anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dobra, my zmykamy troche na spacer bo przestalo padac i sloneczko wyjrzalo zza chmur
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my zaraz jedziemy do teściówno cóz kiedyś trzeba;-)
sama nie wiem...złapałam jakiegoś doła...wyciszyłam się na wsyztsko...mało się odzywam...wogóle jakoś mi źle ostatnio:-(
Ehh...takie smęcenie
Dzień Dobry ))
no co tu zrobić jak Kacper upodobał sobie 5:00 na pobudkę potem idzie spać koło 7 i spi do po 8 no a ja kiedy on nie śpi sprawdzam co sie w necie dzieje
sesja zdjęciowa , ja jako wizażystka ale raz nawet jako modelka ;-). jeśli chcesz zobaczyć efekty to zapraszam na stronę maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści
Oj biedna Majusia miała przejścia - buziaczek dla niej
oby humor i dobry nastrój powrócili buziaki
ja wczoraj po sesji wróciłam koło 21 potem przyszedł znajomy ... pogadaliśmy wypiliśmy piwko i tak minął wieczór ... no a dziś z nowu kolejna sesja zobaczymy co z tego wyjdzie .
Kurcze mam nadzieję, że Kacper zaraz pójdzie spać bo nie ukrywam pospała bym sobie jeszcze ...
Buziaczki papa
Czesc kochane
Chociaz w pracy moge do Was napisac chociaz troche;-)Juz 14 jeszcze cztery godzinki i bede jechac po towar i znowu pozno wroce eheheh.
Powiem Wam jedna rzecz moja matka wyszla do domu.
Zadziwiajce jest to ze lezala ona tak jak pisalam Wam na intensywnej terapi i stan byl naprawde ciezki byl ksiadz i dal jej ostatnie namaszczenie i nie wiem co o tym myslec ale od nastepnego dnia zaczelo sie wszystko poprawiac w zadziwiajacym tempie.
Najlepsze jest to ze dwa lata temu mialam podobna sytuacje z moja babcia ona ma swoje latka i miala zapasc i po wizycie ksiedza wszystko unormowalo sie
Szzymek moj cwaniaczek jest juz zupelnie zdrowy doszedl do siebie zaczal ladnie jesc z czego bardzo sie ciesze
Pusia widzialam zdjecia superzarowno makijarz jak i Twoje zdjecia
Dobra zmykam do pracy
DZiewczyny, zarezerwowalam wakacje!!!!!!!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mamuski
pamietacie o mnie jeszcze