenow na ktore sie napalilam :-(
no i 230 km poszlo na marne :dry:

co do moich boli plecow to bylam tez dzis u ginekologa
i powiedzial, ze moge sie smarowac wszelkimi masciami -mam pozwolenie.
co do tabletek to apap pomaga na krotko ponoc przy takic bolach
wiec namawial mnie lekarz na L4..... i na duzo odpoczynku.
ciaza nie jest zagrozona, ale dla samej siebie powinnam odpoczywac
a ciagla jazda autkiem mi tylko pogarsza sytuacje.
co robic.... co robic....
narazie odmowilam zwolnienia (wlasna dzialalnosc),
powiedzialam ze jak bole sie powtorza to przypelzne na czworaka po zwolnienie.
dzis jakby lepiej z tymi bolami... moze wczoraj to tak jednorazowo bylo?
aaaaa... co do dzidzi to miewa sie dobrze...
ide na 3D w przyszlym miesiacu :-D Dzis posluchalam tylko serduszka...

milego wieczorka dziewczyny... ide pranie wstawic,
odkurzyc w domciu i zrobic obiadokolacyjke :-D

Kurcze a ja narzekałam na moją teściową, a ta przyjechała o 14 pomóc nam sprzątac po remoncie i dopiero teraz pojechała:szok::sorry2::sorry: Ona jednak nie jest taka zła:no: Ale dalej twierdze ze mozna mieszkac blisko ale nie za blisko!

eeehhhh... wieszanie ciuchow na balkonie mnie zmeczylo :/
..... tak sobie mysle dziewczyny, ze strasznie czas mi ucieka. Leci u mnie 18 tydzien (dokladnie 17tydz i 4 dni) a niedawno patrzalam na stronkach co sie dzieje w 16 tyg z dzidziusiem :) Brzuszek rosnie mi, z dnia na dzien wiekszy :)
a wiecie, ze Wy prawie wszysctkie bedziecie juz po porodach jak ja dopiero bede rodzic?! Masakra kto mnie bedzie wspierac jak Wy bedziecie zajmowac sie swoimi parodniowymi skarbami....

reklama
Do góry