reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry
Sabinko dziekujemy za gratki
to sie strachu najadłaś,ja też bym chyba zawału dostałam,gratuluję ząbków też juz bym chciała zeby Dorkowi jakies wyszły nastepne,bo świeci tylko dwoma jedynkami dolnymi heh

u nas pogoda mgłowa i zimna hehe
stukam sie kawką

reklama
Dzień dobry:-)

U nas kolejna fatalna noc... oddała Ine teściowej:zawstydzona/y: bo muszę się położyć... Skimały byśmy, ale moja mądra mamusia zadzwoniła pięć po 10, żeby zapytać co u nas... jak by coś miało się od wczoraj zmienić... tym bardziej, że wie, że Inga zawsze o tej porze śpi, a ja miała ochotę razem z nią... ona ostatnio tak mi odstawia, że mam wrażenie, ze muszę jej bardziej niż Ingi pilnować:wściekła/y::wściekła/y: Jak nie nakarmi mi małej ciastkami przed obiadem (pomimo mojego zakazu dawania jej słodyczy w ogóle) to dzwoni w czasie drzemek... ku..a chcę już do tej Holandii z powrotem jechać:no:

Dziękujemy za gratulacje za odsmoczkowanie... choć mam wrażenie, ze coś za łatwo mi poszło:baffled:

Sabinka, przede wszystkim gratuluję nowych ząbków:-):-) A wypadku współczuję Inga też wiecznie w coś przywala.. Ostatnio przy ubieraniu tak skakała, że z łóżka spadła...

Beata, jak piszesz o Oli to jakbym o Ini czytała... Mam nadzieję, ze im przejdzie;-)

Elbra, wiem o czym piszesz. Ja zaczęłam jeździć wolniej, rozglądam się 10 razy czy mi coś nie wyjedzie... w ogóle mam jazdy czasami;-)

Dzien doberek:tak:

u nas pogoda cudna, jestesmy juz po jednym spacerku, zaraz mykamy na drugi:-p:-p a na 15.30 na obiad do moich rodzicow;-)

Bira, gratuluje odsmoczkowania;-);-) ...a ja ostatnio myslalam czy przy odstawianiu Oskara od cyca nie uczyc go smoka...:-D:-D ale chyba jednak sobie smoka odpuszcze:-D:-D:-D
no i wspolczuje nocki... ja taka chodze od powrotu, choc dzis - po tym czopku - noc byla o niebo lepsza, zamiast budzic sie 20 razy, obudzil sie moze 5...:-D:-D ach...

Elbra, ja tez panikuje, dlatego nie wyobrazam sobie by np. leciec na urlop bez Oskara... wrrrr, jak cos ma sie stac to NAM razem... i juz:zawstydzona/y::-p:-p

Women, usmialam sie z "tego przywalania" Doriego:-D:-D madre te nasze maluszki juz...:tak::tak::tak:

Sabinko, wspolczuje strachu przy uderzeniu sie Kapika... buuuu:-:)zawstydzona/y:

U nas Oskar extra powtarza wszystko i to co sobie upodoba... odpowiedzila mi juz kilka razy "czesc" tak slodo... i najlpeiej mowi "puk, puk" "pa,pa" itp...ale zrobil sie jak papuga:-D:-D:-D

Była dzisiaj dośc ładna pogoda ale jak wracalismy to taki kapusniaczek zaczął padać że wszystko natychmiast się zrosiło i tak jest do teraz.
o dziwo Ola zasnęła dzisiaj o 9,30 a potem o 13,30 więc jakby powrót do normalnosci:happy:Zobaczymy co z nocką.Ale w ciagu dnia zdecydowanie mniej je konkretów więc nadrabia nocą:baffled:
Idę wykapać starszaka:-)

Wpadłam na moment, bo jestem padnięta. Idę sobie zaraz spać... Inga śpi... ciekawe do której:baffled: Także wykorzystam, że teraz jest padnięta;-)
U nas dziś był przepiękny dzień. Zaliczyłyśmy dłuuugi spacer w lesie. Zebrałyśmy reklamówkę grzybków:-) i wyszły nam nowe zęby:-):-):-) lewa jedynka i prawa dwójka:-):-):-) Czyli Inia ma już sześć:-) Może to był powód tego niespania... Zobaczymy dzisiaj... dostała viburcol... także trzymajcie kciuki;-) bo jutro mam ciężki dzień i powinnam być w formie;-)

dzien dobry

wpadlam sie tylko przywitac
Davidek ma katar :-(i ani on ani ja nie spalismy dobrze.

Bylam dzis rano w aptece i kupilam masc majerankowa, plumex baby i cholinex dla mnie i mialam do zaplaty 21,20 - dałam babce karte stałego klienta i pytam czy chce koncówke 1,20.....no to dałam, a ona do mnie 21,20...ja patrze ze dałam jej 1,20 że jest dobrze :-):-) a ta do mnie że 20 zl brakuje :zawstydzona/y:
a ja chyba po minucie wpartrywana sie w jej rece dopiero zajarzylam, nie wiem czemu ubzdruralo mi sie ze 100 juz jej dalam :-D:-D:-D ale siara
ale tak to jest jak czlowiek nieprzytomny idzie do sklepu

reklama
Hej Dziewuszki.
Już mam necika,ale czasu stanowczo mniej.No ale będe zagladala w miare możliwości.
A teraz spadam sprzątac i latac za maruda nr.1 czyli Matt-em.
Nawet Was nie nadrobilam i niewiem czy dam rade.Wpadne na drzemce mlodego.
Pozdrawiam

Do góry