Dzień dobry:-)
Ja tak na sekundke ;-)
Widzę ze tylko
Mirka zasmarkana biedna:-( zdrówka zycze oby katarek przeszedł
Anulka Sabinko i inne dziewuszki Michał ma się chyba ciut lepiej ale non stop 39,5 st opada po lekach i wzrasta.Wczoraj jeszcze miał ataki kaszlu i myslałam ze to moze krztusiec nle obrzeku krtani nie ma więc to nie to.
Mówię wam najgorszemu wrogowi bym nie życzyła takich chorób.Wstajemy co godzinę w nocy na zmianę raz ja raz mąż, zmieniamy piżamy, podajemy leki, mierzymy temperaturę(teraz doceniam ten wspaniały wynalazek termometr do ucha)
Za to ola w tym wszystkim pieknie śpi w nocy nie budzi sie a rano około 7 chce mleczko.Tak to można pozyć
Elbra Sabinko ja też coś niekapka nie stosuję a to ze słomka muszę zakupić bo fajowe
Dzisiaj popołudnie mieliśmy dla siebie bo rodzice u nas zajęli sie dziećmi a my do kina poszliśmy sobie:-)
Ten tydzien bedzie dla mnie masakryczny bo codziennie mam coś jutro dzwonię do tej nowej pracy bo badania muszę zrobić no i muszę po podpisaniu umowy wypowiedzieć u poprzedniego pracodawcy bo jeszcze tego nie zrobiłam
a i na zakupach byłam kupiłam sobie spodnie czarne i ciesze się strasznie bo w rozmiar 40 wchodzę a jest to mój mały sukces bo 17 kg od porodu mi poszło:-)
Dobra kończe bo dzisiaj tak egoistycznie troche wam przysmucam:-)a i
Anulko sliczny komplecik dla Oskarka zakupiłaś