reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam:-)

Asix, szkoda, ze wyjazd nieudany. Żal małego, ze się pochorował. Co za cholerstwo.
Elbra... matko co za laska. Szkoda słów. Dobrze, że z Potrkiem wsio ok.
Lilka, piękny torcik:-)Aż mi smaka narobiłaś
Pusia, witaj z powrotem
Anulka, podpisuję się pod tym co napisały dziewczyny. Skończcie z tym spaniem z małym. Mojej kuzynce udało się wyeksmitować córkę dopiero jak poszła do szkoły... Dlatego Inga została wcześnie odsadzona do swojego wyra i kilka miesięcy temu do swojego pokoju.
No i pięknie Oskar waży:-) A jaki długi:-) Brawo:-)
Women, gratulacje z nocnikowych wyczynów Dorianka
Anineczka, Matt to juz klocuszek:-) Super, że na bilansie tak ładnie wypadł. My się szczepimy na pneumokoki i meningokoki we wrześniu.

Sabinko, kisiel???? musze ugotowac:tak::tak:

Anineczko, jak Matt ma juz sie wszystko?? moze jesc smazone, czy slone rzeczy??? hmmmmm, ja to jestem d...a boje sie ze zaszkodze Oskarkowi jak cos mu podam, a okaze sie ze jeszze nie powinien tego jesc:sorry2:

Anulka, nasza pediatra też powiedziała, że Inga może jeść już wszystko, poza smażonym oczywiście. Byłam z nią dokładnie tydzień temu na kontroli wagi.

Anulka, nasza pediatra też powiedziała, że Inga może jeść już wszystko, poza smażonym oczywiście. Byłam z nią dokładnie tydzień temu na kontroli wagi.

hmmm, a jak z przyprawami?? Ja daje jakas vegete czy rosolki... no i wiadomo inne przyprawy... mozna??

a co do spania, to Oskar lezy u siebie i wlasnie krzyczy:zawstydzona/y::-:)-:)-( nie wiem, jak to bedzie:shocked2::shocked2:

Hej hej
Aniulko oczywiście smażone i przyprawiane to nie,ale chodzi głównie o sól.pieprz,kostki,vegete.
To jest to co najgorsze w diecie nawet u dorosłego.Ale majeranek,bazylia i inne ziółka są jak najbardziej okey.
Ja to w sumie nie za dużo doprawiam bo Antek mnie odzwyczaił.Jak gotuje zupke to lekko na wywarze z mięska a później każdy dorosły sobie doprawia.W sumie tylko mój mąż bo ja po dietce sobie mniej dosalam.
A z Oskarkiem nie poddawaj się.Im szybciej tym lepiej.Gwarantuje,że po tygodniu męczarni zaznacie spokoju :tak:

Hej moje kochane listopadówki

dostałam wiadomośc od Elbry i Anitt że się martwicie, więc jestem
jestescie bardzo kochane!!! Buziaki dla was i waszych slicznych dzieciatek
Nawet nie wiecie jak mi sie milo zrobilo :-):-) w zyciu bym sie nie spodziewala takiej reakcji

U mnie juz ok, miałam lekki problem (ten sam co jolie) z Dannym, jeszcze do tego doszly lekkie klopoty finansowe i tak jakos sie wszsytko zkumulowalo, a ja to ze juz rozwodka to byle co wyolbrzymiam zeby znow sie nie sparzyc i tak jakos z igly robie widly :-D:-D ale juz sobie wszystko wyjasnilismy i znow jest oki, slub dalej aktualny :-):-) zreszta nie moze byc inaczej :-):-):-)
z kasa tez juz oki, poprostu jego szef prawie miesiac opoznil sie w wyplacie i stad te klopoty, :sorry2:

dziekuje bardzo za zainteresowanie i troske :tak::-) juz jutro bede z Wami
mam nadzieje ze nie narozrabialyscie za duzo jak mnie nie bylo :-D:-D

dobranoc

A co to wszyscy śpią?????:evil:

Ja tu z kubeczkiem mleka w ręce czekam a tutaj wywiało wszystkie. Pewnie wam sie głupot na noc zachciało:ninja2::ninja2::ninja2:

No bo już nadzieję starciłam, ze któras sie odezwie a tu Wiśnia jesteś:-D

Kobito kooope lat;-)

Cieszę się, że się odezwałaś i że wszystko już u Ciebie ok. :tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie:-)

ale mam zaleglosci,poczytalam ale nie odpisze bo mi sie wszystko o tej godzinie wymerdalo w glowce:sorry2::sorry2:

DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEE za komplementy odnosnie torta:-):-):-):-)
nawet nie wiecie jak mnie to ucieszylo,kurka takie super recenzje za pierwszy tort w zyciu:-):-):-)
jestem happy ze sie wam tak podobal

a tesciowa na wiecznej diecie non stop go podjadala:-D:-D:-D
chyba zjadla wiecej ode mnie:szok::szok::-D:-D:-D
ale to git heheeeee

Wisienka super ze jestes bo kurka myslalam juz ze cos powaznego sie stalo
ale super ze wsio ok:-)

co ja jeszcze chcialam..acha!!

KUPILISMY DZIS AUTO:-p:-p:-p:-p
sprzedalismy Galaxy i kupilismy Nissana Primere z 2003 roku:happy2:
czyli 5o latka...a Galaxy miala 10 lat wiec jestesmy happy:-):-):-)
wsio sie uklada i....mimo iz cieszylyscie sie ze my nie...to chyba jednak skoczymy do polski na tydzien:-) ale to wszystko sie klaruje...nic pewnego,bo zalezy od kasy,jak skonczymy po oplatach.

no to chyba tyle

P.S. dzis jakis przelom bo Oliwka nie robila zadnych scen i nawet zostala ze mna w domu i Milenka:-) bo normalnie to nawet do wc za babcia chodzila
wiec przelom jak byk:-)

reklama
Elbra mleczko na wieczor:-)
masz problemy ze spaniem czy co ze wspomagacza potrzebujesz:-D

u nas takie upaly ze ja non stop przy wodopoju heheee:-)

Anulka nie zlam sie,a zobaczysz ze ze spaniem sie wszystko ulozy
cierpliwosci:tak:

Do góry