reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

no:-) jedyny czas:-) kiedy nikt nam nie powie...za dużo jesz!!:-);-)

hmmm:-D na mnie ciagle krzycza, ze za malo... a ja mam ciagle jeszcze mdlosci... zmniejszyly sie, ale jednak sa... bardzo czesto "odbija mi sie..." tak kilka razy pod rzad nie wiadomo czemu i mdli... i jakos nie mam specjalnie apetytu... poza owocoami:-D:-D

reklama
o rajku to ja od początku ciąży ani razu nie wymiotowałam, jedyne mdłosci jakie miałam to jak myłam zęby;-) i na zapachy jak kosz na śmieci wyrzucałam;-);-) a tak to nic a nic;-) a apetyt to ja mam ogromny!!;-) a na początku miałąm jeszcze większy:-) jadłam więcej niż mój mąż:-) sie wszyscy śmiali że wreszcie nie wyglądam jak szczur:-) (ale to jakieś pomówienia tylko;-);-) )

Dziewczyny!!!

Macie pozdrowienia od Lilki

Dzis byla u fryzjera i rozmyslala o nas:-)
a poza tym... wczoraj byla u ginekologa, z maluszkiem wszystko super:-):-) tyle ze spatunial pupa do 'nich" i nadal nie wiadomo czy to chlopczyk czy dziewczynka:-D

No i mocio mam Was pozdrowic:tak::-):tak::-)

Sabina pewnie, ze nic straconego... Lilka jak moze czytalas na wczesniejszych stronach wyjezdza z mezem i corcia do Norwegii... i odezwie sie do nas jak juz bedzie na miejscu:-):-)

fajna z niej kobitka:-):-) ...sama sie zreszta przekonasz:-D

...zaraz uciekam, bo mezus mowil, ze za jakis kwadrans bedzie i wybieramy sie na dzialeczke na grilla...:-) dzis nie robilam wiec obiadku, tylko naszykowalam mlode ziemniaczki (pozawijalam w folie aluminiowa), pomidorki i karczek do upieczenia... no i oscypki, moj maz uwielbia oscypki z grilla:eek::eek:

takze czekam w blokach startowych:-D

no i juz jestem:-)
...grill sie udal... ja + mężulek + nasza fasolka w brzusiu

polecam mlode ziemniaczki upieczone w folii aluminiowej - pychotka:-D
objedlismy sie:-):tak: a teraz kilka chwil przy kompie... i zaraz biegne sie kapac, kremowac:-D i jedziemy na noc znowu do babci... i powrot rano na 9-ta do domku...
och... ja juz chce spac w domku:wściekła/y: ...wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej:-D:-D:-D ale juz mam nadzieje niedlugo remont sie skonczy i bedzie pieknie:-D

reklama
a ja własnie z zakupów z mężusiem wróciłam:-) bo nam to jutro się grilek szykuje:-) kupiłąm kiełbachę, karczek :-) i oczywiscie skoro mówisz ze ziemniaczki pycha to tez wypróbuje:-) bo na mieso to nie mam ochoty wogóle:-) a ziemniaczki to jami jami:-)

Do góry