reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
hello

nie popisze
rano bylam na cmentarzu a potem w centrum handlowym, bo nowe otworzyli no i maly mi jeszcze nic nie spal i strasznie marudny jest :cool2::baffled:

poczytałam co u was i mirka jak piszesz o tej zmianie pieluchy to normalnie jakbym o moim Davidku czytała :-D

a propo pieluszek to ja wczoraj pierwszy raz kupilam Sleep and play pampersy ale jakos mi nie podchodza :sorry2:

women, bira to nie byla 3 dniowka bo juz ja mial, a pozatym za dlugo to trwalo, ja stawiam na zabki bo z przebiciem zabka dolegliwosci minely,
a uczulenie to chyba od nowego leku przeciwgoraczce dostal

Wróciliśmy już uff
Ola ma kropelki na próbę i jak za tydzień nie bedzie dobrze to będzie miała sądowanie tego kanalika.Ogólnie ma go zwężonego i przy każdej infekcji będą takie problemy.Dodatkowo ma stwierdzone zapalenie spojówek.
No nic kropimy, masujemy kanaliki i czekamy.W razie czego czeka nas ten zabieg z jednodniowym pobytem w szpitalu.Kurde jak ja tego nie znoszę bo Michała trzeba bedzie gdzies ulokować a może mój bedzie akurat w domku:tak:

bry wieczór:-)

Bira ślicznie foteczki bedziecie mieć napewno :-) ja też chcę zrobić sobie taką sesję:-)
wytrzymacie te 3 tygodnie;-) dacie rade:-) buziak dla Ingusi
Beatko biedna Oleńka buuu:-( oby jej oczka szybciutko wyzdrowiały...
Elbra hehe to u mnei do tej pory były "stare"wzory huggiesów:-) hihihi a ostatnio tylko te kupowałam:-) hehehe jakaś zacofana jestem i Nowy Sącz też;-)
ja kupiłam wczoraj 4 paczki w biedronce;-) zapas mam;-)
Wisienka najważniejsze że Davidkowi przeszło wszystko :-) i już zdrowiutki chłopak;-) to ładnie go wytrzymałas do 17:-)

buziak dla Was potworek idzie spać więc idę na chwilkę na TV:-)

Dzin Dzin śpi wreszcie, więc mam czas dla siebie... tylko jakoś mi się nic już nie chce;-) Byłyśmy u teścia na urodzinach, oczywiście nie obyło się bez kilku spięć, ale czas przywyknąć;-) Jutro muszę iść na pogrzeb i już to przeżywam, jestem chora, bo to pogrzeb siostry mojej przyjaciółki... Powinnam do niej zadzwonić, ale nie wiem co powiedzieć...

Sabinka, sesję zróbcie koniecznie Super sprawa. My robiliśmy jak Ini się urodziła.

Beata, jak teraz pojedziemy to wrócimy na święta. Później może na ferie sobie do PL przyjadę.

Bira no to niezazdroszczę jutrzejszego dnia :no:ja też nie lubię takich "imprez":no:a może kolezanka jednak czeka na telefon moze warto
No i ja też jestem po sprzeczce z tesciową mega wk...a Tak mnie wyprowadziła z równowagi że aż buzuję

Wisienka najważniejsze że Davidkowi przeszło wszystko :-) i już zdrowiutki chłopak;-) to ładnie go wytrzymałas do 17:-)

sabina sam nie chciał spać, tzn zasnąl na 5 min i sie budził
a o 17 nie dałam mu spać aż do 19 i teraz ładnie, twardo śpi a ja mogę w spokoju poplotkować z meżem i pobawić się :-):-):cool2::cool2:
wczoraj spał tak samo..........

Beata biedna Ola, pocałuj jej to oczko

Beata, właśnie skończyłam z nią rozmawiać. Jakoś się trzyma. Dzisiaj widziała siostrę i samochód w którym jechała i mówi, że na razie jest w miarę, ale myślę, że jutro popłynie... Boże tak mi ich szkoda. W piątek mają do mnie przyjść z drugą siostrą zapić smutki.
A teściowe mają chyba to do siebie, że bez kłótni nie da się obejść.

Elbra, wyjeżdżamy raczej na stałe, ale planuję być w Polsce dość często. Ja już nie daję rady być sama.

reklama
Do góry