reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wiecie co, te niby kozaczki dla Oskara oddalam... mierzylismy mu w domu i strasznie ciezko wklada sie nozke, bo jednak nie sa mocno otwierane - choc z boczku mialy zameczek, a przod byl sznurowany... ale moze dlatego ze byly wyzsze, takie za kostke... w kazdym razie oddalam je i wzielam mu takie do kostki, ze sztywna podeszwa, sznurowane:tak::tak:

no i dopiero sobie dzis przypomnialam, ze nie kuilam i zupelnie zapomnilam o pieluszkach na basen:-D:-D i biegusiem do Tesco... normalnie, myslalam, ze wszystko mamy a tu byloby:-D:-D:-D ale juz siedza w walizie:-p:-p

reklama
Dzień dobry:-)

Anulka ja jestem:-)teraz bo spac poszłam o 21,30:zawstydzona/y::-):-):-)a co tam
I tak nocka super nie była
Jedziecie z soboty na niedzielę?i na 10 dni prawda?

jestem nieprzytomna coś:baffled:

dzień dobry
laseczki ja już na nogach od 6 bo do spowiedzi byłam...ale nie wyspana jestem ja nie wiem jak ja na imprezce będe szalała:-)

ide na kawke i potem fryzjer kosmetyczka i te sprawy

Witam,
wrocilam:-D:-D
Wpadam zobaczyc czy Gabrys sie urodzil i co :szok: :confused: jeszcze chyba nie:-D
No to lece prac brudy urlopowe;-)
Anulka udanej podrozy. U nas nie obylo sie bez stresu w tamta strone:-p

witam po dłuższej nieobecności

my już w polsce od tygodnia, ale tyle mam do załatwiania i Davidek tak dokazuje, że cięzko mi wejść, już nawet nie mówię o bb, ale jak z mężem popiszę godzinę to jest bardzo dobrze :sorry2:
Moja mama mówi że ja z siostrą razem to nie byłyśmy tak aktywne jak on. Narazie jest w fazie poznawania mojej rodzinki i póki co nie widzę go zostawić samego.
W ogole moja mama ma jakis awers jak siedze na komputerze, nie wiem czemu :no: :sorry2: juz mialysmy pare klotni., ciezko bedzie :dry:
Od poniedzialku postaram sie juz byc z wami na bierzaco. Narazie widze anulka tu rzadzi :-D tak trzymac :-)

pozdrawiam

reklama
Przyszlam sie pozegnac Kochane:tak::tak:

Lilus, trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:tak::tak::tak:

Ladina, boje sie jak cholera tej podrozy na lotnisko, potem lotu i transferu do hotelu... oby jakos bylo;-);-)

Samolot mamy o 5.30, zaraz wyjezdzamy, coby byc lepiej wczesniej niz pozniej:-p:-p

Takze sciskam Was Kochane:tak::tak:

Do góry