reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

no i dupcia Polbank pracuje od poniedzialu do piatku, wiec musimy isc w poniedzialek...

A dzis podjedziemy po dokumenty podrozy, bo juz dotarly do biura... ale sie ciesze, jak lecielismy wczesniej z Polski to dokumenty zawsze odbieralo sie na lotnisku, kolejki i szukanie gdzie sie otworzy stanowisko naszego biura podrozy... a tu pelna kultura, wszystko przed i potem na lotnisku tylko do odprawy i juz:tak::tak:

Elbra, my tez myslimy o butkach dla Oskarka... ma trampki (podeszwa cieniutka) i sandalki... wiec musimy kupic cos z twardym spodem i albo takie ciutke za kostke - to moze bylyby juz na zime, albo teraz takie "trzewiki;-)" a za miesiac kozaczki... ale musimy kupic cos juz - jeszcze przed wyjazdem, bo wydaje mi sie, ze juz w nozki moze byc Oskarowi chlodno w tych trampkach:sorry2::sorry2:

reklama
Dzien dobry:-)
Dzisiaj mam lenia ale rozbebeszyłam kuchnię i brak mi koncepcji:-(to przez tę pogode niby ładnie ale nie do końca:sorry2:
Dzisiaj bede marudzić:tak:

Dzieki Kochane za informacje co do kart:tak::tak:
u mnie problem polega na tym, czy ta moja karte uznaja mi przy wypozyczeniu auta - jako "gwarancje", bo w opisie warunkow jest ze wymagana karta kredytowa - dla gwarancji...:-p
no i jak myslicie????

Beatko, tak jest w Tesco promocja na obiadki, kupujesz zgrzewke - 3 sloiczki po 190g za jakos 7,20zł i to sa 3 jednakowe obiadki... u nas byla tylko pomidorowa z mieskiem i kluseczkami... wzielam 6 opakowan po 3 sloiczki... szkoda, ze innych dan nie bylo, moze jeszcze beda... wczesniej kupowlam 2 obiadki + 1 deserek, tez po 190g i tam byl mix smakow, i tez jakos tak kosztowalo, ale w Carrefourze:-p:-p
no i Pampersy sa tanie... paczka Pampers Active Baby "4" 72 szt kosztuje ok.42zł i daja chusteczki do pupy Pampersa gratis:tak:

no ale walnelam reklame Tesco:laugh2::laugh2:

u nas Oskar dzis byl okropny... caly dzien marudzil... teraz zasnal, ale pewnie noc bedzie do bani...

aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello:-p
Anulka dzięki za info jutro z rańca pojade do Tesco(reklama swoje zrobiła:laugh2:)
no i gratki dla męzusia spisał się:tak::-)

Co do kawalerskich i panieńskich ja dzisiaj miałam isć. Ale oddzowniłam kumpeli wczoraj ze jednak nie przyjde. trochę mi się nawet nie chce:zawstydzona/y: ale też kaska nas teraz mocno przycisła więc już wogóle.
a muszę młodemu jeszcze jakieś butki cieplejsze kupić bo nic nie mamy na soacery albo gdzieś. i już niewiem czy kupić zimowe od razu czy jakieś przejściowe??
wy macie maluchom jakieś takie buciki na teraz?
bo już sama nie wiem:dry:
Elbra ja mam takie wyzsze sandałki z zakryta piętką i palcami ale bardziej jako atrapki na teraz co do zimy nie chodzi Ola wię sie nie zastanawiałam no bo przecież kozaków od Baty jej nie kupię:-D

Dobra kopnęłam sie w tyłek i lecę dalej do kuchni

hejo

daje znac ze ja nadal 2w1:-D

wczoraj jednak bylismy w szpitalu,bo Gabrielek sie od dwoch dni nie ruszal prawie nic...no i wyszlo na usg ze jednak Gabrielek ma pelen pecherz i po narodzinach bedzie poddany badaniom dlaczego ma problem z oproznianiem pecherza :-(
no nic...czekamy wiec na synusia i mamy nadzieje ze to nic powaznego..
bylismy w czesci gdzie kobitki rodza i natrafilismy na polska pare :happy:
jejku jak ta dziewczyna plakala z bolu :sorry2: az mnie ciary przeszly

no nic ja nadal czekam
ciekawe czy Gabrielek postanowi sie jutro wykluc
bo Milenka jest piatkowa,Hania sobotnia to moze Gabrys bedzie niedzielny :confused::-D:-D:-D

ide na tv,dzis moj maraton,MAM TALENT i piekielna kuchnia Gordona :-)
takze lece

trzymajcie sie kobitki

Liluś biedna my tez czekamy wszystkie na maluszka Twojego:tak:pewnie to nic złego z tym pęcherzem trzymaj sie cieplutko i niech ten wielki dzień juz nastapi

Ja tez ogladam mam talent:-D:tak:

Lilus, zycze Ci z calego serducha by jutro Gabrys chcial juz sie urodzic:tak::tak::tak::tak: no i nie martw sie pecherzem, pewnie opil sie akurat wod plodowych i nie zdazyl zrobic siusiu jak go podgladano;-);-) na pewno wsio bedzie dobrze:tak::tak::tak::tak:

Beatko, powodzenia z niania, oby byl wybor i by trafila jakas konkretnie fajna babka:tak::tak:
(Beatko, jak jutro jedziesz do Tesco i kupujesz troche rzeczy to zbieraj paragony, bo do chyba 15.10.2008 jest program klub szczesliwego maluszka i za kazda zlotowke na pampersy, bobovite kupiona w tesco masz 1 punkt, a w biurze obslugi od razu daja nagrody, miniumum to chyba 70 punktow:-):-))

u mnie chlopaki juz w lozku, dzis razem sami sie kapali:-p:rofl2: fajnie tak jak daja rade sami:rofl2::rofl2: Oskar jest okropnie placzliwy i marudny, pcha wsio do buzki, nawet jak je to raczke wklada do buzi... takze mur beton zabki...:sorry2::sorry2: oby juz sie przebil ten sprawca bolu i takiego samopoczucia u mego synka:baffled::baffled:

dobranoc:tak:

Anulka byłam dzisiaj popołudniu promocji nie było a o tych punktach to nie wiedziałam musze zbierać w takim razie bo ja i tak to kupuję dzięki:tak:
Ja też mówię dobranoc

reklama
Do góry