eloo
ja siedze sobie u rodziców zostalisy na nocke..nie byliśy na wycieczce bo okropna pogoda ale juro mykamy :-)
a rano jeszcze z tatą na grzybki skocze:-)
Elbra zachacze kiedyś o Bielsko;-) na parapetówe sie ddo nowego domku wprosze
Beatko mniam mniam obiadek jade!!:-)
Wisienka!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij sie !!!!!!!!!!!!!!!! po raz kolejny prosze:-) bo nam naszej
kochanej moderatorki brakuje!!
Pusia no wreszcie!! ;-)
Elbra my to taka samą pogodę mamy chyba:-( i Kapik tez marudny chodziaż dziś miałam luźniej bo moi rodzicie sie nim zajmowali;-)
Anulka KApik zasypia bez problemu sam wiec nie pomogę:-( jedynie jak ma chęć sie do mnie przytulić a nie usnać samemu to pojękuje i jak w 5 minut nie usnie to wiem o co mu chodzi;-) wezme na rączki przytulkam i śpi od razu:-) taka spryciula mała z niego:-)
Aluśka Kapikowi na szczęście ślad po osie już zniknał całkiem;-) także juz jest OK:-)
Beatko kurcze skad Ty se domyśliłaś co Wisience:-( mnie nei było przez tydzień ja nic nie wiem:-
-(
WISIENKA!! przytulam
Dziunia zazdroszczę takiej temperatury u mnie 15 stopni!! i z Oliwką to pewnie i zęby i pogoda:-) buziak dla niej;-)
Beatko łądnie to tak szaleć pod neiobecnosć meza z zakupami:-) hihiih buziak dla synowej;-)
Anulka, Anineczka super wymiary chłopaków:-) Kapikowi to zejdzie jeszcze troche zanim do 10 kilo dobije:-) hihi
a wogóle dzisiaj wcinał kisiel:-) mniam mniam:-) ale mu smakował do tego dorzuciłam mu malinki i porzeczki (czarne i czewone) pyszotka:-) wcinał aż mu sie uszy trzęsły:-):-) wiem że to nei ten wątek - przepraszam :-( )
kurcze lenia mam:-)