reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Mykam do lozeczka juz...

dobranoc;-)

ps. jutro mamy 2 rocznice slubu:-p;-):-):tak: i po namysle chyba kupimy sobie z tej okazji duuuuza koldre 200x220 i ladna posciel (najchetniej z satyny bawelnianej albo flaneli, na zamki):rofl2::rofl2:

reklama
ps. jutro mamy 2 rocznice slubu:-p;-):-):tak: i po namysle chyba kupimy sobie z tej okazji duuuuza koldre 200x220 i ladna posciel (najchetniej z satyny bawelnianej albo flaneli, na zamki):rofl2::rofl2:

nie moge spac...

Anulka polecam zakupki u naszej Sabinki
ja teraz jak bylam w pl kupilam z Karolkiem u niej posciel wlasnie w tym rozmiarze wraz z wypelnieniem i mamusko jak sie bosko spi!!!mhmmm:-)
nawet Milcia co rano jak sie obudzi to przychodzi z nami pospac pod kolderka:-) normalnie zgubic sie mozna pod tym rozmiarem:-D

Dzień dobry (choć nie wiem czy taki dobry :baffled:)

Kacper obudził się po 2 w nocy i do prawie 5 nie chciał spać :crazy:. u siebie w wyrku cały czas się wydzierał a u nas chciał się bawić !!! MASAKRA w końcu koło 5 usnął i obudził sie o 7 :baffled: a ja normalnie ledwo widzę na oczy ... mam nadzieje że niedługo pójdzie spać to i ja troszkę kimnę;-)

Liluś jak tam się czujesz?? trzymam kciuki cały czas :tak::-)

helou moje kochane:-)

padam lekko
Lilus jak tam Gabryś ?;-) wyszedł by już bo bym chciała fote zobaczyć:-)
a tak wogóle to dzieki że tak nasz towar zachwalasz;-) mam nadzieje że naprawdę Ci się podoba;-)
Anulko proszę bardzo tylko jeszcze nie wszystkie aukcje są wystawione :-) jakbyś coś chciała czy coś to pisz na gg..własnie wczoraj wystawiałam aukcje bo się pokończyły:-) a jak będziesz coś z poscieli chciała to ja Ci jak Lilce porobie foty;-) bo tam mamy nie wszystko wystawione;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU!!!!!!!!

Karinka to prawda dzieciaki codziennie nas zaskakują;-) i kobietko odpoczywaj;-)
Pusia helou:-) u nas na szczęscie dziś nocka super...ufff...ale poprzednie były masakryczne./..
Beatko usper że czapeczka trafiona;-)
Wisienko jak pakowanko kochana??? dacie rade;-)

u nas nocka jak pisałam super...ja teraz siedzę na allegro bo urządzamy pokoik Kapikowi no więc zasłonki firanki dywanik itp itd;-) heheh szał zakupów mi się zaczyna:-)
Kapik śpi ale apropo spania w dzień masakra przez ten katar znów mu się odmienilo i śpi 3 razy po ok. 30-40 minut!!!!!!!!!!! wrrrrrrrra już było pięknie 22 razy....ale na szczęscie jest grzeczny bo tak to bym zwariowała:-) wczoraj byliśmy 2 godziny na spacerku bo nie padało ale 6 stopni wrrr i wiecie co wszystkie sklepy dzieciece przeszłam i nie mogłam kupić mu cieńkich rękawiczek!!!!!!!!!aż w końcu kupiłam dziewczęce i odklejałyśmy z Panią w sklepie kwiatki z nich normalnie MASAKRA!!!!!!!!!!!
no to tyle marudzenia..za chwilę się zbieramy jak Kapik wstanie i jedziemy do firmy:-) buziak kochane

A tak poza tym to u nas tez nocka byla koszmarna... Oskar budzil sie co 15 minut z placzem...:-(

ach... zastanawia mnie czy nie budzi go grzejnik (mamy taki elektryczny na gorze, ze wlacza sie co jakis czas i jednak slychac szum...:sorry2:), musimy czym predzej przenisc spanie na dol... wlasciwie juz wszystko jest tylko to nasze spanie... kurcze na gorze mamy lozko... no ale nie wstawie lozka sypialninaego na dol do salonu:sorry2::baffled: musi byc cos rozkladanego...
wczoraj oddalam nasza poprzednia sofe - niby byla rozkladana, ale mala - jak na 3 osoby:laugh2: - i nie widzialam nigdy takiej wdziecznosci... dalam ogloszenie ze oddam... no i przyjechala dziewczyna (chyba w ciazy) a z nia jej ojciec i chyba siostra, wzieli sofe, miny takie szczesliwe ...no i co mnie mile zaskoczylo przywiozla mi pudelko czekoladek... i baaardzo dziekowala.:tak:

Dzien dobry

Ja juz w pracy- rany jak Szymek w nocy plakal i prezyl sie. Mysle ze powodem moglyby byc paroweczki ktore jadl rano:wściekła/y:
Bidulek nad ranem mi przysnal w koncu

Beatko, u nas tez grzeja... dlatego przenosimy sie na dol... wiec zimowy pokoj Oskara juz zrobiony, wszystko piknie, teraz tylko musimy pomyslec o jakims naroznku do salonu, coby mozna bylo przez zime na nim spac:-p
A "zagubini" to "LOST"? ...bo jak tak, to to moj najukochanszy serial... tyle, ze juz wszystkie odcinki obejrzelismy, na biezaco jak lecialy w stanach... teraz kolejne chyba na poczatku roku...:dry::dry:

Elbra, wlasnie jak piec???

Karina, chcesz wracac do banku?? a co ze sklepem???

A tak w ogole, to zachwycamy sie z mezem, ze dziecko to jednak zaskakuje kazdego dnia... Oskar mam wrazenie ze jakos tak zmadrzal, rozwinal swoej umiejectnosci... Swietnie sie bawi, umie sie smiac jak cos konkretnego sie zrobi, jak juz prawdziwy chlopczyk, a nie niemowlaczek:laugh2:, nauczyl sie powtarzac, jakmowie np. opa - jak podskakuje, to on tez wola opa, opa... itp... no i swietnie robi to mniam, mniam... w ogole jestem zachwycona macierzynstwem... dziecko to taka cudna istotka...:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hmmm, cos mnie wzielo na wzruszanie czy co...:-p

Anulka no wlasnie nie wiem jak to bedzie u mnie myslalam ze moze zatrudnie pracownice i wroce do banku ale znajomi odradzaja mi i mowia ze nikt tak nie dopilnuje sklepu jak ja sama.
Z jednej strony wiem ze maja racje ale z drugiej ciagnie mnie tez do dziewczyn bo naprawde tam gdzie ja pracuje jest swietna ekipa mila praca (nie liczac niektorych klientow heheheh) tylko placa niska

Mykam do lozeczka juz...

dobranoc;-)

Anulka wszystkiego najlepszego:tak:mysle ze taki prezent jest super mi tez sie marzy taka lepsza posciel:tak:

Dzień dobry:-)

No u nas też rewelacji w nocy nie było więc może się kimnę o 12
Mam propozycje pracy dosc fajna ale od zaraz własciwie a ja nie mam niani:-(
Ta dziewczyna co miała być wczesniej u mnie zamyka swój lumpeks tylko ja już nie wiem czy ją chcę bo coś mi się wydaje ze ona niestworzona jest do pracy:no:

Anulko sto latek razem na druga rocznicę:tak:

reklama
Beatko, to witaj w gronie niewyspanych:sorry2::-p:-(

Dzieki Kochana za zyczonka...:-) 2-ga rocznica... a jestesmy razem osmy roczek:laugh2::tak::tak:

Jaka oferte pracy dostalas?? I co nie tak z ta dziewczyna??

Do góry