reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Anulka na stopach tez mam polozony zel
bajerancko jak dla mnie bo zawsze ladnie wygladaja stopki :-)

ale paznokcie u rak to porazka...chodzi o to ze tutaj mam dziewczyne co naprawde zna sie na rzeczy i jest tak dokladna ze 3 godziny u niej to norma :szok:
ale,ja tipsy zalozylam w pl...i niestety laska za bardzo zjechala moj naturalny paznkiec w wyniku czego zel sie nie trzyma mojej plytki :baffled:
no i...odkleja sie,a co za tym idzie wszelkie syfy pod zel mi wpadaja i 2 paznokcie wygladaja obrzydliwie (wlasnie je spilowalam)

ale masakra ile z tym roboty :szok: chyba pojade do niej na pilowanko:sorry2:

reklama
a robilam w salonie dosc zachwalanym w pl :sorry2:

teraz jestem umowiona z ta moja ,ze sciagamy tipsy i czekamy az moja cala plytka paznokciowa odrosnie,bo inaczej co tydzien moge u niej zel zmieniac,bo tyle sie trzyma max.....

a nie jest to przyjemne jak ona mi piluje ten zel,bo mam tak cieniutka swoja plytke ze nie ktore palce to mnie wrecz bolaly:sorry2:

heh szkoda mi tych zelowych bo zawsze ladniej rece moje wygladaja
no ale coz :happy2:

ide na drzemke
Hania spi,Mile wlasnie probuje spacyfikowac i sama ide
taka pogoda ,ze ino spac i spac

do pozniej:-)

Elbra, wlasnie sobie przypomnialam...

wy uzywacie juz pieluszek 5-tek?????

bo tak odnosnie ceny, to te pampersy Active Baby 4-ki kosztuja 42,99 razem z chusteczkami Pampers Sensitive 63szt, a jest pieluszek 72szt... Wiec liczac,ze chusteczki lekko 6zl, to 37zł place za 72 pieluchy, to sztuka wychodzi po 50 grosikow...:tak::tak: i to sa te super pampersy:tak::tak::tak:
promocja jest do dzis, wiec chyba jeszcze podjedziemy i kupie ze 2 paczki, beda punkty do Klubu Szczesliwego Maluszka i jeszcze pieluchy w dobrej cenie:tak::tak:

Beatko, to gratuluje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A jak nanie, zglosily sie jakies odpowiednie kandydatki????

Hmmm, pewnie jak Ola pojdzie spac - a Ty cos napiszesz to ja juz bede na dole... bo Oskar juz powolisie przebudza:-p

no nic, jak cos to doczytam potem;-)

reklama
Dziewczyny,

zapomnialam zapytac:baffled::baffled:

Oskar ma takie zaczerwienienia kolo noska, brody, buzi... wyglada jak po katrze, a mysle ze to od ciaglego plucia...
i w dotyku jest raczej przesuszona skora...

czym moge to smrowac by bylo lepiej??

wczoraj smarowalam po kapaniu kremem nawilzajacym penaten, a dzis rano posmarowalam sudocremem:sorry2::sorry2:

Do góry