reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzien dobry!!!
w sumie juz nie spie od 8 ale nie mialam weny na pisanie-sorrki, ze nie popisze juz ale mam dola i rycze od rana, oprocz tego wciagnelam tabliczke czekolady bo bylam glupia i myslalam, ze mi przejdzie.... tak wiec kochane mamuski milego dnia wam zycze i przy lepszym nastroju popisze jutro, wspolczuje noce i marudnych babli, ale bedzie dobrze...sama tez sie tak pocieszam...

Bidulko życzę lepszego nastroju ... Czasem wyrzucenie z siebie tego co złości pomaga więc może zapraszam na zamknięty ... Przytulam mocno i życzę uśmiechu na twarzy

reklama
Hej hej

U nas nocka nie najgorzej.
Młody do północy budził się dwa razy a koło 2 dał niezły koncert :wściekła/y:
Ale po nim już spał do rana.A co najlepsze pierwszy raz w życiu spał ze mną w łóżku :szok:
Na szczęście Antek już jest taki,że jak wstanie to się jeszcze sam pobawi i dlatego gniłam w łóżku do 9 :rofl2:
A teraz pije kawe mrożoną :laugh2:

Asix kochanie.Przytulam.
Nie płacz tylko zjedz jeszcze jedną czekolade.To naprawde pomaga :tak:

Aluśka współczuje bo wiem co to za ból takie nocki.
Ale wiesz...po pewnym czasie zapomina się to co złe.Te nieprzespane nocki zacierają się i dają znać przy drugim dziecku.Wtedy człowiek myśli :" no nie znowu się nie wyśpie i na co mi to było" :laugh2::laugh2::laugh2:\

Aniulko
jak spał Oskarek?
Coś te nasze dzieciaki się zmówiły :baffled::-D

Karinko współczuje kłopotów z mężem.Przepraszam,ale nic więcej nie powiem bo na me usta ciśną się niecenzuralne słowa :baffled:;-)

Lilka zdrówka dla Hani. :tak:

Ide chyba położe młodego.

A on znowu pompuje :rofl2:

Hejeczka kochane!

U mnie dzieci dostały antybiotyk od pediatry, zaraził się również mężul, tylko ja na stanowisku zwarta, zdrowa i gotowa. Widać że im dużo lepiej dzisiaj, noski im przepłukuję neomycyną i widać że katar się zmniejszył i jakby mniej zielony.

Już odliczam dni do wczasów... jestem tak zmęczona tym wszystkim że dziwię się jak ja przeżyłam te 8 miesięcy po urodzeniu się Igora :confused:

Pusiu
ja też używam tego kawowego pilingu, uwielbiam to! :tak:

Asix wyżal się kochana, przytulam CIę mocno!

Anulka ja daję 3 kropelki multi cebionu i to wszystko, moje dzieci nie mają problemów z ukł. pokarmowym więc probiotyk jest tu zbędny!

Mirka ja pamiętam jak dziś jak nie mogłam rano wstać do przedszkola i mnie rodzice dobudzić nie mogli... :tak:

Lilka całusy dla biednej Hanulki! Oby szybko jej przeszło, wiem co to za męczarnia dla dziecka...

Oskar ma goraczke...

na czolku termometr wskazuje 37 (tyle co zawsze, wszyscy wedlug niego mamy na czole 36,8-37), a na brzuszku, pod paszka 38,6-39... nie wiem co sie dzieje... czyzby od zabkow??
Zadnych innych objawow nie ma, poza marudzeniem i wybudzaniem sie ze snu z placzem, nawet noca... Na 14.30 jedziemy do przychodni...
Martwie sie...:-( dotad nigdy nie bylo takich sensacji

Oj Aniulko :-(
Mam nadzieje,że to nic poważnego.
Niby uważa się,że przy ząbkach gorączka nie powinna przekraczać 38 stopni.
Ale każde dziecko jest inne.Może faktycznie ząbki.
Ja sama niewiem skąd u Matta 5 dni była gorączka,bo wysypki nie dostał a i zębów na horyzoncie nie widać.
Tylko jak ma samą gorączke to lekarz niewiele pomoże,no chyba,że łapcie siuśki to zbadają.
Musicie obserwować.
No chyba,że coś mu siedzi na gardełku lub płuckach :baffled:
Trzymajcie się.

Misia
zdradz gdzie na wczasy wybywasz? :tak:

helo

do Hanusi jakies cholerstwo sie przypaletalo :crazy:

Lilka dużo zdrówka dla Hani życze :-):-)
pewnie już się nie możesz doczekać jak koleżanka przyjedzie co??

Wisienka, udanego spacerku:-)

anulka
dziekujemy, ale nie był udany tzn, udało sie bo maluch śpi, ale nie połaziliśmy długo bo zaczeło padać :blink:
ja małemu nic nie daje, tzn, jak deszcza pada i mi sie przypomni to 1 krople D3. i to wszystko, żadnych witamin nie daje bo tylko można zaszkodzić.
Ostatnio czytałam raport na temat witamin dla dorosłych to wg, uczonych niektóre witaminy skracają życie :szok: oczywiście te witaminy w formie tabletki...
aaaa powodzenia u lekarza!!!!!!!

dzien dobry!!!
w sumie juz nie spie od 8 ale nie mialam weny na pisanie-sorrki, ze nie popisze juz ale mam dola i rycze od rana, oprocz tego wciagnelam tabliczke czekolady bo bylam glupia i myslalam, ze mi przejdzie.... tak wiec kochane mamuski milego dnia wam zycze i przy lepszym nastroju popisze jutro, wspolczuje noce i marudnych babli, ale bedzie dobrze...sama tez sie tak pocieszam...

asix to widze że nienajlepiej zaczął ci się dzień, tule mocno i pozdrawiam, jak coś to wiesz gdzie się wyżalić ;-)

Pusiu
ja też używam tego kawowego pilingu, uwielbiam to! :tak:

Ja dopiero dziś to znalazłam superr sprawa :))

Oskar ma goraczke...

na czolku termometr wskazuje 37 (tyle co zawsze, wszyscy wedlug niego mamy na czole 36,8-37), a na brzuszku, pod paszka 38,6-39... nie wiem co sie dzieje... czyzby od zabkow??
Zadnych innych objawow nie ma, poza marudzeniem i wybudzaniem sie ze snu z placzem, nawet noca... Na 14.30 jedziemy do przychodni...
Martwie sie...:-( dotad nigdy nie bylo takich sensacji

Oby to nie było nic poważnego trzymam kciuki i życzę zdrówka

Kacper ma drzemkę poobiednią ... obiad gotowy i czekam na mężulka i zmykamy na basen. W domu bałagan jak by tornado przeszło :-D ale nie chce mi sie cholera zabrać za sprzątanie :baffled:.

Kobitki któraś z was pisała coś o jakimś specyfiku na rozstępy czy mi sie coś przyśniło:confused::confused: ?? (Boże jakie ja mam rozstępy RATUNKU)

asix ........co sie stalo bidulo :-(
lilka ......duzo zdrowka ... cos sie dzieciaki ostatnio pochorowaly Niki jeszcze sie trzyma mam nadzieje ze mi sie nie rozchoruje w najblizszym czasie
misia ........ oby poprawa byla gruntowna :-D
anulka .. ja daje kropelke D3 codziennie , tak mi kazal pediatra

reklama
Do góry