reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Igorku Misiowy:-):-):-)
Wszystkiego Najlepszego nasz jednoroczniaku:-)
IGORKU DOŁACZAM SIĘ DO ZYCZEŃ STO LATEK CIOCIA ŻYCZY:tak::tak::tak:
Beatko, wspolczuje chorobska... oby juz bylo dobrze...
no i gratuluje powrotu do figurki, 17 kg to jest wynik!!! A ile przybylo Ci w ciazy? No i tak samo zsiebie - czytaj przy wirze przy dwojce maluchow - czy jakies dietki?

Dziewczyny, czy dajecie maluszkom juz normalne poduchy?? Bo pisalam Wam ze kupilsmy w IKEI posicel z poduchami 50x60, taka nam pasuje najbardziej i poduchy sa extra wygodne, wczoraj dalam Oskarowi pod glowke i spal cudnie, wtulal sie w nia i dzis na drzemki tez podkladalam mu po glowke - ale wlasnie nie pod plecki tylko kawalek szyjki i glowka bylo na podusi...:rofl2:
Anulka troche wir a trochę wspomagacz;-)
Z Michałem uwaga przytyłam z 30kg :szok:ale lezałam i miałam dodatkowo zatrucie ciazowe no i wpierniczałam batony tak że tylko papierki za kanapą były:-):zawstydzona/y:
Z Olką mniej bo jakies 18 kg ale chodziłam nie musiałam non stop lezeć no i słodyczy tak mi się nie chciało
Po Michale wcale nie doszłam do wagi sprzed ciazy chociaż się starałam:no:a teraz lepiej sie czuje no i muszę utrzymać wagę a moze jeszcze uda mi się z 5 kg zrzucić :dry:ale by było fajowo tylko ja jestem łasuchem:zawstydzona/y:
Anulka my taki mały jasieciecz dla oli mamy a przy katarku taką profilowana podusie twarda z wgłebieniem specjalnie kupiłam:tak:
Mirka zazdroszczę wypadu do Wenecji pewnie naładowałas bateryjki:-)

reklama
Bira... grzybki, pychotka:tak::tak::tak:

Dzieki dziewczyny za odpowiedz co do poduszek... jutro chyba podjedziemy i kupimy jakiegos dobrego jaska, bo teraz tata spi bez poduchy:-D:-D

Beatko, usmiechne sie do Ciebie na wiosne - jak juz nie bede karmic - to moze podasz mi nazwe cudow wspomagaczy i zgubie tak z 5 kg...:-p:rofl2:

A ja się żegna, bo zaczął się mój serial:-)
Przed chwilką zostałam potrakowana przez moje psy jak opona do ciągnięcia, ponieważ jacyś idioci przyjechali od bok na koniach:baffled::wściekła/y: Zostałam wyszarpana z klatki, i frunęłam za nimi jak flaga narodowa... pociesza mnie to, że sąsiad też leciał za swoim psem jak szmaciana lalka... tylko, ze on miał jednego;-)

Bira dlaczego ja zawsze musze się spod stołu wygrzebywac jak czytam Twoje historie z psiakami? :oo:
Mówiłam,że Cię kocham?

Aniulko Matt śpi na płaskiej poduszce :tak:

Beatko to straszne jak się Michałek męczy.Bidulek :-(

Musze uciekac.Pa

Anulko co do picie to nie poradzę kurcze nic bo Kapik pije co się mu da:-) wiec kurcze nie wiem:-( śłiczna kurteczka:-) co do podusi to mamy taką płaską:-)
Anineczka skąd wy macie taki tani internet!!!!!!! kurde! ja płace 120 PLN wrrrrr
Mirka super że wycieczka udana poprosimy o foty;-) co do imienin OK;-)
Beatko oby już tylko lepiej było:-) no i fajnie zę sobie odpoczęliscie z mężusiem:-) 17 kilo o matko ładnie przyszalałaś! :-)
a ja niekapka też stosuje:-) Kapik pije z wszystkiego oprócz szklanki do której gada:-)
Bira o kurde reklamóke grzybów ale zazdroszcze:-) musze się wybrac..ale kurde rodzice mają remont w mieszkaniu i nie będe teraz jeździła do nich bo kurz i syf wszędzie... wiec narazie mogę neistety zapomnieć o grzybkach buuu..ale jaja z tymi pieskami:-) ale się usmiałam hehe
Elbra jak coś to powiedz cioci że mi tez może grzybków podrzucić:-) hihih

powiedzcie mi czy jak wasze maluchy mają katarek to chodzicie na spacerki?? bo ostatnio jak Kapik miał i był to tylko katarek to ja chodziłam a teraz jest troszke zimniej ale i tak sie wybieram i nie wiem czy dobrze robie.. dodam że to sam katarek na szczęście żadnych innych objawów nie ma...

reklama
Dzieńdobry.

Bira jakoś nie wierze,że jesteś wstydliwa :-D:-D
Sabinko spacer jak najbardziej z katarem. :tak:
Do my mamy taki troche lewy internet.Chłopak co mieszka na tej wiosce zrobił sobie siec lokalną i jest 7 osób podłączony i płacimy jeden rachunek do Tp.Sa :unsure::ninja2:
Na dwa kompy mój i rodziców jest kwota 25 zł a chodzi nieźle ten net,choc troche sie obawiałam :tak:
Mirka Wenecja ah Wenecja :-)
Też czekam na foty.

U nas młody się wyspał w nocy.Niewiem,która to była,ale chyba 4 :baffled:
Na szczęście po stanowczym wytłumaczeniu mu,że i tak ze mną nie wygra zrezygnował :dry:

Teraz biore się za odkurzanie bo dziadki poszły na grzyby :tak:

Do góry