reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzieki Kochane za informacje co do kart
u mnie problem polega na tym, czy ta moja karte uznaja mi przy wypozyczeniu auta - jako "gwarancje", bo w opisie warunkow jest ze wymagana karta kredytowa - dla gwarancji...
no i jak myslicie????
Beatko, tak jest w Tesco promocja na obiadki, kupujesz zgrzewke - 3 sloiczki po 190g za jakos 7,20zł i to sa 3 jednakowe obiadki... u nas byla tylko pomidorowa z mieskiem i kluseczkami... wzielam 6 opakowan po 3 sloiczki... szkoda, ze innych dan nie bylo, moze jeszcze beda... wczesniej kupowlam 2 obiadki + 1 deserek, tez po 190g i tam byl mix smakow, i tez jakos tak kosztowalo, ale w Carrefourze
no i Pampersy sa tanie... paczka Pampers Active Baby "4" 72 szt kosztuje ok.42zł i daja chusteczki do pupy Pampersa gratis
no ale walnelam reklame Tesco
u nas Oskar dzis byl okropny... caly dzien marudzil... teraz zasnal, ale pewnie noc bedzie do bani...
aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello
u mnie problem polega na tym, czy ta moja karte uznaja mi przy wypozyczeniu auta - jako "gwarancje", bo w opisie warunkow jest ze wymagana karta kredytowa - dla gwarancji...
no i jak myslicie????
Beatko, tak jest w Tesco promocja na obiadki, kupujesz zgrzewke - 3 sloiczki po 190g za jakos 7,20zł i to sa 3 jednakowe obiadki... u nas byla tylko pomidorowa z mieskiem i kluseczkami... wzielam 6 opakowan po 3 sloiczki... szkoda, ze innych dan nie bylo, moze jeszcze beda... wczesniej kupowlam 2 obiadki + 1 deserek, tez po 190g i tam byl mix smakow, i tez jakos tak kosztowalo, ale w Carrefourze
no i Pampersy sa tanie... paczka Pampers Active Baby "4" 72 szt kosztuje ok.42zł i daja chusteczki do pupy Pampersa gratis
no ale walnelam reklame Tesco
u nas Oskar dzis byl okropny... caly dzien marudzil... teraz zasnal, ale pewnie noc bedzie do bani...
aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka1979
dzien doberek:-)
co do kart to juz wiem, kredytowa to taka ktora jak place to place kasa banku, nie moja... a mam ilesc tam dni na oddanie tej kwoty. A platnicza to moje srodki + ewentualny debet przyznany przez bank.
A wiec, musimy szybko zrobic kredytowa, wyczytalam ze Polbank robi od reki na limit 5000zl, bez zadnych zaswiadczen, coby bez zadnego ale mozna bylo wynajac autko...
co do kart to juz wiem, kredytowa to taka ktora jak place to place kasa banku, nie moja... a mam ilesc tam dni na oddanie tej kwoty. A platnicza to moje srodki + ewentualny debet przyznany przez bank.
A wiec, musimy szybko zrobic kredytowa, wyczytalam ze Polbank robi od reki na limit 5000zl, bez zadnych zaswiadczen, coby bez zadnego ale mozna bylo wynajac autko...
E
ELBRA
Gość
....
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Cześć kochane :-)
poodpisuje bo siedze sobie w pracy;-( Kapik z Dawidem został:-) a potem mężus jedzie na kawalerski do krakowa a ja z Kapikiem do moich rodziców chyba...bo mi się nei chce siedziec samej w domku:-)
ale to z satyny bawełnianej ... z flanelki to by trza szukać osobno:-) jak cos to pisz...
Wisienka szczęsliwej podrózy!! i odezwij się jak tylko dojedziesz! buziak dla Davidka
Ladinko udanych wakacji!!! i zdróweczka
Beatko super:-) takei najścia są najlepsze i człowiek najbardziej zadowolony:-)
u mnie nie ma tesco:-( buuuu
ale super prezencik;-)
ale tu nudno mówie Wam:-) pewnie mało klientów dziś będzie bo oczywiście pada deszcz cały czas już od tygodnia!! masakra!!
poodpisuje bo siedze sobie w pracy;-( Kapik z Dawidem został:-) a potem mężus jedzie na kawalerski do krakowa a ja z Kapikiem do moich rodziców chyba...bo mi się nei chce siedziec samej w domku:-)
Kochana mamy też takie komplety gdzie i prześcieradło i poszewki na jaśka są w komplecie:-)Dzien dobry:-)
Sabinko... dzieki
a powiedz mi przescieradla macie tez, by dokupic w takim samym kolorku? i powloczki na jaski...??
ale to z satyny bawełnianej ... z flanelki to by trza szukać osobno:-) jak cos to pisz...
Beatko to kurcze nic tylko sie decydować:-) buziak dla OlkiDzień dobry:-)
No u nas też rewelacji w nocy nie było więc może się kimnę o 12
Mam propozycje pracy dosc fajna ale od zaraz własciwie a ja nie mam niani:-(
Ta dziewczyna co miała być wczesniej u mnie zamyka swój lumpeks tylko ja już nie wiem czy ją chcę bo coś mi się wydaje ze ona niestworzona jest do pracy
Anulko sto latek razem na druga rocznicę
dzień dobry
musze sie juz z wami pozegnac, bo jeszcze ostatnie pakowanie zostalo jeszcze do sklepu musze skoczyc i chyba dannego spakowac wiec bede troche zajeta, w ogole slicznie dzis u nas to trzeba sie wybrac na spacer
Odezwe sie juz z PL prawdopodobnie w srode, jak juz Danny wyjedzie :-(
no chyba ze zajrze wczesniej aby zobaczyc co tam u Lilki ;-):-)
buziaki dla was i waszych slicznych dzieciaków
Wisienka szczęsliwej podrózy!! i odezwij się jak tylko dojedziesz! buziak dla Davidka
Hej,
widze, ze nadal nic sie nie wyklulo;-)
Wszyscy w ferworze pakowania, ja tez Jutro rano o 4 odjazda ja rozlozona, wlasnie mnie cos bierze, ledwo laze. Kuruje sie nalewka babci;-), mam nadzieje, ze tylko dzieci nie dopadnie.
.
Ladinko udanych wakacji!!! i zdróweczka
Super że już macie cieplutko;-), biedny Piotruś....:-( ale napewno już jest ok:-) ucałuj Go:-)właśnie teraz montują piec. I za niedługo odpalamy
Ciesze się jakby niewiem co to było;-)
ale u nas był wczoraj cyrk. Bo Piotrek jest dalej u mojej mamy. I wczoraj znów został tam na nocke. Ale obudził się o 21 i w ryk. I tak wrzeszczał że go mam nie moga uspokoić i zadzowniła po mnie.
Jak przyjechałam to poszłam z nim spać ale jakoś był taki niespokojny
Dzisiaj już po południu jadę po niego bo już tak dziwnie przez te dni bez dzieck
Helo jestem w domku naszło mnie i do fryzjera pojechałam:-)oczywiście po przedszkolu z dziećmi.ale muszę powiedzieć ze były bardzo grzeczne
Beatko super:-) takei najścia są najlepsze i człowiek najbardziej zadowolony:-)
aaaa, zapomnialam...
+ rafaello
u mnie nie ma tesco:-( buuuu
ale super prezencik;-)
ale tu nudno mówie Wam:-) pewnie mało klientów dziś będzie bo oczywiście pada deszcz cały czas już od tygodnia!! masakra!!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anyulka a zapytajcie sie w swoim banku ... bo też wam powinni szybko dać...
anulka1979
Sabinko, wlasnie chodzi o posciel z satynki bawelnianej:-):-)
Co do karty to tak naprawde ja nie bede robic nia "kredytu" tylko formalnosc by byla, przy wypozyczeniu autka... No i w moim banku, na stronie ING jest nbapisane - czas oczekiwania do 14 dni... a Polbank daje od reki... mama u nich konto oszczednosciowe i dali mi karte do niego w ciagu 10 minut wiec mysle ze jak mezus pojdzie i powie ze chce karte kredytowa do 5 tys. to tez mu dadza... oby
Sabinko, to mezus dzis pobawi sie troche, co...??? moze Ty sie wkrec na panienski...
Co do karty to tak naprawde ja nie bede robic nia "kredytu" tylko formalnosc by byla, przy wypozyczeniu autka... No i w moim banku, na stronie ING jest nbapisane - czas oczekiwania do 14 dni... a Polbank daje od reki... mama u nich konto oszczednosciowe i dali mi karte do niego w ciagu 10 minut wiec mysle ze jak mezus pojdzie i powie ze chce karte kredytowa do 5 tys. to tez mu dadza... oby
Sabinko, to mezus dzis pobawi sie troche, co...??? moze Ty sie wkrec na panienski...
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a niech imprezuje:-) ale oczywiscie kazanie dostał:-):-)hehehe
Anulka to pisz na gg jak coś co Cię interesuje
to po niedzieli zdjęcia Ci zrobie i sobie zobaczysz...:-) i podam ceny... porównasz sobie itp
buźka
a co do karty to rzeczywiście szybcy są;-)
Anulka to pisz na gg jak coś co Cię interesuje
to po niedzieli zdjęcia Ci zrobie i sobie zobaczysz...:-) i podam ceny... porównasz sobie itp
buźka
a co do karty to rzeczywiście szybcy są;-)
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Podziel się: