anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzien Dobry:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anineczko jak nocka? mam nadzieję że już dużo lepiejHello
padam na mordke,niech ten mój luby już wraca :-(
Usypianie Matt zajeło mi ponad 2 godziny.Co za czort mały
Grrrr
Ide po piwko małe.
Może jak padne snem kamiennym to młody odpuści w nocy ;-)
A wiem,czuje w moczu,że dzisiejsza nocka będzie do bani :-wściekła/y:
cieszyłam się jak głupia to teraz mam bal murzynówJupi jupi Amanda usnęła zaraz po odłożeniu do łóżeczka
jakieś święto mi dzisiaj zrobiła czy co
mam nadzieję że w nocy też się spisze na medal
Mirka super że tak ładnie Ci Nicolasek śpi :-) tylko pozazdrościć ;-):-):-)dzien dobry moje kochane dziecko spalo dzis od 8 wieczorem do 7 rano ale fajnie normalenie jest glody kolo 6 i pozniej jeszcze troche spi .........a dzis 7 super
dzień dobry!
Nocka była masakryczna......znowu Amanda nie dała pospać szybko zasnęła za to po godzinie się obudziła a potem co 15 minut się przebudzała i marudziła potem po godz.2.00 zaczęła się budzić co godzinę aż przyszła godzina 4.00 i stwierdziła że się wyspała męczyłam się do 5.30 żeby raczyła trochę jeszcze pospać gdy zaczęłam opowiadać jej bajkę to ładnie zamknęła oczka ale jak tylko bajka się skończyła otworzyła oczy i zaczęła się drzeć
małe diable chce mnie chyba wykończyć
i dzień zapowiada się nie ciekawie
Patrząc na zachowanie Amandy to od razu odechciewa się mieć więcej dzieci
Pusia, napisz jak mozesz przepis na ten cud kawowy, bo czytalam w necie - teraz i chyba to cos rewelacyjnego:-):-):-)
Dziewczyny dajecie swoim dzieciaczkom witaminki i probiotyk? Bo ja od miesiaca podaje witamink w kropelkach (D3 daje osobno, od 28 dnia zycia) a probiotyk daje od 10 dni, ponoc super sprawa (w koncu to zywe kultury bakterii)