reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Wisienka niestety na polskiej stronie nie ma żadnego konkursu albo jestem ślepa :-(

My po obiedzie szykujemy sie na basen, więc do wieczorka Laseczki :tak::-)

dziekuje dziewczyny za zyczenia zdrowka dla Hani :-)
jestem nastawiona optymistycznie ze zwalcze paskuda w zarodku :happy: wynik ze Mila chora byla raz (i to jak ja bylam na wakacjach w Hiszpani) swiadczy ze chyba dobra w tym jestem ale pfu pfu :rofl2:

jak narazie przespala 3 godziny bez budzenia sie,wiec jest ok
z nosa leca zielone gile,wiec ropa schodzi.....troche ja oklepalam i naprawde wierze ze bedzie ok

tak sie zastanawiam od czego sie to wzielo :confused:

Wisienka ciesze sie ze przylatuje,ale z drugiej strony 10 dni wydaje mi sie dluuuugo:rofl2: ale ja w ciazy to chyba jakos dziwnie wszystko odbieram :-p
zaglosuje rowniez na te 100sloiczkow ;-):tak:

wlasnie wtryniam truskawki z bita smietana i mnie naszlo na wspomnienia ze rok temu tak samo wtrynialam je o tej porze czasu :-D
rok minal a ja znowu w ciazy i z truskawkami hahaa :-D
mam nadzieje ze za rok sie bajka nie powtorzy:-D:-D:-D:szok:

reklama
Do góry