reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry:-)
o poszalałyście na BB:-D
my dzisiaj niestety 5 rano a tak dobrze sie spało no cóż dzień będzie dłuższy:tak:

Padam z gorąca a co najlepsze nie mamy wody !!!!!!!!!! Przyszliśmy ze spaceru a tu nie ma wody a właśnie Piotrek czyta na Onecie, że CAŁY WROCŁAW NIE MA WODY RATUNKU rozpływam się
Jeju Pusia ale macie z ta wodą to tylko we Wrocławiu się zdarza:-Dnie zartuję to katastrofa w takie upały

Anineczka super ze kartar odchodzi:-)
Mirka witajcie kochani po powrocie:-) gratulacje dla Nikiego:-)
Liluś poszło na gg;-)
Dziunia i jak tam pływanie w baseniku było;-)?:-)
Asix aktualne 2 dzidzi ale jak Kapik będzie grzeczniejszy :-) hehe wielkie gratki nowej pracy kochana...
a co nie dziwni Ci faceci ciągle by tylko zabraniali kupować:-) hehehehhee;-)
Elbra u mnie też w nocy Kapik fikał:-) ale nie aż tak strasznie jak poprzedniej:-) można powiedzieć że do wytrzymania:-) kurde ja mam na mieszkaniu teraz 28 stopni!! masakra! i gratki parteru!!:-) to trza to opić:D;D:D:D ja to każdą okazje znajdę:-) hehe
Asix niezły ten siostrzeniec:-) po co ma sam chodzić jak Ty pomożesz:D
Karninka będzie super ze sklepem rozreklamujesz! i bedzie rewelka zobaczysz! sklep na rozrecenie to minimum pół roku ma!
i wstaw foty nowej FRYZ:-)
Pusia jak humorek?;-) mam nadzieje że lepszy?i ze teściowa już nie wkur...
Beatko pakuje się i jade:-) NIE MAM W NIM KLIMY!! chyba bym zwariowała!!!! a no i śłiczny kojec;-) buziak dla Oleńki:-)
Aluśka gratki dla Amandzi za super nocke!!!strasznie bidny jest Kapik z zabkami...no ale...cóż ... wrzuce fryza ale to i tak nic nowego pewnie:D:D
Liluś super że już chata wolna

no a u nas..
byliśmy dziś znów na basenie no i znów rewelacja!!!w nowym sączu to niecodzienność żeby taki maluch był na basenie hehehe wiec kapik w centrum uwagi był:-)..wczesniej Kapik pospał 2 godziny ale na polku!! wrr.. a ja sie nudziłam;-) czytałam gazety i takie tam ale nic nie mogłam w dom zrobić ehhh, po baseniku obiadek i potem plac zabaw i hustanie z kapikiem a teraz standardowo od 19.30 śpi:-)
a ja gotuję sobie 2 kolby kukurydzy:-) mniam mniam:-)
jutro wyjeżdzam na weekend do krynicy
musze iść w sobotę do sklepu za koleżanke bo nie ma kto pracować! na szczęscie tylko 4 godzinki... a ja kurde nic nie wiem jak tam się co wprowadza...ehh:-) moze jakoś sie uda:-)
my jedziemy z małym do południa a po pracy dojedzie mężuś:-)
oby była pogoda bo mamy plany na Jaworzyne Krynicką wyjśc:-) zobaczymy
ale Neta i w pracy i w domu u rodzinki (której nie ma bo są nad morzem;-)) mam więc bedę was nawiedzać:-) hehe
Sabinko Jaworzyna, Krynica nie za dobrze?jeju ja kocham te tereny wolę sto razy bardziej mieszkać w tych okolicach niż nad tym pieprzonym morzem pełnym ludzi:wściekła/y:(wczoraj takie tłumy były ze jeszcze nie widziałam czegoś takiego)

Witajcie!

Pusiu bez paniki, powinni to usunąć za dwie godzinki, oby dali radę. Ja też się rozpływam, jestem po całym dniu maratonu w tym upale...

Asix ogromne gratulacje! Takie rzeczy dają powera co? :-)

Lilka doczytałam o twoich kłopotliwych gościach, o rany, dobrze że juz po wizycie! :-)

Wiecie co, sprzątam chatę i nie widzę końca... padam na pysk, ale jak czegoś nie zrobię to na drugi dzień po prostu tonę w bałaganie... :baffled: czy u was też tak jest?
wymiekam!

aha, chwalę Igora - zaczął od kilku dni przesypiać całą noc, zasypia około 19:30 i śpi do 6:30 :tak::tak::tak: ale jestem szczęśliwa! Jednak jak się prześpi całą noc to chce się żyć! ;-)
Misia oj tak przespana noc to połowa sukcesu :tak:

Pusia,Misia dziewczyny wspolczuje braku wody
oby szybko wam ja przywrocili

Pusia rodziny sie nie wybiera...a szkoda nie;-)
bedzie dobrze,szkoda nerwow ...wazne ze meza masz po swojej stronie
fajna babka jestes i musisz miec polglowkow za tesciow skoro tego nie doceniaja
buzka

Sabinko dzieki:-)

Beatko odpoczywam,choc podlogi mam tak zasyfiale ze sie czaje na nie ale odpuszczam
jutro Karol mowil ze je umyje
ciekawa jestem kiedy,przed usg chyba nie da rady,a po usg to szczerze watpie:-D
Lilka proszę po USG zaraz nam się meldować wypytaj wszystko co tam widać na monitorku CZEKAMY;-)

reklama
dzien dobry

asix.......gratulacje , mam nadzieje ze bedzie fajnie w nowej pracy ;-)no i duzo duzo kasy:-)
karina.........duzo klientow,
aluska ........oby wiecej przespanych nocek w koncu to juz czas dac zeby maluchy daly sie wyspac :zawstydzona/y::-D
misia.....jak tam z woda juz jest !!!!!!!!!!!!!!

ok ide prasowac mam poprostu 10 ton :wściekła/y:

Pusiu nie wiem jak u Ciebie ale mnie się udał prysznic :tak: chyba to naprawili! :-)

u mnie tez był prysznic i to długiii :-D:-)

Witajcie dziewczyny wieczorowa pora:tak:

Pusia,Misia w koncu z tego co slyszalam woda powinna juz byc????ale przerabane bez wody.

Pusiu dziewczyno nie denerwuj sie szkoda Twoich nerwow dobrze ze maz jest po Twojej stronie:tak:mowie Ci ignoruj ich ja tak robie ze swoim tesciem i jego glupimi tekstami:tak:
Dobranoc Wam

tak w końcu woda sie pojawiła uffff::baffled:
Staram sie nie denerwowac i olewać często sie udaje ale czasem niestety nie . Mam juz jednak w tym coraz większa wprawę ;-)

pusia mam nadzieję że macie już wode:biggrin2:

Woda przybyła :-D:-)

Jeju Pusia ale macie z ta wodą to tylko we Wrocławiu się zdarza:-Dnie zartuję to katastrofa w takie upały

Lilka proszę po USG zaraz nam się meldować wypytaj wszystko co tam widać na monitorku CZEKAMY;-)

No też mam wrażenie że to tylko może się wydarzyć we Wrocławiu :wściekła/y:

Właśnie Liluś czekamy na wieści (ach pamiętam czasy jak chodziłam na USG ...stresik i radość za razem ... fajnie:-D

AAA i zapomniałam dodać że Kacperek nauczył się pic wodę przegotowana :-D. Od trzech dni pije tylko wodę soczki na razie odstawiłam a wcześniej nawet nie chciał kropelki wody a wiadomo w taki upał woda najlepsza ... Achh syncio wydoroślał :-D:-)

dziendobry!!!
anulka a co ty taki dobry humorek z rana???
ma ktos ochote na kawuche?? Bo lece robic, no i poczytam co naskrobalyscie...hehehehe!!

u mnie tez był prysznic i to długiii :-D:-)

tak w końcu woda sie pojawiła uffff::baffled:
Staram sie nie denerwowac i olewać często sie udaje ale czasem niestety nie . Mam juz jednak w tym coraz większa wprawę ;-)

Woda przybyła :-D:-)

No też mam wrażenie że to tylko może się wydarzyć we Wrocławiu :wściekła/y:

Właśnie Liluś czekamy na wieści (ach pamiętam czasy jak chodziłam na USG ...stresik i radość za razem ... fajnie:-D

Pusia wierze ze nie zawsze sie da mnie tez wiele razy szlak jasny trafia i wypalilabym cos ale jak na razie udaje ugrysc mi sie w jezyk w pore poza kilkoma przypadkami;-)

AAA i zapomniałam dodać że Kacperek nauczył się pic wodę przegotowana :-D. Od trzech dni pije tylko wodę soczki na razie odstawiłam a wcześniej nawet nie chciał kropelki wody a wiadomo w taki upał woda najlepsza ... Achh syncio wydoroślał :-D:-)

I super woda bedzie najlepsza moj maly przewrotowiec od poczatku upodobal sobie wode przegotowana.Jak kupowalam soki rozne to tylko troche napil sie i nie chcial a jak daje wode to potrafi ladnie wypic:tak:

dziendobry!!!
ma ktos ochote na kawuche?? Bo lece robic, no i poczytam co naskrobalyscie...hehehehe!!

Asix ja z checia wypije:tak:bedzie to druga ale co tam stane na nogi:-D

Ja juz siedze w sklepie dobrze ze weekend przed nami tylko chcialabym zeby byla jeszcze pogoda bo mam zaplanowany wyjazs i grilla.
Dzisiaj na 18 ide do fryzjerka sobie:tak:

Pusia wierze ze nie zawsze sie da mnie tez wiele razy szlak jasny trafia i wypalilabym cos ale jak na razie udaje ugrysc mi sie w jezyk w pore poza kilkoma przypadkami;-)

I super woda bedzie najlepsza moj maly przewrotowiec od poczatku upodobal sobie wode przegotowana.Jak kupowalam soki rozne to tylko troche napil sie i nie chcial a jak daje wode to potrafi ladnie wypic:tak:

co do gryzienia sie w język to już sie nie gryzę ... tak robiłam na początku ale ale wtedy nic nie było lepiej a ja dusiłam emocje ...wole wywalić z siebie co mi leży i już , a po za tym na nich i tak nic nie działa jak grochem o ściane.

reklama
Dzień doberek!

U nas nocka przespana. Piotrek spał całą noc. Mam nadzieję, że tamte 3 ostatnie nocki już mu się nie powtórzą. Bo jak się wyśpimy to od razu lepiej:sorry2:
Zmykam dziewczyny spac padnieta jestem troche ogarnelam chate zmylam naczynia odkurzylam i zrobilam pranie ale nic nie poprasowalam a mam tego sporo.

Dobranoc Wam

Oj ty nasza kobieta pracujaca:-D
I życze udanego grilla w weekend:-)

Elbra, gratuluje zamkniecia parteru, parapetowa jakas??

heheh...do parapetówy jeszze daleko ale tak jak pisała Sabinka zawsze można to podciągnąć pod parapetówe;-):cool2: Okazja zawsze może być:-p

To super Pusiu...nie ma jak to woda:sorry2:
Mojego młodego tez zaszczepiłam piciem wody bo my z małżem tez pijamy cały czas wodę
(ja oczywiście uwielbiam jeszcze colę ale staram sie już tego zaprzestawać:dry:)
dziendobry!!!

jaj chce.... ja chce..... ja chce ........bo padam na pysk u nas znów taki upał, że szok!:cool2:
Dzisiaj na 18 ide do fryzjerka sobie:tak:

Czekamy na pokaz nowej fryzurki:cool2:

women where are you ???:confused:

Do góry