reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

heeeeeej mamuski :-D
no i 1 dzien wolny zlecial jak z bicza ;-), jeszcze 3 zostaja.

co dzis porabialyscie??... ja sprzatalam w domku, pozniej w 2 samochodach...
bylam na paznokciach, na dworze z piesolkiem na dluzszym spacerku
no i teraz zjadlam wlasnie obiadek...... troche pozno prawda,
ale jak rano zjadlam sniadanko tak do teraz niechcialo mi sie wogole jesc.
to przez te duchote,..... pisalam rano ze zbiera sie na burze.
Mialam racje przeszla bokiem :dry:\

reklama
Cześć mamuśki:-) przyszłam powiedzieć dobranoć:-) Witaj Bira bardzo miło mi Cię poznać:-) mi też minął dzionek na grilowaniu piękna słoneczna pogoda..:-) a potem po grilku na parasoleczki do rynku:-) wszyscy na piweczko ..ale ja musiałam się zadowolić kawą mrożoną:-) ale i tak dobra była:-) a dziś na grilku lampeczkę winka wypiłam więc znowu spokój na dłuższy czas:-) ale winko jami jami:-) całą buteleczke bym z checia wypiła:-) a brzuszek od tego glinka mi urósł dziś strasznie:-) ale jutro do normy wróci:-) to tyle pomarudziłam wam co dziś robiłam:-) a wam jak minał dzionek:-) kolorowych snów życzę wam i waszym dzieciaczkom:-) DOBRANOC

Hej
A ja dzis sprzatalam :tak:
Aaa i bylam na spacerku.Jestem wypompowana,ale chatka lsni.
Jutro tescie przylatuja;-)
Zaraz ide wrzucic cos na ruszt bo burczy w brzuszku.
A jutro do roboty :baffled:

heeeeeej spiochy ;-)
a ja mam dzis wolne no i zamiast spac do oporu to mnie piesolek zwalil z wyrka na siku :tak: No chcialo sie pieska nie :-D:-D:-D
kurde dziewczyny dlaczego w ciazy kazde ugryzienie przez jakies robactwo wyskakuje 10krotnie wieksze i bardziej dokucza ( w sensie swedzi). W nocy musialo mnie cos dziabnac i mam pol reki napuchnietej :baffled: aaaaa swedzi.... masakra...
No i tydzien temu wpadlam na drzwi od samochodu :zawstydzona/y: i mam tez siniaka na pol nogi... no kurde przed ciaza normalnie to znosilam...a teraz wszystko jakos parokrotnie powiekszone.... z miesiac temu jak mnie meszki pogryzly to z 2 tyg mi sie trzymala opuchlizna.... Dlaczego tgak jest w ciazy??

kufa swedzi, swedzi, swedzi....... :dry:

hej larvunia:-) apropo tych ugryzień itp mam dokąłdnie tak samo...wszystko goi sie jakby chciało a nie mogło... na domiar złego na lewej ręce w ciagu ostatniego tygodnia oparzyłam sie 3 razy:-)MASAKRA..i ślady nei chcą schodzić...a wczoraj na grilu...dobrze sie bawiąc nożem również u lewej ręki przeciałam sobie kawałek paluszka;-) poprostu wszyscy się juz ze mnie śmieją...;-) że jak sierotka wyglądam;-)

ehm.. chcialam sie pochwalic....
bo chyba zaczynam uczyc sie rozpoznawac ruchy mojego maluszka :tak:
od wczoraj wieczora....
zjadlam obiadokolacyjke... bardzo mi smakowala jak nigdy (cycki z kury + makaron + sos smietanowo-grzybowy) i jakos pol godziny po zjedzeniu poczulam intensywne "przesowanie sie" albo... nie wiem jak to nazwac bo to nie kopanie bylo... takie falowanie pod pepkiem. Na poczatku myslalam ze to cos w jelitach moze... teraz tez zjadlam sniadanko i nie tak odrazu, ale dopiero teraz czuje znowu "przesowanie sie" :-D to napewno maluszek :-) bo w jelitach mi inaczej 'jezdzi" :tak: jejku jakie dziwne uczucie .... mamuski az mezulka obudzilam ;-)
czy to mozliwe zeby po jedzeniu dzidzia zaczynala charce? czy moze sie myle i to poprostu jelita moje.... no ale kurna czuje ze to dzidzia... bo tak inazej mi sie "przelewa" ... az mnie ciarki po plecach przechodza jak sie maluch rusza, wiec to musi byc on :tak:

reklama
sabina ty lepiej uwazaj na siebie :) ale spoko mi teraz w ciazy wszystko z rak leci...a o nozach to lepiej nie wspomne.. moj mezulek mowi ze mi plastikowe przsyniesie :) heheh i zartuje tez ze mi dziecka samej nie zostawio bo jeszcze zgubie :) hehehe.... a tak powaznie to przed ciaza tak nie mialam :/
sabina a Ty czujesz maluszka??

Do góry