reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam mamcie!!
Widzę, że pzrez weekend bł zastój w pisaniu;-)

A my dziś po rodzinnej imprezie. Zjechali się prawie wszyscy. Dzisiaj Piotra i Pawła więc mieliśmy pierwszy raz podwójne święto (mąż Pawęł a synek Piotruś:-)). Fajnie było.
Padam na pyszczek ale spoko. Spadam w kimono.
Paaaaaaa

reklama
Dzień Dobry :tak::-)

good-morning.jpg

widze że poszalałyście przez weekend, nie dam rady tego nadrobić :-D:-D

Wsienka, o której Ty chodzisz spać:szok::szok: U mnie o 5 jest pobudka:baffled:

bira a różnie ale przeważnie pomiędzy 22-24 :-) z piątku na sobote nie mogłam spać bo się obraziałam na mojego - dopiero po 3 mi się udało. A pobudke mam o 8.

women
super że weekend się udał i że Czarek taki wyrozumiały dla Dorianka, a jak ty sie dogadujesz z jego córka?
no i czekam na zdjecia

to i ja sie witam:happy:

Agula wczoraj poleciala do domu...szkoda mi strasznie,no ale coz

za godzine kolezanka do mnie przyjezdza na kawe wiec musze sie ogarnac z lekka,bo nie wyspalam sie i wygladam jak zonk

wlece pozniej
paa:happy2:

reklama
Do góry