reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

anulka ..............pewnie ci chodzi o karte np maestro to nie mozesz karty te ktore sa przyjmowane zagranica i przez internet to mastercard , visa , diners , americanexpress ....

reklama
Dzieki Kochane za informacje co do kart:tak::tak:
u mnie problem polega na tym, czy ta moja karte uznaja mi przy wypozyczeniu auta - jako "gwarancje", bo w opisie warunkow jest ze wymagana karta kredytowa - dla gwarancji...:-p
no i jak myslicie????

Beatko, tak jest w Tesco promocja na obiadki, kupujesz zgrzewke - 3 sloiczki po 190g za jakos 7,20zł i to sa 3 jednakowe obiadki... u nas byla tylko pomidorowa z mieskiem i kluseczkami... wzielam 6 opakowan po 3 sloiczki... szkoda, ze innych dan nie bylo, moze jeszcze beda... wczesniej kupowlam 2 obiadki + 1 deserek, tez po 190g i tam byl mix smakow, i tez jakos tak kosztowalo, ale w Carrefourze:-p:-p
no i Pampersy sa tanie... paczka Pampers Active Baby "4" 72 szt kosztuje ok.42zł i daja chusteczki do pupy Pampersa gratis:tak:

no ale walnelam reklame Tesco:laugh2::laugh2:

u nas Oskar dzis byl okropny... caly dzien marudzil... teraz zasnal, ale pewnie noc bedzie do bani...

aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello:-p

dzien doberek:-)

co do kart to juz wiem, kredytowa to taka ktora jak place to place kasa banku, nie moja... a mam ilesc tam dni na oddanie tej kwoty. A platnicza to moje srodki + ewentualny debet przyznany przez bank.
A wiec, musimy szybko zrobic kredytowa, wyczytalam ze Polbank robi od reki na limit 5000zl, bez zadnych zaswiadczen, coby bez zadnego ale mozna bylo wynajac autko...:sorry2::sorry2:

Cześć kochane :-)
poodpisuje bo siedze sobie w pracy;-( Kapik z Dawidem został:-) a potem mężus jedzie na kawalerski do krakowa a ja z Kapikiem do moich rodziców chyba...bo mi się nei chce siedziec samej w domku:-)

Dzien dobry:-)
Sabinko... dzieki:tak:
a powiedz mi przescieradla macie tez, by dokupic w takim samym kolorku? i powloczki na jaski...??
Kochana mamy też takie komplety gdzie i prześcieradło i poszewki na jaśka są w komplecie:-)
ale to z satyny bawełnianej ... z flanelki to by trza szukać osobno:-) jak cos to pisz...

Dzień dobry:-)
No u nas też rewelacji w nocy nie było więc może się kimnę o 12
Mam propozycje pracy dosc fajna ale od zaraz własciwie a ja nie mam niani:-(
Ta dziewczyna co miała być wczesniej u mnie zamyka swój lumpeks tylko ja już nie wiem czy ją chcę bo coś mi się wydaje ze ona niestworzona jest do pracy:no:

Anulko sto latek razem na druga rocznicę:tak:
Beatko to kurcze nic tylko sie decydować:-) buziak dla Olki

dzień dobry
musze sie juz z wami pozegnac, bo jeszcze ostatnie pakowanie zostalo :baffled: jeszcze do sklepu musze skoczyc i chyba dannego spakowac wiec bede troche zajeta, w ogole slicznie dzis u nas to trzeba sie wybrac na spacer
Odezwe sie juz z PL prawdopodobnie w srode, jak juz Danny wyjedzie :-(
no chyba ze zajrze wczesniej aby zobaczyc co tam u Lilki ;-):-)
buziaki dla was i waszych slicznych dzieciaków

Wisienka szczęsliwej podrózy!! i odezwij się jak tylko dojedziesz! buziak dla Davidka

Hej,
widze, ze nadal nic sie nie wyklulo;-)
Wszyscy w ferworze pakowania, ja tez:tak: Jutro rano o 4 odjazd:sorry2:a ja rozlozona, wlasnie mnie cos bierze, ledwo laze. Kuruje sie nalewka babci;-), mam nadzieje, ze tylko dzieci nie dopadnie.
.

Ladinko udanych wakacji!!! i zdróweczka

właśnie teraz montują piec. I za niedługo odpalamy:-D
Ciesze się jakby niewiem co to było;-)
ale u nas był wczoraj cyrk. Bo Piotrek jest dalej u mojej mamy. I wczoraj znów został tam na nocke. Ale obudził się o 21 i w ryk. I tak wrzeszczał że go mam nie moga uspokoić i zadzowniła po mnie.
Jak przyjechałam to poszłam z nim spać ale jakoś był taki niespokojny:dry:
Dzisiaj już po południu jadę po niego bo już tak dziwnie przez te dni bez dzieck
Super że już macie cieplutko;-), biedny Piotruś....:-( ale napewno już jest ok:-) ucałuj Go:-)

Helo jestem w domku naszło mnie i do fryzjera pojechałam:-)oczywiście po przedszkolu z dziećmi.ale muszę powiedzieć ze były bardzo grzeczne :tak:

Beatko super:-) takei najścia są najlepsze i człowiek najbardziej zadowolony:-)

aaaa, zapomnialam...
dostalam od mezusia piekne kwiaty... margaretki biale a w srodku bukietu 2 rozowe roze owiniete sliczna wstazka z materialu, wszystko w rozo-bialym celafonie:-):-) i w bukiecie sa takie dlugie listki- jak trawka, a na nich poprzewlekane perelki...
+ rafaello:-p

u mnie nie ma tesco:-( buuuu
ale super prezencik;-)

ale tu nudno mówie Wam:-) pewnie mało klientów dziś będzie bo oczywiście pada deszcz cały czas już od tygodnia!! masakra!!

Sabinko, wlasnie chodzi o posciel z satynki bawelnianej:-):-)

Co do karty to tak naprawde ja nie bede robic nia "kredytu" tylko formalnosc by byla, przy wypozyczeniu autka... No i w moim banku, na stronie ING jest nbapisane - czas oczekiwania do 14 dni... a Polbank daje od reki... mama u nich konto oszczednosciowe i dali mi karte do niego w ciagu 10 minut:laugh2: wiec mysle ze jak mezus pojdzie i powie ze chce karte kredytowa do 5 tys. to tez mu dadza... oby:sorry2::sorry2:

Sabinko, to mezus dzis pobawi sie troche, co...??? moze Ty sie wkrec na panienski...:laugh2::laugh2::laugh2:

a niech imprezuje:-) ale oczywiscie kazanie dostał:-):-)hehehe
Anulka to pisz na gg jak coś co Cię interesuje
to po niedzieli zdjęcia Ci zrobie i sobie zobaczysz...:-) i podam ceny... porównasz sobie itp
buźka
a co do karty to rzeczywiście szybcy są;-)

reklama
Do góry