reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Elbra, na szczęście ten którego ja spotkałam był malutki. Myślę, że gdybym zobaczyła dorosłego to bym zeszła na zawał. A ludzie beznadzieja. Ne dość, ze nie podpięli psa to jeszcze nas zwyzywali. Gdybym dziewczyn nie miała to ten gość chyba by mi w gębę dał, ale laski skutecznie studzą zapędy jełopów.

reklama
Piotrek wczoraj zaczął raczkować tak tylko po 2 kroczki.
A dziś się budzimy a on od rana zapierdziala po chacie za czym się da:-D
Skończyło się beztroskie jego zabawy na dywanie ;-)

a jak się zmęczy i go kolanka bolą..to zaczyna kicać jak zająć normalnie staje na stopach i się odbija...a my lejemy ze smiechu:-D:-D:-D

Elbra, na szczęście ten którego ja spotkałam był malutki. Myślę, że gdybym zobaczyła dorosłego to bym zeszła na zawał. A ludzie beznadzieja. Ne dość, ze nie podpięli psa to jeszcze nas zwyzywali. Gdybym dziewczyn nie miała to ten gość chyba by mi w gębę dał, ale laski skutecznie studzą zapędy jełopów.
:-D:-D:-D

Ja o mało też nie zeszłam na zawał...oczywiście zaczęłam kwiczeć.
Bo nie widzieliśmy go wcześniej a tu nagle siedzimy z małżem Piotrek w wózku a my kawusie popijamy a tu 2 metry przed nogami po chodniczku sobie mknie nasz przyjacie.
Mówie ci stan przedzawałowy miałam:dry:
ale spoko jak mój chował autko do garażu to go nie widział już. Więc jest szansa że sobie poszedł gdzie indziej szukać przyjaciół:-p
Aczkowlwiek w tamtym roku mieliśmy też jednego u nas w garazu ale malutkiego:-p
a jeszcze te bestyje sa pod ochroną:szok:...blee.....

Własnie szukam na allegro bramek do drzwi dla Piotrka. Bo mamy wysokie schody i musimy je zabezpieczyć z góry żeby nie spadł jak wypełznie z pokoju i żeby tez nie wyszedł na góre jak będziemy na dole.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dobrze że historia z psami tak się skończyła a nie gorzej a ci ludzie są nienormalni :angry::szok:

a jak się zmęczy i go kolanka bolą..to zaczyna kicać jak zająć normalnie staje na stopach i się odbija...a my lejemy ze smiechu:-D:-D:-D

Gratuluje małego perszinga hihi :-):tak:. No to już mam Cię na liście NK :sorry2:;-)

Elbra, jak wyobraziłam sobie Piotrusia jak kica, to się ze śmiechu prawie popłakałam. Inga też po całym domu już "biega". Z tym, że jak jej się nie spieszy to raczkuje a jak jej sie spieszy (czyli w zasadzie najczęściej) to pełza jak foka.

Właśnie przyjechał samochód. Zaraz do niego schodzę:-):-):-):-)

Elbra, jak wyobraziłam sobie Piotrusia jak kica, to się ze śmiechu prawie popłakałam. Inga też po całym domu już "biega". Z tym, że jak jej się nie spieszy to raczkuje a jak jej sie spieszy (czyli w zasadzie najczęściej) to pełza jak foka.

Właśnie przyjechał samochód. Zaraz do niego schodzę:-):-):-):-)

Z tego kicania to mozna paść jak się to widzi...niewiem gdzie on to podpatrzył...chyba za dużo naszych haskich psów się naoglądał :sorry2::cool2::cool2:

a to już wypas jak fura jest już u Ciebie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Już mam Pusia fajne makijarze ale sztuka mnie to też bardzo się podoba a jakiś specjalnych cieni używasz?
Elbra ale maskotkę masz w ogródku:-D

Pusia ja tez tam wczesniej coś niecoś pytałam o tym,,,jako możesz to luknij coś 2 strony wczesniej:sorry2::sorry2::sorry2:
Teraz się nie opędzisz od naszych pytań:-p

Maskotka jak nic. Prawie dla Piotrka - łapał by go po ogrodzie;-)

reklama
Do góry