reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Lilka kurna chata ty w tak wysokiej ciązy dalej chcesz to Polski smigać i to jeszcze autem?? :baffled:
Kobito odpocznij trochę. Przecież to kupa kilometrów:szok:
Już lepiej samolotem:-p Albo może za rok:confused:
Umrzemy tu ze strachu o Ciebie:dry:

reklama
Heeheh..wspomagacza dobre:-D Ale już kilka minut za późno:-p:zawstydzona/y: Ja zawsze "po" jestem jak nówka.
więc piję sobie teraz mleczko żeby zasnąć szybciej.:cool2::-D

Lilka kurna chata ty w tak wysokiej ciązy dalej chcesz to Polski smigać i to jeszcze autem?? :baffled:
Kobito odpocznij trochę. Przecież to kupa kilometrów:szok:
Już lepiej samolotem:-p Albo może za rok:confused:
Umrzemy tu ze strachu o Ciebie:dry:

e tam samolotem lecialam w 33tc i bylo si
a samochodem tez fakt jakos w 20 ktoryms tc.jak do Norwegi sie przeprowadzalismy ale to luz bluss,bo sie jedzie,siedzi,spi,potem prom i kajuta,jedzonko i spanko a potem jak juz doplyniemy do swinoujscia to 4 godzinki jazdy i w domku :-)
pozatym lekarka tez nie widzi przeciwwskazan;-)
prze podroza bedziemy spali z K do oporu,no i w pl tez bede sie oszczedzac bo ja za wiele to juz nie moge heheee:-)
dlatego bedzie to taki pobyt siedzoca-grilujacy z rodzinka:happy2:

:szok:Dzień dobry:-)
No nareszcie Wisienka no oby juz teraz było dobrze:tak:;-)
eloo
ja siedze sobie u rodziców zostalisy na nocke..nie byliśy na wycieczce bo okropna pogoda ale juro mykamy :-)
a rano jeszcze z tatą na grzybki skocze:-)
Elbra zachacze kiedyś o Bielsko;-) na parapetówe sie ddo nowego domku wprosze:D:D
Beatko mniam mniam obiadek jade!!:-)
Wisienka!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!! po raz kolejny prosze:-) bo nam naszej kochanej moderatorki brakuje!!
Pusia no wreszcie!! ;-)
Elbra my to taka samą pogodę mamy chyba:-( i Kapik tez marudny chodziaż dziś miałam luźniej bo moi rodzicie sie nim zajmowali;-)
Anulka KApik zasypia bez problemu sam wiec nie pomogę:-( jedynie jak ma chęć sie do mnie przytulić a nie usnać samemu to pojękuje i jak w 5 minut nie usnie to wiem o co mu chodzi;-) wezme na rączki przytulkam i śpi od razu:-) taka spryciula mała z niego:-)
Aluśka Kapikowi na szczęście ślad po osie już zniknał całkiem;-) także juz jest OK:-)
Beatko kurcze skad Ty se domyśliłaś co Wisience:-( mnie nei było przez tydzień ja nic nie wiem:-:)-( WISIENKA!! przytulam
Dziunia zazdroszczę takiej temperatury u mnie 15 stopni!! i z Oliwką to pewnie i zęby i pogoda:-) buziak dla niej;-)
Beatko łądnie to tak szaleć pod neiobecnosć meza z zakupami:-) hihiih buziak dla synowej;-)
Anulka, Anineczka super wymiary chłopaków:-) Kapikowi to zejdzie jeszcze troche zanim do 10 kilo dobije:-) hihi

a wogóle dzisiaj wcinał kisiel:-) mniam mniam:-) ale mu smakował do tego dorzuciłam mu malinki i porzeczki (czarne i czewone) pyszotka:-) wcinał aż mu sie uszy trzęsły:-):-) wiem że to nei ten wątek - przepraszam :-( )

kurcze lenia mam:-)
Sabinko no własnie ponoć grzyby się pojawiły ja też jutro jadę na działeczkę więc i pewnie skoczę zobaczyć czy są
Kisiel faktycznie zapomniałam że fajna rzecz ale sama zrobię bo wiadomo bez barwników np. z sokiem jabłkowym Olce powinno smakować

beatko , tak migreny mam już nie pamiętam od kiedy , ale dopiero 3lata temu mąż zmusił mnie do przebadania się:sorry2: ( bał się że może to być coś gorszego , jak widział w jakim stanie jestem podczas ataków migreny tzn. potworny ból głowy , nadwrażliwość na światło i dźwięk, czasem wymioty , nadwrażliwość na zapachy, zawroty głowy itp:baffled:, oczywiście nie zawsze tak bywa źle:blink: , ale jego kuzyn myślał że ma migreny i sie nie badał bo to "tylko ból głowy" , a okazało się że miał tętniaka niestety było już zapóźno , zostawił żone w ciąży miał 24 lata:no::szok: ) , miałam rezonans magn. i zdiagnozowano migrene , przy ataku biore leki i jakos mija lub na tyle łagodnieje ból że mozna normalnie funkcjonować:sorry2::happy2::cool2:
O jeju to nieciekawie Dziunia ja mam po ciąży takie okresowe, ale straszną meteopatką się zrobiłam teraz

witajcie:-)

ale mam zaleglosci,poczytalam ale nie odpisze bo mi sie wszystko o tej godzinie wymerdalo w glowce:sorry2::sorry2:

DZIEKUJEEEEEEEEEEEEEEEEE za komplementy odnosnie torta:-):-):-):-)
nawet nie wiecie jak mnie to ucieszylo,kurka takie super recenzje za pierwszy tort w zyciu:-):-):-)
jestem happy ze sie wam tak podobal

a tesciowa na wiecznej diecie non stop go podjadala:-D:-D:-D
chyba zjadla wiecej ode mnie:szok::szok::-D:-D:-D
ale to git heheeeee

Wisienka super ze jestes bo kurka myslalam juz ze cos powaznego sie stalo
ale super ze wsio ok:-)

co ja jeszcze chcialam..acha!!

KUPILISMY DZIS AUTO:-p:-p:-p:-p
sprzedalismy Galaxy i kupilismy Nissana Primere z 2003 roku:happy2:
czyli 5o latka...a Galaxy miala 10 lat wiec jestesmy happy:-):-):-)
wsio sie uklada i....mimo iz cieszylyscie sie ze my nie...to chyba jednak skoczymy do polski na tydzien:-) ale to wszystko sie klaruje...nic pewnego,bo zalezy od kasy,jak skonczymy po oplatach.

no to chyba tyle

P.S. dzis jakis przelom bo Oliwka nie robila zadnych scen i nawet zostala ze mna w domu i Milenka:-) bo normalnie to nawet do wc za babcia chodzila
wiec przelom jak byk:-)
Lilka daj cenne wskazówki dotyczace autka bo Primera też mi się podoba:tak:.Mój mówił ze w Norwegii sa cholernie drogie auta jak kupisz uzywanego to za tę kwotę już u nas prawie salonowego mozna kupić prawda to?

Ale u nas goraco jest ranek a ja się rozpływam jeju co to będzie:szok:
nawet planów żadnych nie mam na dziś
Ola zadowolona ale zdziwiona jak spała w nowym ł.óżeczku.Bardzo fajnie się je przenosi materacyk mięciutki ale chudziutki generalnie myślę że można polecić jakby któraś planowała

dzien doberek!!
wczoraj poczytalam,ale nie zdazylam odpisac, bo nie uwierzycie-zatrzasnelam klucze w domku no i cale szczescie, ze moj m zapomnial ostatnio wziac 2 pary od kuzyna, bo inaczej to by byla lipa :( tak wiec mialam wczoraj dzien w drodze no i maly na sloikach z przymusu:sorry2:
tak wiec pisze troche dzisiaj...

women-apropos zasypiania to Matii caly czas zasy[pia na brzuszku no i z dupka w gorze:-D

aluska-jak tam poprasowalas wszystko? bo jak cos to ci moje podrzuce-uzbieralo sie tego, ze hohohoho!!:-D;-)
nadrabianie twoje kochana wszystkie doceniamy no i ja troche podziwiam za wytrwalosc :-):-)
amanda to zbój maly tak z karuzela szalec (usmialam sie z tego-sorki:sorry2::-p)
a co do polandu to mielismy nie jechac w przyszlym roku ale skaczemy tylko na weekend bo kumpelka sie hajta!
a Macius lepiej-dzieki mam tylko jazdy bo ma zatkany nos no i charczy jak oddycha, bylam z nim u lekarza ale stwierdzila ze wsio jest ok i dala tylko krople do noska, a maly mi normalnie spac nie moze zreszta nie wiem czemu ta nocke mialam do dupki prawie wogole nie spal :zawstydzona/y:

Hej moje kochane listopadówki

dostałam wiadomośc od Elbry i Anitt że się martwicie, więc jestem
jestescie bardzo kochane!!! Buziaki dla was i waszych slicznych dzieciatek
Nawet nie wiecie jak mi sie milo zrobilo :-):-) w zyciu bym sie nie spodziewala takiej reakcji

U mnie juz ok, miałam lekki problem (ten sam co jolie) z Dannym, jeszcze do tego doszly lekkie klopoty finansowe i tak jakos sie wszsytko zkumulowalo, a ja to ze juz rozwodka to byle co wyolbrzymiam zeby znow sie nie sparzyc i tak jakos z igly robie widly :-D:-D ale juz sobie wszystko wyjasnilismy i znow jest oki, slub dalej aktualny :-):-) zreszta nie moze byc inaczej :-):-):-)
z kasa tez juz oki, poprostu jego szef prawie miesiac opoznil sie w wyplacie i stad te klopoty, :sorry2:

dziekuje bardzo za zainteresowanie i troske :tak::-) juz jutro bede z Wami
mam nadzieje ze nie narozrabialyscie za duzo jak mnie nie bylo :-D:-D

dobranoc

dobrze ze jest juz oki!buziolki!!

A co to wszyscy śpią?????:evil:

Ja tu z kubeczkiem mleka w ręce czekam a tutaj wywiało wszystkie. Pewnie wam sie głupot na noc zachciało:ninja2::ninja2::ninja2:

ty cholero-glodnemu chleb na mysli:-D:-D:-D:-D

dobra spadam budzic M do pracy:cool2:

dzień doberek no i nici z grzybów:-( kur...deszczu ciag dalszy!! wrrr
Elbra a jak u Ciebie?? nheheh zachowuj posta;-) i Piter boski w avatarku!:-)
Anulka tak z bobofruta i mąki ziemniaczanej ten kisiel:-)
Elbra co do głupot nocnych to ja dziś samotna byłam:-) heheh Dawid został w sączu:-)
Wisienka no wreszcie witaj !!!
Beatko oczywisćie ze nie torebkowy kiesiel!! tylko tak jak już Anulce pisałam!
Asix oby Maciusiowi się poprawiło zdóweczko szybciutko:-) no i neizła przyoda z kluczami!! wow!

Kapik tez już wcina wszystko:-) no i od kilku dni je 2 dania :-) jedno sloiczkowe a 2 takie co wszyscy:-)

witajcie

Beata to prawda z cenami aut tutaj:tak:
w PL ceny aut sa o conajmniej polowe tansze
my w sumie te Primere kupilismy za jakies 45-48tys.zl (kurs korony jest ostatnio zmienno slaby)
patrzylam z ciekawosci na Allegro i cena tego rocznika jest w granicach od 26.000-do nawet 43.000tys.zl co mnie zszokowalo:szok:
bo jak mielismy Galaxy to o ponad polowe tansza w pl

ale ceny tutaj sa proporcjonalne do zarobkow,znacznie lzej sie splaca kredyt lub lzej uskladac na parolatka,co przy polskich zarobkach i cenach zycia jest niemozliwe:sorry2:
ciekawe czy moj juz dzisiaj nim przyjedzie

u nas znowu kolejny dzien upalow...uffff ide zrobic sobie sniadanko

reklama
Dzień dobry Kobitki :confused:

Wczoraj m.po powrocie z pracy poinformował mnie że został zwolniony :szok::szok::szok:
pracuje do 14 sierpnia i do końca miesiąca ma wykorzystać zaległy urlop:confused:
co jak co ale tego się nie spodziewałam :szok::baffled::confused:

Anulka
wysoki przystojniak Ci rośnie:tak::tak: super że z Oskarkiem wszystko ok.:tak::-):-)
Pusia
witaj z powrotem:tak::tak:;-)
Asix dziękuję kochana :tak::happy2::happy2:
wszystko wczoraj poprasowałam więc swoje pranie możesz mi dziś podrzucić myk myk i wszystko będziesz miał poprasowane i poukładane w kosteczkę :-D:-D;-):tak:
współczuję nieprzespanej nocki:confused:
... nagrałabym ją jak walczy z karuzelą ale szwagier pożyczył cyfrówkę:dry::no:
Anineczko współczuję zmagań z trojanem:baffled::confused:
Brawa dla zdolnego Matiego..świetnie że z nim wsio ok...:tak::tak::tak:
Dziunia ogromnie współczuję takich napadów migrenowych:-(...ale musisz się bidulo męczyć:szok::szok::confused:
Wisienko Kochana dobrze że u Ciebie wszystko w porządku:tak: bo martwiliśmy sie o Ciebie:confused:
Liluś gratuluję zakupu autka:-):-)

Do góry