reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

u nas w ciagu roku mieszkania poszły w górę o ok. 1500 zł!! masakra!! jak mi mąż pokazał jakie są teraz ceny to aż sie załamałam:-) też mamy plan kieydś pomyśleć o domku szczególnie ze działeczke swoja mamy:-) więc już duzy plus. działka mała 6 arów ale zawsze swoja;-) ale nie chcielismy sie budowac bo włąsciwie to jeszcze nei wiemy gdzie nas w życiu poniesie:-);-)

reklama
Hej Kochane:-)
Jaka jestem zmęczona:sick::sick::sick: Tyle załatwień miałam dzisiaj że dopiero teraz od rana wróciłam do domu, nie pamiętam jak sie nazywam:baffled: Ale i tak musiałam do was zagladnać bo to juz chyba uzależnienie jest:eek:

Larvuniu mam podobna sytuacje do Ciebie, pracuje u siebie wiec sama decyduje co i jak. Wczoraj zrobiłam sobie wolne a dzisiaj nie wiedziałam do czego ręce wsadzić:-( Ale i tak jest dobrze, nie narzekam:tak:

Kajuniu fajnie że wszystko ok i ze dzieciaki takie dorodne:tak::-)

Anitt co do twardego brzucha to tez miałam ten problem i gin kazała mi zażywać magnez. Teraz jest wszystko w porzadku a magnez dalej biore.

Malinois utwierdziłaś mnie w przekonaniu że mam w brzuszku facecika, kopał z lewej;-):-D

Sabina u mnie jeszcze nikt nie zauważa, no raz tylko jak weszłam do sklepu to pani od razu skierowała mnie do działu ciażowego, hihi, miłe to było:-D

Anulka wspólczuje że masz taką znieczulice wokól siebie:szok::no:

Ojoj jak sie rozpisałam:szok::-D

kufa tyle sie napisalam i mi kufa sie zawiesilo :-(

sabina JURAJSKA woda mineralna... widac ja w reklamach w TVP1, discowery kazdym i na dzieciecych .... super firma, pracuje w godzinach jakie sama sobie ustale...czasem robie 6h a czasem 10 ja dzis.... wyjezdzam kiedy chce i wracam kiedy chce :-D firma poprostu tylko do chwalenia :-D ----> ale reklama :zawstydzona/y:

anulka dziendoberek kochana :-D:-D:-D
no to niezla inwestycja mieszkanko :-D byle remont jak naszybciej skonczyc prawda :tak:

jagoda widaj kolaeanko po fachu :-D:-D:-D w koncu spotkalam kogos kto pracuje jak ja :-D

...kurde ide z piesolem na dwor bo mi juz ujada... bede pozn iej dziewczyny , buzka :***

A ja piję złoty potok:-D:-D:-D Ale jurajska jest rzeczywiscie dobra, no i kojarzy mi sie z dziecinstwem:cool2::cool2::cool2:

Larvuniu nie do konca po fachu, raczej tez działalnosc gospodarcza;-)

Wkleje wam link do mojej strony i zobaczycie czym sie zajmuje:elvis:

Szklany Świat

reklama
Do góry