reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Beata ja nigdy w ciazy,zadnej,nie mialam takiego parcia wieczorami na jedzenie :szok:
wiec skoro ty mialas to mzoe tak jest na chlopcow :-D w takim razie jak tydzien to w weekend sie rozdwoimy hahaaa:-D

a dziewczynki obie z poslizgiem,obie urodzily sie w 41tc. :tak:
ale myslalam ze Gabrys wykluje sie szybciej,bo tygodnie ciazy licza sie u niego od zaplodnienia,wiec nie ma tych +- 2 tygodni
no ale jak widac jemu dobrze w brzusiu:sorry2:

wcinam owocowa :blink::-p

Sabinko kompot zrobie jutro,bo dopiero dzis jabluszka do mnie dotarly :-)

Wisienka to ty za meisiac do pl zjezdzasz?? czy juz jestes? matko jaka ja zakrecona jestem :sorry2:

reklama
Lilus no kurde już byłam pewna że rodzisz hehe:-) jak cały dzień się nie odzywałaś:-)
ładnie się kochana objadasz:-)
Beatko ja jak mam napisać CV to mnie skręca:-) dlatego nie cierpie zmieniać pracy:-) napisałaś juz????????:-)
Wisienka eloooo:-) co tam u was:-)?? ucałuj Davidka:-)
Karinka od czwartku ładna pogoda wiec ruch sie zrobi;-)

ogladam M jak miłosć:-)

Sabinko dobrze ze malo przytylam w ciazy to nie mam teraz stresa ze wcinam wieczorami:-)

ok spadam na Nianiu na pomoc na tvn style

dobranoc

Sabinko napisałam:tak:W sumie to moje pierwsze bo zawsze przechodziło się z pracy do pracy tak "po znajomosciach" no ale jutro przeciez nie będę się usmiechała tylko musze mieć coś ze sobą:-)
Lilka no to magazynuj siły za pomoca tego jedzonka:tak:A ta kolezanka moze jeszcze zostać u Was a własciwie na jak długo przyjechała?

Liluś i dobrze wcinaj pyszności:-) Gabrielek jak widac lubi i nie chce wyjsć:-)
Beatko koleżanka Lilki już pojechała...chyba;-) heheh jak dobrze pamietam;-) no tylko nam daj znać jak tam po rozmowie..:-) ale na pewno wszystko dobrze;-)

buziak
ja też wyłaczam kompa...

Anulka mail poszedł;-)

Wisienko witaj w Polsce:-p:-):-) jak minal lot, jak Davidek?
Jestescie u Twoich rodzicow??

Expresem lecisz do Dannego, za niecaly miesiac... super:-):-)

Lilus, wcinaj i zbieraj sily na porodowke;-):-)

reklama
Mirka dobrej nocki;-)

ANULKA ma nie być załaczników:-) masz linka do picassy gdzie wrzuciłam foty:-)

teraz już naprawde ide spac:-)

buziak dla wszystkich i kolorowych snów:-)

Do góry