reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Liluś Kochana czekamy z niecierpliwością na wieści :tak::tak::tak::tak::tak:
Misia szczepienia Amandy nie odbyły się nigdy bez płaczu a takiego małe w kłucie w paluszek i tak szybko było zrobione że pewnie nawet nie poczuła :tak: a potem pani tylko przyciskała miejsce wkłucia i nabierała krew do małej fiolki i to najbardziej za ciekawiło Amandusię :-D:-D:-D
Dziunia
super że Oliwka tak ładnie przespała nockę:-):-):-)
Anitt gratulacjie dla Dominiczka za nowe osiągnięcia:tak::-):-) sprytny chłopczyk z niego:tak::-):-) Współczuję nocnych pobudek:confused: trzymam kciuki aby szybko zmieniło się to na lepsze:tak:
A jak tam Twój małżonek się czuje? Noga nadal w gipsie?:confused:

Lilka ciekawosc nas zzera! :)

Misia co do twojego podpisu to weszlam z ciekawosci na ta strone i poczytalam sobie troche no i sie zalamalam :) Nie wiedzialam ze w ogole taki rozmiar jest :|

Dziewczyny dzieki za gratulacje dla Domisia :)

Dzieki Aluska ze pytasz o mojego P, noge ma nadal w gipsie, ale w poniedzialek idzie w koncu zobaczyc co i jak. wyobrazcie sobie ze ostatnio dostalismy list z zaproszeniem na wizyte u lekarza ale... List dostalismy w czwartek a wizyta byla na poniedzialek!! Wiec sie wszystko przedluzylo :| P. ma stresa wielkiego no i jeszcze przyjdzie mi go zmuszac do chodzenia na rehabilitacje :| Bo mowi ze nie bedzie chodzil bo slyszal ze to boli :| Chyba bede musiala prosic Misie zeby go troche uswiadomila co do konsekwencji :)

Anitt biedny ten Twój mąż:-(pewnie z praca narazie musi dać sobie spokój
Lilka pewnie świętuje w sklepach i restauracji dlatego jej nie ma:-D

a mojemu dziecku się dzisiaj odwidziało i znowu spała 3 razy w ciągu dnia teraz pewnie będzie walczyć do 21:angry:a ja od 5 na nogach i jeszcze ten upał

Beata wlasnie chodzi o to ze on caly czas pracuje :/ Powiedzieli mu ze albo idzie do pracy albo mu nie beda placic :| No i nie mielismy wyjscia. Chyba bedziemy sie starac o odszkodowanie przez jedna taka firme, bo na jego pracodawcow nie ma co liczyc. Jak sie firma dowie ze on musial pracowac to beda mieli klopoty :| No ale nie da sie polubownie tego zalatwic, jeszcze caly czas mu cos nowego kaza robic...

A moj Dominik po popisie jaki dal w nocy spal do 12 i pozniej jeszcze 2 godziny wiec spodziewam sie ze nocka znowu marna bedzie :/

Beata wlasnie chodzi o to ze on caly czas pracuje :/ Powiedzieli mu ze albo idzie do pracy albo mu nie beda placic :| No i nie mielismy wyjscia. Chyba bedziemy sie starac o odszkodowanie przez jedna taka firme, bo na jego pracodawcow nie ma co liczyc. Jak sie firma dowie ze on musial pracowac to beda mieli klopoty :| No ale nie da sie polubownie tego zalatwic, jeszcze caly czas mu cos nowego kaza robic...

A moj Dominik po popisie jaki dal w nocy spal do 12 i pozniej jeszcze 2 godziny wiec spodziewam sie ze nocka znowu marna bedzie :/
Anitt ale świnie może warto w tej sytuacji walczyć o swoje

reklama
dopiero wrocilismy do domu i na szybciora zasiadam by wam napisac
ale...
Ktosik nadal jest Ktosikiem :sorry2:
podczas usg wyszly pewne nie zgodnosci co do terminu porodu,sa dosc tak rozbiezne ze doktorka poleciala po innego lekarza
no i...calkowicie zapomniala by zobaczyc co dzidzius ma miedzy nozkami:sorry2:
nie dostalam nawet jednego zdjecia usg....bylismy z Karolem bardzo rozczarowani,ale coz.....

przez to ze z pomiarow dzidzi trudno okreslic jakis termin porodu,lekarka powiedziala ze co 2 tygodnie mamy przyjezdzac na usg :-) co mnie bardzo cieszy:-)

jednak w Polsce pojde do mojego gina:tak:,bo podobna sytuacje mialam z Hania i jakos dobrze ustalil termin porodu:dry: i mimo gorszego usg rowniez bez problemu powiedzial nam ze to Hanusia bedzie

wiec...znowu musicie czekac:-D:-D:-D
normalnie wam wpsolczuje,ale mojemu Karolowi tez bo normalnie chlopina kciuki na usg trzymal a tu go lekarka tak zalatwila:-D:-D:-D

a juz mielismy w planach swietowanie
widocznie swietowac mamy w polsce:-)

Do góry