reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anulka ja ci nie powiem ile ma mój wózek bo mam jakas dziwna metrówke (angielska) :sorry2: i pokazuje mi ze 30 ale nie wiem czego, albo 1 ft

annineczka mój to jak robi kupke to aż cała twarz się robi czerwona, ale mądry jest skubany bo jak tylko zrobi to do mnie przychodzi i mnie stuka a jak mu powiem kto tak nasmrodził to sie zaciesza jak nie wiem co :-D:-D:-D:-D

bira
to chyba nie zabardzo sie ograniczałaś ;-):-D ja jak wywoływałam z 6 miesięcy to ustawiłam sobie pułap 100 i ani więcej

niby tylko 100 ale też się troche bawiłam

reklama
Anulka tak pisałaś o tym siedzisku i tez musze zobaczyć ale ja juz mam zmontowany ten spiwór i Olka sie fajnie mieści z kombinezonem.Jestem ciekawa jak przyjdzie snieg jak bede jeździła tym moim wózkiem:dry:

A propo nocników to my kupilismy dzisiaj taki zwykły z podpórka z tyłu na plecy a nie FP.Kosztował 10 zł:-)Rozmawiałam z babkami z tego sklepu i one mówiły ze własciwie jakos nie warto wydawać tych 80 zł na FP.Narazie 1 próba posadzenia nieudana Olka chwyciła zdjetego pampersa i wkładała sobie między nogi na tym nocniku:baffled:.Nie chciałm jej przestraszyć i od jutra lekko próbujemy

Elbra, Wisienka dzieki za zmierzenie wozka:tak:

Bira, nasz trojkolowiec stoi w domciu:-p ale ma zwykla budke.. i jakos na zime go nie widze:baffled: strasznie praktyczna dla mnie jest taka zamykana tez do przodu;-)

a co do ilosci fotek... to hmmmm, ja robie raz na 2-3 m-ce srednio 300-400...:rofl2:

Elbra, tak torta zamawialam w cukierni gdzie maja fotki i gdzie mezus kiedys zamawial w imieniu Oskarka na dzien mamy - bedzie ze zdjeciem Oskara:tak::tak:

Wisienka, zabezpieczenia kupowalam po 9,99zł za 5 sztuk.

Mam doła bo pokłuciłam się dziś z małzem :no::no::no: o byle g**no:-:)-(
miły prezen na naszą rocznice:wściekła/y: aż płakać mi się chce bo on od razu mi z rozwodem wyskoczył:-:)-:)-(

reklama
Do góry