reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Anulka no to juz dzisiaj nie zdążę:no:no trudno i tak na zapas bym nie kupiła bo cieżko to wszystko pomiescić:tak:
A i Anulka jeszce pytanko naprawdę opłaca się kupić ten nocnik FP czy tylko bajer bo drudzy dziadkowie pytali co kupić na roczek wiec tak myslałam ze moze to
Elbra a jaki rozmiar nosi Piotruś?

reklama
ja zupelnie nie wiem jak kupowac butki dla malego .......moze faktycznie z tym patyczkiem to dobry pomysl , moj tez ma duza stope
a odnosnie pieluszek ja uywam pampersy i dla mnie sa najlepsze .... ale kto wie moze uczulaja

cześć laseczki...
nie nadrobie dziś przepraszam
ale naszło mnie na sprzątanie kuchni :-) wiec idę dokończe...własnie myłam półki w lodówce;-) i musze je włożyć spowrotem:-)
buziak kochane:-)

Huggies 5 sa od 12 kg :tak:
A co do Pampersów to na internecie dużo potem czytałam że coraz częściej uczulają.
ale to wiadomo że dla każdego dziecka inne Pampersy mogą być lepsze:tak:

kupiłam mu dzisiaj w końcu buty zimowe (takie ocieplane ale nie jakieś mega grube) to ma rozmiar 22 z tym że sa one ciut większe niż stópka:tak:

ale rozmiar rozmiarowi jednak nierówny. bo wczoraj patrzyłam to z innej formy 21 by bły dobre więc z tym różnie.
A body nosi już od dawna rozmair 86 i już ma takie na styk. więc już zaczął chodzić w 92:sorry2: tylko rękawy ma za długie w nich;-)
No to nie tak źle Elbra przeciez to chłopak ja kupiłam 19 ale sa ciut za duze a body musowo 86 teraz Olka nosi a pewnie zaraz dokupię 92

A zapomniałam się "pochwalić" że moje dziecko dziś w nocy obudziło się o 24:30 zwarte i gotowe do zabawy:nerd:
I chichrał się, bawił wszystkim i tarzał się po łózku po nas w nalepsze do 2:baffled:

Takiego numeru jeszcze nam chyba nie odwalił do tej pory o ile dobrze pamiętam:cool2:

Mój się śmiał że zamiast syropu na alergię dałam mu chyba głupiego jasia;-)
A to dobre ale ja tez juz od paru miesiecy miałam luz w nocy a teraz od jakiś 4 dni koszmar 3,30 a Ola wyspana i drapie pazurami w łóżku brrrr chce mnie wykończyć :tak:Moze to przez to ze teraz juz mi zasypia o 19 albo czasami o 18,30:szok:taka zmęczona lala

cześć laseczki...
nie nadrobie dziś przepraszam
ale naszło mnie na sprzątanie kuchni :-) wiec idę dokończe...własnie myłam półki w lodówce;-) i musze je włożyć spowrotem:-)
buziak kochane:-)
Chodź Sabinko do mnie bo od soboty już lezą rolki foli do wyłozenia szafek kuchennych i nie ma komu tego zrobić:tak:;-):-)Tak z rozpędu zrobisz:-D

Nie ma co ogladać w Tv chyba jak rozwieszę pranko to się dziabnę:dry:
Lilka jak poród?
Asix nie ma cie juz długo zyjesz?

reklama
Do góry