reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej:-)

Niedawno wróciłam od kumpelki. Ale sie nagadałam:-) Ini wyrandkowana. Myziała swojego kolegę w stópkę i łapała za rączkę. Słodko to wyglądało. Oczywiście matka mądra zdjęć nie zrobiła w tych romantycznych momentach... no ale norma.
U nas upał i ledwo żyję. Do tego Inga od kilka dni ma problemy ze spaniem. W nocy się budzi po kilkanaście razy i ja tak łażę pomiędzy jej i swoim pokojem... Oby dzisiejesza noc była lepsza...
Zaraz muszę jeszcze suczydła na siku wyprowadzić...

Aluśka, strasznie mi przykro z powodu męża. Trzymam kciuki, żeby szybko nową pracę znalazł.
Wisianka, cieszę się, że u Ciebie już ok.
Llka, gratuluję nowego autka. Seban jutro jedzie oglądać nowe dla mnie. A jak nic nie kupi to jedzie we wtorek na giełdę. Kurcze mam nadzieję, ze szybko coś znajdzie fajnego, bo ja chcę do niego jechać...
Anulka, gratuluję "samotnej" nocki:-)

reklama
anulka gratuluje nocki:-D:-D:-D:-D

ja też dołączam się do życzeń

Załączniki

• Miś.gif
    Miś.gif
    2,1 KB · Wyświetleń: 46
dzisiaj Hanny???
dziekujemy za zyczonka,ale Hanusia ma imieninki 5 stycznia :-):-):-)

Anineczko,no nie skojarzylam wybacz....:zawstydzona/y:

wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! zadowolenia z zycia,swoich mezczyzn,duzo zdrowka i kasiurki,wszystkiego naj naj :-):-):-):-)

dziewczyny dziekuje za gratulacje
jestem strasznie happy ze wreszcie mamy w miare nowe autko i dobre
mam nadzieje z K.ze to koniec nie milych niespodzianek

a my dzis pojechalismy do centrum i w Kapphalu byly takie obnizki ze obkupilam dziewczynki,szczegolnie Milene:happy2:
potem wracajac do domu zatrzymalismy sie po truskawki,poszlam kupic a Pan okazal sie Polakiem
bardzo milym,pogadalismy chwilke,opowiedzial ze do PL juz nie wroci,ze uklada sobie zycie tutaj bo zona z jego wspolnikiem mu zrobili kolo nosa:sorry2:
a gosc na oko z 40letni i niezly:cool2:

no i w tym czasie co ja sobie z milym panem gadu gadu,w samochodzie reszta rodzinki dostala niusa
brat K. zostanie tatusiem:szok::-D
normalnie nie moge uwierzyc
wiec zostane ciocia :-D ciul ze laski nie znam bo jest Polko-Niemka,brat K. w niemczech siedzi z 2 lata juz i tak ja poznal...nawet mama K. jej na oczy nie widziala :-p to dopiero jazda :-D:-D

co za dzien:-)

Ja również dokładam się do życzeń imieninowych :tak::tak::tak:

My jutro rano (wczesnym rankiem) wyruszamy na wycieczkę do Szklarskiej Poręby wraz z moja siostra i jej rodzinka (maż i synek Antoś) mam nadzieję, że pogoda nam dopisze i że Kacperek będzie w dobrym nastroju :tak:;-). Kurcze powinnam iść spać bo jutro bardzo wcześnie trzeba wstać ale jakos mi sie nie chce kłaść ...

Kurna chata Beatko ja chce do Ciebie nad morze bo u nas pogoda do dupy!!:wściekła/y::-);-)

A tak wogóle to gdzie dokładnie mieszkasz jak można wiedzieć? Możesz napisać na zamknietym jakby co:confused:
Zawsze moge zadzownić i jakąś kwaterke mi załatwisz;-):sorry2::cool2:

Dzień dobry:-)
ale gorąco jedziemy póki słońce aż tak nie przypieka
Bira ale śmiesznie bo tego samego dnia miałysmy prawie to samo zdarzenie a nasze posty są podobne jakbyśmy się zgadały:-D
Kurna chata Beatko ja chce do Ciebie nad morze bo u nas pogoda do dupy!!:wściekła/y::-);-)

A tak wogóle to gdzie dokładnie mieszkasz jak można wiedzieć? Możesz napisać na zamknietym jakby co:confused:
Zawsze moge zadzownić i jakąś kwaterke mi załatwisz;-):sorry2::cool2:
No to już Elbra:-D
Mieszkam w Gdyni, kiedyś jeszcze blizej morza teraz ciut dalej.W naszych dzielnicach to nie widziałam wynajmu kwater bardziej Sopot, Gdańsk-Jelitkowo no i Orłowo ale ja tam nie lubię plaży może 1 lezałam w życiu:tak:

dzień doberek!

WSZYSTKIM ANIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! składamy z Kapikiem:-)

Beatko, Bira:-) no jak można było nie zrobić fotek!
Anineczko miłego opijania ;-) hihi
Liluś gratki autka:-) śłiczniutki jest nowy:-)
Wisienka super dzionek miałaś:-) i może jakas nowa znajomość z koleżanką;-)
Aluśka jejku strasznie mi przykro z powodu meżusia:-( ale kurcze wytumacz jak to tak go zwolnili ?? na ile miał umowe?? na nieokreślony ?? i jak to ustne wypowiendzenie tak nie można!!!!
Pusia nie stresuj się :-) hihihi walnij w ściane:D ale ja tez ostatnio mam przed @ jazdy!:-) meżuś ma mnie dosć!
Dziunia a jak dzisiajsza nocka?? lepsza ciut?? buziak dla maleńkiej:-)
Wisienka u nas wizyta u lekarza dopiero po roczku na szczepieniu:-) ale ja i tka już ze 2 razy międzyczasie byłam:-) bo zawsze cos muszę się zapytać:-) a ostatnio to byłam jak osa małego ugryzła:-/ no więc powód jakiś zawsze jest:-)
Aluśka Ty to masz tą teściowa masakra! co za baba!
Anulka gratki dla Oskarka!!! super pospał:-) jaki wózeczek kupiłaś?????????
Liluś ale macie fajnie z tymi wyprzedażami itp..u nas to nigdy nic nie ma:-( a w dzieciecych sklepach nigdy jeszcze nie widziałam wyprzedaży:-( :-(
Pusia udanej wycieczki!:-)
Beatko dzień dobry:-)

cholera u nas znowu okropna pogoda:-( masakra ja zwariuje:-(

dziendobry!!
u nas cos sie pochrzanilo bo maly od 3 dni wstaje w nocy i wciaga butle 210ml oprocz tego nie moze usnac takze dzisiaj nie spalam od 1,30-2,30 no i teraz wstal o 7,00 dobrze ze jeszcze wiem jak sie nazywam:wściekła/y:

no ja już po spacerku

asix no troche mnie nie było, jakoś najpierw babcia mi zmarła to jakoś smutno mi było, potem net padł (lifebox) i kurcze mieliśmy problemy, bo umowa internetowa jest podpisana na Dannego eks, i niechcieli z nami rozmawiać i dla tego tak dlugo nie miałam tego neta, jeszcze małe problemy doszły że już w ogóle jakbym tu siedziała tot lyko smuciła to wolałam wam zaoszczędzić :-D:-D
nio ale juz wszyskto oki :-):-)
to mam pytanie -kurcze jak ty dalas rade bez neta??:-D

brat K. zostanie tatusiem:szok::-D
normalnie nie moge uwierzyc
wiec zostane ciocia :-D ciul ze laski nie znam bo jest Polko-Niemka,brat K. w niemczech siedzi z 2 lata juz i tak ja poznal...nawet mama K. jej na oczy nie widziala :-p to dopiero jazda :-D:-D

co za dzien:-)

GRATULACJE !!!No to pewnie i weselicho wam sie wkrotce jakies skreci:-D

mam pytanko co do zabkow czy jak maluchy wasze juz maja to je myjecie i jak i czym??? Bo Matii ma 2 na dole i chyba trzeba je zaczac szorowac tylko pojecia o tym nie mam:zawstydzona/y:

reklama
kurcze zapomnialam
wszystkim aniom anineczkom i anulkom zycze wszystkiego najlepszego w Dniu Imieninek

u nas pogoda piekna-tyle ze goraco jak cholera
ide na male sniadanko i kawuche i skocze na inne watki
ktoras chetna czy spiochy jeszcze spicie???

Do góry