reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
hej mamuski :-D oj piekny dzionek sie zapowiada :-D

anitt prubowalam pare dni temu ja tu wklepic, ale kufa nie moglam :baffled: ale ogolenie super stronka :tak:
jagoda sorka nie zrozumialam na poczatku :-D
robisz faktycznie super rzeczy. Trzeba umiec :happy: podziwiam :tak:

kunda ranny ptaszku :-) ja tez dzis ide na spacerek.... ale pozniej troszke, mezus jeszcze spi... do pozna ogladalismy filmy na kompie..... zjemy i pojdziemy z piesolkiem naszym gdzies nad jeziorko lub lasku :-D

Wiecie co... ja nadal czuje tylko motylki. Zauwazylam ze moja dzidzia najmlodsza prawie z was wszystkich... wiec domyslam sie ze wyczuje ja najpozniej, ale kufa juz tyle czasu mija i nic :baffled: Chociaz jak leze na brzucholu czasami to mam wrazenie jakbym czula serduszko mlenkie... bardzo szybkie bicie serduszka czuje. Moje tak nie wali z taka predkoscia.. wiec to musi byc dzidzi :-D Ehhh... jak bym chciala poczuc takiego porzadnego kopniaka.....

milego dnia mamuski!!!! :-D:-D:-D

Witam

Larvuniu jeszcze poczujesz dzidzie spokojnie.Pamietaj,ze pierworodki moga poczuc dopiero w 20-23 tygodniu.
Tak wiec wrzuc na luz i nie zadreczaj sie ;-)

Jagoda
czy to ty robisz te pieknosci? Nooormalnie sliczne to.
A realizujecie indywidualne zamowienia? Zakochalam sie w tych talerzach :-D

Misia
jak dzidzia? Kopie?

u nas sliczna pogoda.Normalnie lato.

Aaa u mojego starszaka goraczka zwiastowala zeba numer 3. Jeszcze tylko 7 zebow :eek:

Cześć mamuśki...:-) ja włąśnie wróciłam z kosciółka:-) o rany ale mnie przygrzało...:-) poszłam sobie na procesję dodatkowo...ufff masakra...:-) Jagoda piekne piekne te Twoje wyroby:-) a gdzie je można kupić:-) bo ja bym chętnie sobie sprawiła:-) Jeśli chodzi o kopanko Larvuniu ja też tylko takie motylki czuje:-) ale czuję je tak od 15 tygodnia:-) ale najpierw to było raz na kilka dni:-) a teraz codzienie kilkanaście razy:-) ja biorę się za obiadek, potem spacerek i grilek wieczorkiem. Anineczka to ąłdnie szalejecie z tymi ząbkami:-)

Hej Dziewczynki!
Widzę ze wszystkie dzisiaj gdzieś wybywacie, i dobrze trzeba dbać o nasze pociechy:tak::-) U mnie dzisiaj szykuje sie imprezka, imieniny Robercika. Własnie skonczyłam robić tiramisu, mmm, pychotka!:-D Tyle ze impreze robimy u teściów bo u nas w domu przez ten remont jest okropny bajzel i nawet nie ma gdzie usiąść:wściekła/y:

Sabinko też przegrzałam sie w kościółku ale na szczescie wryłam sie do ławki w koncu kobieta cięzarna jestem:tak:;-):-pNa procesji nie wytrzymałam i uciekałam do domku:baffled:

Anineczko a ty sie martwiłas że małego jakies choróbsko zbiera a to na szczescie zabek. Gratuluje trzeciego, trzy zeby to juz coś!:-D

Larvuniu leżysz na brzuszku?!:szok: Nie odważyłabym sie:no: Zobaczysz za niedługo zacznie kopać pożądnie, nie martw się:tak::-)

Co do szkła to ciesze sie ze sie wam podoba :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-) Robimy je w dwójke z meżem i sprzedajemy w różnych miejscach w Polsce. No teraz mamy przerwe, żeby nie szkodzić dzidzi. Na szczescie mamy jeszcze grote solna wiec możemy z czegos żyć.

Anineczko przeproś Antka za pomyłkę:baffled::-D Ale wstyd nawet nie wiem kiedy wychodzą ząbki maluchom:cool2::cool2::cool2: Kurcze to Anatol musi juz mieć piękny usmiech:tak::-D

reklama
Do góry