reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kajuniu oj troszkę naczytałam się swego czasu o Twojej teściowej, masakra... :shocked2:

misia to pewnie pamiętasz moje historie :-( jako moderator masz pewnie dostęp do wszystkich działów zamkniętych :confused: tam właśnie pisałam swego czasu baaaardzo dużo przykrych dla mnie/naszego małżeństwa rzeczy :-(
Dzeiwczynki ja tez moją oddam:-) Kajunia dopłace więcej niż Ty;-)

sabina co to to NIE :-p ja zaczęłam licytację więc najpierw pójdzie moja teściówka do opchnięcia :laugh2:

reklama
Hej

Misiu Gratulki,to juz polowinki :-)
Malinois kurcze,ale impreza Cie czeka :tak: Super.

Dziewczyny utworzcie nowy watek na zamknietym pt."Co mnie gryzie" albo podobny.
Bo szkoda sobie psuc humor na Galerii :laugh2:

U nas wszystko w porzadeczku.
Tylko pogoda sie zchrzanila :dry:

Larvuniu
nie chcialam Cie straszyc,ale tylko pogonic do lekarza.
Tamta dziewczyna ukrywala przed lekarzem te paralize,az ja zlapal u niego na fotelu.
Mowi,ze taki opieprz dostala od niego,a pozniej na oddziale w szpitalu,ze niewiedziala gdzie sie schowac.
Kregoslup to nie przelewki.Jego ma sie tylko jednego i trzeba dbac o niego.:tak:

Dziewczyny utworzcie nowy watek na zamknietym pt."Co mnie gryzie" albo podobny.
Bo szkoda sobie psuc humor na Galerii :laugh2:

U nas wszystko w porzadeczku.
Tylko pogoda sie zchrzanila :dry:

anineczko bardzo dobry pomysł z "Co mnie gryzie" :tak: czasami każda z Nas ma problemz raz większe - raz mniejsze i czasami potrzebujemy się poprostu wygadać :cool2:
a u nas pogoda super :tak: jest chłodno - a to mi odpowiada :-)

OJ kobitki, fajnie ze mamy taki watek- to i ja troche na moja zmarszczuche ponazekam!!! hihi

Pisalam wlasnie smsik do Marthusi i nie wiem dlaczego bo nie napisala ale jest w szpitalu!!! Mam nadzieje ze to nic powaznego!!!

Wy tez dbajcie o siebie i uwazajcie na brzuszki!!!

Wiecie co, jak u was ze spaniem bo u mnie do lask wrocila "poducha banan" , oj jak sie fajnie na tym spi!!! Polecam!!! Na brzuszku juz mi troche ciezko a z ta podusia jest super wygodnie!!!

Krecik ja już nic nie pisałam, ale znowu muszę ucinać sobie drzemkę w ciągu dnia :zawstydzona/y: a myślałam, że śpik już mi przeszedł :dry:

pozdrów Marthusię ode mnie :-)

Hihi, ja chodze senna ale nie moge sobie za bardzo na to pozwolic!!! Czasami wykorzystuje chwile jak Allanek idzie okolo 17 spac to ja spie z nim!!!

A co do Marthusi to juz wiem!!!
Jej Coreczka ma sie dobrze , ale Marthusia miala przedwczesne skurcze i za wysokie cisnienie!!! Dobrze ze jest pod opieka lekarska bo pisze ze juz jej lepiej!!! No i jak juz napisalam, Lenka dostanie siostrzyczke!!!!

Hihi, ja chodze senna ale nie moge sobie za bardzo na to pozwolic!!! Czasami wykorzystuje chwile jak Allanek idzie okolo 17 spac to ja spie z nim!!!

A co do Marthusi to juz wiem!!!
Jej Coreczka ma sie dobrze , ale Marthusia miala przedwczesne skurcze i za wysokie cisnienie!!! Dobrze ze jest pod opieka lekarska bo pisze ze juz jej lepiej!!! No i jak juz napisalam, Lenka dostanie siostrzyczke!!!!

Krecik ja już pewnie odsypiam czas przed bliźniakami, bo potem nie będę miała na nic czasu ;-)

SUPER kolejna kobita ma dziewczynkę :-) najważniejsze, że u Mathusi wszystko w porządku :tak: a kiedy wychodzi ze szpitala :confused:

reklama
Hej Kochane!:-)
Ja dopiero dzisiaj odżyłam. Wczoraj po powrocie położyłam sie i spałam do wieczora.:sorry2: Ale dzisiaj już jest dobrze:tak:

Świetny pomysł z tym z tym nowym wątkiem, tylko gdzie on jest:confused:

Witaj Anulko7890! Miło Cię poznać:-)

Sabinko i Kajuniu współczuję teściowych. Mi wydawało sie na początku ze moja jest jak z bajki ale po 2 latach wspólnego mieszkania, bajka sie skończyła:wściekła/y:

Anulko po pobycie w szpitalu już jestem pewna ze szkoła rodzenia jest bardzo potrzebna. Wydaje mi sie że to takiego czynu jak poród trzeba sie solidnie przygotować!!!

Larvuniu pędź do lekarza i to już!!!

Malinois zazdroszcze Ci że mieszkasz w Warszawie:tak: U nas ciężko cokolwiek znaleźć. A takie imprezy są świetne:tak:!

Musze sobie zmienić suwaczek, bo w szpitalu wyszło tak jak sama przypuszczałam że jestem później w ciąży, teraz bedzie sie zaczynał 21 tydz a nie 20, czyli termin na październik:shocked2: Ale nie opuszcze was napewno kochane listopadóweczki:no::-D!

Do góry