reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Liluś Kochana czekamy z niecierpliwością na wieści :tak::tak::tak::tak::tak:
Misia szczepienia Amandy nie odbyły się nigdy bez płaczu a takiego małe w kłucie w paluszek i tak szybko było zrobione że pewnie nawet nie poczuła :tak: a potem pani tylko przyciskała miejsce wkłucia i nabierała krew do małej fiolki i to najbardziej za ciekawiło Amandusię :-D:-D:-D
Dziunia
super że Oliwka tak ładnie przespała nockę:-):-):-)
Anitt gratulacjie dla Dominiczka za nowe osiągnięcia:tak::-):-) sprytny chłopczyk z niego:tak::-):-) Współczuję nocnych pobudek:confused: trzymam kciuki aby szybko zmieniło się to na lepsze:tak:
A jak tam Twój małżonek się czuje? Noga nadal w gipsie?:confused:

Lilka ciekawosc nas zzera! :)

Misia co do twojego podpisu to weszlam z ciekawosci na ta strone i poczytalam sobie troche no i sie zalamalam :) Nie wiedzialam ze w ogole taki rozmiar jest :|

Dziewczyny dzieki za gratulacje dla Domisia :)

Dzieki Aluska ze pytasz o mojego P, noge ma nadal w gipsie, ale w poniedzialek idzie w koncu zobaczyc co i jak. wyobrazcie sobie ze ostatnio dostalismy list z zaproszeniem na wizyte u lekarza ale... List dostalismy w czwartek a wizyta byla na poniedzialek!! Wiec sie wszystko przedluzylo :| P. ma stresa wielkiego no i jeszcze przyjdzie mi go zmuszac do chodzenia na rehabilitacje :| Bo mowi ze nie bedzie chodzil bo slyszal ze to boli :| Chyba bede musiala prosic Misie zeby go troche uswiadomila co do konsekwencji :)

Anitt biedny ten Twój mąż:-(pewnie z praca narazie musi dać sobie spokój
Lilka pewnie świętuje w sklepach i restauracji dlatego jej nie ma:-D

a mojemu dziecku się dzisiaj odwidziało i znowu spała 3 razy w ciągu dnia teraz pewnie będzie walczyć do 21:angry:a ja od 5 na nogach i jeszcze ten upał

Beata wlasnie chodzi o to ze on caly czas pracuje :/ Powiedzieli mu ze albo idzie do pracy albo mu nie beda placic :| No i nie mielismy wyjscia. Chyba bedziemy sie starac o odszkodowanie przez jedna taka firme, bo na jego pracodawcow nie ma co liczyc. Jak sie firma dowie ze on musial pracowac to beda mieli klopoty :| No ale nie da sie polubownie tego zalatwic, jeszcze caly czas mu cos nowego kaza robic...

A moj Dominik po popisie jaki dal w nocy spal do 12 i pozniej jeszcze 2 godziny wiec spodziewam sie ze nocka znowu marna bedzie :/

Beata wlasnie chodzi o to ze on caly czas pracuje :/ Powiedzieli mu ze albo idzie do pracy albo mu nie beda placic :| No i nie mielismy wyjscia. Chyba bedziemy sie starac o odszkodowanie przez jedna taka firme, bo na jego pracodawcow nie ma co liczyc. Jak sie firma dowie ze on musial pracowac to beda mieli klopoty :| No ale nie da sie polubownie tego zalatwic, jeszcze caly czas mu cos nowego kaza robic...

A moj Dominik po popisie jaki dal w nocy spal do 12 i pozniej jeszcze 2 godziny wiec spodziewam sie ze nocka znowu marna bedzie :/
Anitt ale świnie może warto w tej sytuacji walczyć o swoje

reklama
dopiero wrocilismy do domu i na szybciora zasiadam by wam napisac
ale...
Ktosik nadal jest Ktosikiem :sorry2:
podczas usg wyszly pewne nie zgodnosci co do terminu porodu,sa dosc tak rozbiezne ze doktorka poleciala po innego lekarza
no i...calkowicie zapomniala by zobaczyc co dzidzius ma miedzy nozkami:sorry2:
nie dostalam nawet jednego zdjecia usg....bylismy z Karolem bardzo rozczarowani,ale coz.....

przez to ze z pomiarow dzidzi trudno okreslic jakis termin porodu,lekarka powiedziala ze co 2 tygodnie mamy przyjezdzac na usg :-) co mnie bardzo cieszy:-)

jednak w Polsce pojde do mojego gina:tak:,bo podobna sytuacje mialam z Hania i jakos dobrze ustalil termin porodu:dry: i mimo gorszego usg rowniez bez problemu powiedzial nam ze to Hanusia bedzie

wiec...znowu musicie czekac:-D:-D:-D
normalnie wam wpsolczuje,ale mojemu Karolowi tez bo normalnie chlopina kciuki na usg trzymal a tu go lekarka tak zalatwila:-D:-D:-D

a juz mielismy w planach swietowanie
widocznie swietowac mamy w polsce:-)

Do góry