reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

ogolnie jestem rozczarowana bo nawet wagi dziecka mi nie podali :dry:
jakie rozbieznosci w terminie porodu tez nic nie pwoiedzieli,
jedyne co to widze ze napisali ze to 33-34tc. ale to nie mozliwe:no: bo bysmy dzidziusia w pologu musieli skombinowac a cale 6 tygodni to byl celibat wiec termin jest na bank zawyzony

bede sie trzymac moich obliczen,czyli tak jak mam na suwaczku

reklama
Ojej Lilka ale jaja najważniejsze ze dzidzia zdrowa a termin no cóż kazdy sam wie kiedy mogło być poczęte:tak:;-)
A czy to chłopak czy dziewuszka to tez tak naprawdę bez znaczenia bo i tak będzie kochane a wpływu na to i tak nie macie
Czyli beędziemy musiały jeszcze się pomęczyć ze 2 tygodnie:-Doj Liluś Ty nas wykończysz tym czekaniem:-Ducałuj brzuszek mocno od ciotki:tak:

Lilka jesteś okropna!;-) Znów wszystkie tu w napięciu będziemy:-p
Elbra ja nie widziałam, podobno widać było w północnej Polsce, a ja we Wrocku jestem :-p

a ja mieskzam całkowicie na południu i widziałam:-p
Bo było widać wszędzie tylko w północno wschodzniej Polsce więcej było widać. U nas tylko maleński skraweczek:-p

A ja dziś z małżem całkowice przemeblowalismy pokój. Bo łóżeczko Piotrusia źle stało zaraz za ścianą gipsową przy której jest prysznic. I musieliśmy wszystko poprzestawiać. I ledwo co sprzątnełam w safie to teraz znów od nowa musiałam to robić :wściekła/y:bo trzeba było wszystko wyciągnąć z niej aby wogóle tą kolumbryne ruszyć. Bo mamy taką wielka szafe prawie na całą ścianę.
Ale w końcu mam w pokoju tak jak chciałam:-D

Oj Lilka tak nas zalatwic:wściekła/y::tak::tak:a ja tak z niecierpliwoscia zagladalam na bb zeby dowiedziec a tutaj trzeba czekac jeszcze dwa tygodnie:sorry2:ehhhh normalnie czuje sie jakbym to ja miala dowiedziec sie jaka jest plec szkraba:tak:

Ja jestem juz w domku po fryzjerze ale ciemne wlosy mi wyszly a mialy byc w wersji blond hehehehe ale u mnie to jest normalne ze taki przewrotowiec ze mnie.:tak:

Anitt biedny Twoj maz coza swinie moze faktycznie tak jak pisze Beatka warto upomniec sie o swoje

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ze skarga do doktorki heheee ze sie zapomniala :-D:-D:-D

a na powaznie to mam nr tel np.do Misi to za tydzien bede u mojego gina lub w poznaniu na Polnej usg 3d sobie zrobimy to eske wysle kim jest tajemniczy Ktosik hih:-):-)

Beata masz racje ze to nie ma znaczenia,bo i tak kochane juz jest
jednak ciekawosc jest silna szczegolnie ze ja widze jak tato chce wiedziec :happy2:
ale co dla mnie najwazniejsze...dzidzius tak dziwnie mnie kopie ze balam sie iz jest polozony poprzecznie co oznaczaloby cesarke:sorry2:
od wczoraj jednak mialam przeczucie ze sie przekrecil glowka w dol bo wreszcie kopanko bylo normalne
no i faktycznie na usg zobaczylam glowke na samym dole :-) dzidzius wiec juz sie ''wstawil'':-D

wlasnie przed chwila zamocowalismy na samochodzie na wyjazd do Polski te skrzynie;-)
dzisiaj siadamy i rezerwujemy prom,prawdopodobnie na wtorek:-)

Oj Lilka tak nas zalatwic:wściekła/y::tak::tak:a ja tak z niecierpliwoscia zagladalam na bb zeby dowiedziec a tutaj trzeba czekac jeszcze dwa tygodnie:sorry2:ehhhh normalnie czuje sie jakbym to ja miala dowiedziec sie jaka jest plec szkraba:tak:

Ja jestem juz w domku po fryzjerze ale ciemne wlosy mi wyszly a mialy byc w wersji blond hehehehe ale u mnie to jest normalne ze taki przewrotowiec ze mnie.:tak:

Anitt biedny Twoj maz coza swinie moze faktycznie tak jak pisze Beatka warto upomniec sie o swoje
Karina no dawaj foty:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ze skarga do doktorki heheee ze sie zapomniala :-D:-D:-D

a na powaznie to mam nr tel np.do Misi to za tydzien bede u mojego gina lub w poznaniu na Polnej usg 3d sobie zrobimy to eske wysle kim jest tajemniczy Ktosik hih:-):-)

Beata masz racje ze to nie ma znaczenia,bo i tak kochane juz jest
jednak ciekawosc jest silna szczegolnie ze ja widze jak tato chce wiedziec :happy2:
ale co dla mnie najwazniejsze...dzidzius tak dziwnie mnie kopie ze balam sie iz jest polozony poprzecznie co oznaczaloby cesarke:sorry2:
od wczoraj jednak mialam przeczucie ze sie przekrecil glowka w dol bo wreszcie kopanko bylo normalne
no i faktycznie na usg zobaczylam glowke na samym dole :-) dzidzius wiec juz sie ''wstawil'':-D

wlasnie przed chwila zamocowalismy na samochodzie na wyjazd do Polski te skrzynie;-)
dzisiaj siadamy i rezerwujemy prom,prawdopodobnie na wtorek:-)
Super Lilka że jedziecie a wstawianie sie dzidzi u wieloródek jest tak około 29 tc więc Twój kalkulatorek jest ok
Ale kleją mi sie oczy chyba idę spać bo już sie wykapałam.Jestem ciekawa jak to z tą pogoda u nas będzie bo pranko białe jutro muszę zrobić.Własciwie to codziennie i białe i kolorowe wstawiam ale wiecej u nas jest białego szczególnie duzo tych pieluch tetrowych:dry:

Lilka!! Caly dzien czekalam!! :) Super ze dzidzia zdrowa, poczekamy jeszcze te 2 tygodnie jakos.

Karina wklej fotki. Jejku, jak wy czesto do fryzjera chodzicie:p Ja ostatnio bylam w maju i teraz pewnie pojde jak bede w PL czyli moze zima :p

Macie racje z tym odszkodowaniem, czemu my mamy patrzec ze oni moga miec klopoty, skoro oni wcale nie dbaja o P?

Dobry wieczor,

Lilka... ja tez czekalam na wiesci Kto mieszka w brzucholku:-p:tak: no ale najwazniejsze, ze wsio ok, a plec poznamy przez SMSka...:-):-);-);-)
daj znac jak prom, kiedy jedziecie... och, aj to jestem panikara, ale uwazaj na siebie, coby na promie Ktosik sie nie urodzil;-):shocked2:
na ile jedziecie?

Elbra, ja widzilam zacmienie - patrzylismy z mezulkiem (super!):-):-)

Anitt, ja tez bym dzilalal z odszkodowaniem, nie daruj im!!!:no::no:

Aluska, Amandzia dzielna dziewczynka, choc Oskarek tez na pobraniu krwi byl dzielny - ja mniej, tak mi go bylo szkoda...:-:)-(

My dzis polazilismy na maxa, rano wyszlismy po 11tej - wrocilismy po 15tej, potem obiadek, II-ga drzemka Oskarka i po 19tej znowu wybylismy, wrocilismy o 21.30, kapanko, cycus i tatus uspil Oskara... Upal ogromny, ale ponoc ma juz sie niby na deszcz:baffled::dry:

reklama
Dobry wieczór:-)

Wczoraj nie zaglądałam, bo miałam hiper migrene i cały wieczór wisiałam nad kiblem:baffled: Masakra:baffled:

Lilka, ja się nie bawię. Co to jest tak trzymac nas w niepewności... a idź babo wstrętna;-)

Asix, ogromne gratulacje:-):-)

Karina, na pewno będzie dobrze. Interes się rozkręci. Niech tylko się więcej mam dowie. Poza tym teraz rodzi się dużo dzieci, a kupić wyprawkę trzeba. Będzie dobrze:-)

Elbra, gratuluję zamknięcia parteru. Teraz tylko patrzeć jak będziecie sę wprowadzac. Życzę Wam, zeby stało się to jak najszybciej:-) A co do opijania to brak okazji to też okazja, także w czym rzecz;-);-);-);-)

Anitt, gratuluję postępów małego.

Aluśka, brawa dla Amandzi. Pewne teraz zacznie Wam przesypiać pięknie i zapomnicie o kłopotach z zasypianiem. Widać mała nie potrzebuje tyle snu w ciągu dnia. Inga jest ten sam typ, w dzień sypia raczej mało.

Bira:szok:ale czemu mdli?to ta rodzinna epidemia?:-D

Beatka, to chyba musiało by być niepokalane poczęcie;-)

Byłam dziś z I. na imieninach... nudy. same dziadki, nawet nie było z kim pogadać... ale nie wypadało mi nie pójść. W każdym razie rodzinny spęd mam zaliczony, więc z pozostałych jakoś już się wywinę;-)

Do góry