reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzień dobry:tak:
u nas dzisiaj bedzie pogodowa masakra:baffled:i tak do wtorku.Teraz jest bezdeszczowo ale niebawem lunie(sprawdzam zawsze a dla zainteresowanych podam linka bo bardzo dokładna mapa Prognoza Pogody ICM)

Anulka widzisz nawet nie wiedziałam no moze cos mi sie o ucho obiło ale nie zareagowałam
Elbra ja tez tylko Haggisów uzywałam ale premium bo classic jakos nie przypadły mi a teraz tylko Pampersy i chyba najtaniej wychodzą jednak

Obiecałam dzisiaj Michałowi ze pojedziemy na rower do Sopotu ale jak tu jechać w taka pogodę:baffled:

dzien dobry

Co do pieluch to my tez huggies premium, ale jak teraz kupilam pampersy active baby to stwierdzam ze sa lepsze, i slicznie pachna:laugh2::rofl2:
punktow mamy juz uzbieranych sporo, wyslalam w sierpniu zgloszenie i do dzis nie ma odpowiedzi... wiec teraz juz bede brac te mnijesze nagrody i od razu - w tesco:sorry2::sorry2:

Elbra, ja wlasnie wczoraj pozegnalam okres:-p ciesze sie, bo akurat super ze na urlopie bede miec spokoj... a u mnie to te cykle roznie wiec mialam pietra... ale sie udalo:rofl2::rofl2:

Elbra musisz przeliczyć w hipermarkecie 4 jakoś 49 zł ale nie pamietam ile sztuk tam jest.Mnie tez brzuch rozbolał ale na owulację:rofl2:
Anulka ja też się modliłam zeby tylko nie mieć @ na wyjazd dopomogłam sobie tabletami i było ok

Rodzice moi sie zlitowali bo pogoda pod psem i jedziemy do nich jak tylko Ola sie obudzi.Nawet po chleb nie moge się ruszyć bo pada a szatanów samych zostawić nie mogę:no:
Wczoraj pofarbowałam sobie włoski fajny kolorek mi wyszedł nareszcie jestem zadowolona
Spadam bo kolejka do kompa jest:-DMichał chce grać

witajcie

ja sie tylko melduje;-)
dzis mam termin porodu i dzis rano odszedl mi czop,wiec ....:rofl2: czekam na godzine zero:-)

laski do pozniej ide sie polozyc po obiedzie bo pekam tak sie najadlam:rofl2:

reklama
Witam kochane:tak:

Widze ze czesc Was pada z powodu @ lub padala ja wczoraj tez dostalam z tym ze po porodzie mnie nic kompletnie nie boli:tak:Ma to tez swoje zle strony bo wczesniej jak mialam dostac nakilka dni przed juz o tym wiedzialam a teraz nic dopiero jak czuje ze sie mokro robi:sorry2:
Lilus widzialam jak pisalas o czopie zycze Ci szybkiego porodu:tak:pisalas to o 15 czy cos sie zmienilo jeszcze do tej pory u Ciebie??????
Beatko u mnie tez pogoda kiepska ale bylam z malym na spacerze jednak jak wracalam to zaczelo padac ale naciagnelam folie i bylo oki:tak:tylko ja troche zmoklam - nie znosze parasolek heheheh.

Jejku Szymek nie da chwili wytchnienia caly dzien tylko chodzi wszedzie i rozwala heheheh-taki urok tych babli

Do góry