reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No to faktycznie je tyle co Dorianek,wiesz ja mam schize bo gdzie pojde z Dorianem to tak jakTobie mówią jaki on wielki i wogole,nie mówie o diecie bo to było by czymś okropnym odmówić takiemu bobasowi jedzenia,ale moze masz racje
Jak zaczną chodzić to sie wyciągną nasze bobaski hehe

Anulka dostaniesz po dupce swojej za spanie z maleńkim hehe

reklama
No to faktycznie je tyle co Dorianek,wiesz ja mam schize bo gdzie pojde z Dorianem to tak jakTobie mówią jaki on wielki i wogole,nie mówie o diecie bo to było by czymś okropnym odmówić takiemu bobasowi jedzenia,ale moze masz racje
Jak zaczną chodzić to sie wyciągną nasze bobaski hehe

Anulka dostaniesz po dupce swojej za spanie z maleńkim hehe

hahahha...to idenytycznie jak umnie...gdzie idę to wszyscy mówią jaki pucuś:-)
Ale mnie to rypka. Bo i tak się wszyscy śmieją że jak zacznie gonić to zaraz to wygoni:-p
Dlatego kiedyś się pytałam ile wasze pociechy jedza bo z tego co czytam w innych miejscach i w tabelach żywienia to młody je całkiem w normie:tak:

Dziewczyny nie martwcie się wagą.
Antek co prawda waży 17 kilo ale jest ruchliwy,sprytny i daje rade wdrapać się sam na swoje łóżko.
Będziecie się martwić później jakby co ;-)

Dzieciaki spia, ja musze zabrac sie za ogarniecie tego sajonu a tak mi sie nie chce:hmm:
ja tam tez sie nie przejmuje, ze moje dzieciaki to grubaski, mala tez byla paczkiem i wrasta z tego po malu:tak:

Słuchajcie przezyłam koszmar już mi nerwy trochę opadły
O 10 wyszłam do garazu z Michałem i Olą w wózku.Pakowałam fotelik do samochodu a dzieciaki były koło auta.Nagle Michał wział wózek i zaczął jeździć po garażu z Olą, spacerówka się wywróciła na bok razem z Olą a ona upadła głowa na beton.Myślałam ze zwariuję zaczęła płakać strasznie wyjechałam z garażu a tam śliwa na czole jej wyłazi szybko zrobiłam okłady z lodu i pedem do szpitala zrobili rentgen ale kosci czaszki całe na szczescie.Ma mieć dzisiaj całkowity spokój nie wychodzić na słońce i musze ją obserwować czy nie wymiotuje i takie inne zachowania bo boja sie o wstrząśnienie mózgu.Teraz mała śpi no i spotkanie z Sabinka odwołałam:-(No nic moze innym razem

Ladina takie miałam ciśnienie ze jak zasnęła o 12,30 to wyszorowałam podłogę szczotą w kuchni i przedpokoju z tego wszystkiego zeby odreagować

reklama
Beatako łooooo matko jedyna dzięki BOGU że nic się maleńkiej nie stało.Śle ucałowania dla malutkiej.

Anulka dokładnie robiłam tak samo!!!!I też teraz mam,latanie w nocy hehe,ale jestem uparta i nie biore Doriana do siebie od miesiąca.

Do góry