Beata34
Fanka BB :)
IGORKU DOŁACZAM SIĘ DO ZYCZEŃ STO LATEK CIOCIA ŻYCZYIgorku Misiowy:-):-):-)
Wszystkiego Najlepszego nasz jednoroczniaku:-)
Anulka troche wir a trochę wspomagacz;-)Beatko, wspolczuje chorobska... oby juz bylo dobrze...
no i gratuluje powrotu do figurki, 17 kg to jest wynik!!! A ile przybylo Ci w ciazy? No i tak samo zsiebie - czytaj przy wirze przy dwojce maluchow - czy jakies dietki?
Dziewczyny, czy dajecie maluszkom juz normalne poduchy?? Bo pisalam Wam ze kupilsmy w IKEI posicel z poduchami 50x60, taka nam pasuje najbardziej i poduchy sa extra wygodne, wczoraj dalam Oskarowi pod glowke i spal cudnie, wtulal sie w nia i dzis na drzemki tez podkladalam mu po glowke - ale wlasnie nie pod plecki tylko kawalek szyjki i glowka bylo na podusi...
Z Michałem uwaga przytyłam z 30kg ale lezałam i miałam dodatkowo zatrucie ciazowe no i wpierniczałam batony tak że tylko papierki za kanapą były:-)
Z Olką mniej bo jakies 18 kg ale chodziłam nie musiałam non stop lezeć no i słodyczy tak mi się nie chciało
Po Michale wcale nie doszłam do wagi sprzed ciazy chociaż się starałama teraz lepiej sie czuje no i muszę utrzymać wagę a moze jeszcze uda mi się z 5 kg zrzucić ale by było fajowo tylko ja jestem łasuchem
Anulka my taki mały jasieciecz dla oli mamy a przy katarku taką profilowana podusie twarda z wgłebieniem specjalnie kupiłam
Mirka zazdroszczę wypadu do Wenecji pewnie naładowałas bateryjki:-)