A
Anitt
Gość
Witam Mamuski.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sabinko no tak jest u nas nad morzem raz słońce raz deszcz dlatego ja tam nie widzę atrakcji no i te wiatry.My juz jesteśmy przyzwyczajeni.Mam nadzieję ze jak wyjedziecie to pogoda się wyklaruje na ta bardziej korzystną dla wczasowiczówBeatko Ty mnie nie strasz z tą pogodą u WAS! ja jade za 2 tygodnie! a mój Kapik pewnie max z godzinke pośpi bo już głodny ejst ale zasypiał to go nie chciałam już rozbudzać:-)
Liluś super avatarek to rpawda:-) wrzuć do galeri oryginalny rozmiar:-)
Beatko miłego działkowania:-)
Lilka fajne zdjatko w avatarku
Liluś super avatarek to rpawda:-) wrzuć do galeri oryginalny rozmiar:-)
Ha ha a co tak poźno spac poszłaś?nie ma annineczki to ja tu dziś czuwam :-):-)
gasze światło ;-)
Oj ja też lubie czyściutko,ale ostatnio leń mnie przykuwa do fotelaa ja tonę w sprzątaniu chaty...przez te obrone mało co robiłam i teraz nadrabiam zaległości w sprzątaniu...uwielbiam mieć czysto a nie tak jak teraz;-) więc sprzątabia c.d.
Następna porządnickaJa dzisiaj wysprzątałam chatę na błysk. Nie pamiętam kiedy miałam aż tak czysto:-) ponad 4 godziny na szczocie siedziałam:-) Teraz czekam na męża. Niedługo powinien być:-):-)
I jak? Autko wybrane?dzień dobry
kurka cała noc prawie oka nie zmrużyłam nie wiem czemu ale dzieci tez niespokojne jakieś.Spróbuję poczytaćale nie wiem czy mi dadzą.Jedziemy zaraz na giełde autka ogladać bo na cos musimy sie zdecydować
Fajnie imprezowaliście Sabinko.dzień dobry mamcie jestem żyje i sie melduje:-) zamieszanie straszne u mnie nie siedze prawie wogle w domku...ale widze na BB tez pustki :-) Kapik włąsnie 10 minut temu wstał i wcina mleczko teraz to mam chwilke:-)
ja wczoraj wzięłam sie za sprzątanie umyłam okno w sypialni odkurzyłam a mężuś wpada i mówi żebyśmygdzieś jechali no io pojechalisy do moich rodziców zapaliliśmy grilka fajowo było:-) potem wracając wstąpiliśy po moja bratową chrzestną Kapika i posiedziała u nas do 23:-) byłos supcio:-)
cholipka Kapik ostatnio śpi niespokojnie w nocy...niby śpi ale się przebudza ze 2-3 razy trzeba dac mu smoczek i śpi dalej kurde o co mu chodzi;/?
Super,że masz zabaweczki.wczoraj bylismy na grill u znajomych i dostalam duzo zabawek po ich dwojce dzieci
miedzy innymi konika z ikea ( maly go uwielbia jeszcze tylko musze pilonoac zeby niespadl ) i inne ........dzis tez powiesilismy hustawke w ogrodzie dla malgo ... poprostu cudownie
Kto wygrał? Zupełnie niewiem kto jest mistrzem Europy ( mam nadzieje,że nie Niemcy?)Witam wieczorowo i po weekendzie
Niedawno wróciliśmy od rodzinki do domku Kacperka właśnie położyliśmy spać i mamy nadzieję, że szybko uśnie bo chcieli byśmy w spokoju obejrzeć finał piłki nożnej no ale czuje że nam do końca na to nie pozwoli .
Tak patrze to za wiele nie napisałyście (no i dobrze bo bym miała za dużo do czytania ;-))
Wow Women.Super!!dobry wieczór
wpadam sie przywitać i napisać ze zyje i czuje sie świetnie
wróciłam wczoraj z urlopu z Czarkiem i został u mnie do dziś wiec nie miałam czasu na kompa
wczasy udaly sie bylo rewelacyjnie,z czarkiem poznalismy sie duzo lepiej i bardziej pozytywnie teraz to wszystko postrzegam,sporo rozmawialismy i mysle ze zostaniemy na dluzej ze soba.
jutro postaram sie pokazac wam fotki.
dorianek dal mi ostro popalic na wczasach,byl markotny,nie spal dobrze w nocy i ogolnie marudny,ciesze sie ze to nie zrazilo czarka tylko powiedzial ze dzieci tak maja i on to rozumie.
dzis dorian dostal viburcol na noc no bo juz nie daje rady od wtorku spi po 2-3 godziny z przerwami w nocy wiec dzis juz chce sie wyspac i dla mlodego tez lepiej moze sie dobrze wyspi.
ok moje drogie przepraszam ze nie nadrobie ale nie jestem wstanie z calego tygonia poczytac i poodpisywac
teraz juz zmykam do lozeczka poki maly jeszcze spi.
dobranoc
Oj.Współczuje bo już było tak fajnie.Aaa to się skopciło.Mam nadzieje,że niedługo Oskarek się opamięta i wróci do swojego łożaA co do spania, to Oskar spal juz super - cala noc, a teraz budzi sie co godzinke, dwie, a czasem co pol... wedruje przez sen, staje na glowie, obraca sie... i budzi sie z krzykiem... ach... no i teraz sypia z nami - odkad mial ta wysoka goraczke to sie nauczyl i nie chce juz sam...
Dobra, ja tez zmykam, dobranoc;-)
O tak Piotra i Pawła.Mam przyjaciól bliźniaków o tych imieniachWitam mamcie!!
Widzę, że pzrez weekend bł zastój w pisaniu;-)
A my dziś po rodzinnej imprezie. Zjechali się prawie wszyscy. Dzisiaj Piotra i Pawła więc mieliśmy pierwszy raz podwójne święto (mąż Pawęł a synek Piotruś:-)). Fajnie było.
Padam na pyszczek ale spoko. Spadam w kimono.
Paaaaaaa