reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Witam Was
nie mam czasu odpisac wszystkim, widze ze panuje epidemia nieprzespanych nocek :/ Masakra u nas zdarzyla sie po raz pierwszy chyba odkad maly skonczyl 1,5 miesiaca :/ Nie spal od 1 do 4 i ciagle plakal :( W dzien tez nie jest idealnie :/

Dzieki za pozdrowienia dla mezulka, ma sie dobrze, noga boli ale oprocz tego jest ok.

reklama
pusia przecież ja nic nie pisałam o innych stronkach,
nie mam pojecia czy na polskirj czy irlandzkiej tez jest ten konkurs :rolleyes2::oo2:

wiem wiem że Ty nic o tym nie pisałaś (może żle sie wyraziłam) tak tylko napisałm że u nas nic nie ma lipa :tak:;-):-)

Pusia Ale fajna sprawa moze dzisiaj spróbuję:-)
Pusia super ten peeling:-) musze wypróbować:-)

Spróbujcie naprawdę warto . ja na razie zrobiłam sobie ten pierwszy sposób ale będę kombinować. Dzis dokupiłam olejek zapachowy pomarańczowy (taki do ciast) i następnym razem dodam I kupiłam kawę taka najtańsza co by mieć z czego robić :tak::tak:

Ja jestem po 4 godzinnym spacerku dzisiaj :tak:bylam z bablem podpisac umowe najmu lokalu:tak:
Firma Tako przeslala mi wlasnie umowe,katalog i cennik ale ma swietne produkty jestem zadowolona

Fajnie że jesteś zadowolona :tak::tak::-) Oby tak dalej

Małe diable przeszło dziś samą siebie :crazy: cały dzień marudziła i nie chciała się wcale zdrzemnąć :szok::szok::-( nawet na 10 minut oczu nie zmrużyła:no::szok::szok:
jestem wyrodną matką bo mam jej już dosyć:crazy: ale moja cierpliwość się już skończyła:no:
jak można wstać o 4.00 rano i nawet 5 minut się w ciągu dnia nie przespać :szok: masakra:szok::szok::growl::growl: nawiedzona jak czy co :dry:
szlak mnie zaraz przez nią niedługo trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Współczuje nocki no i dnia :baffled:. Musisz byc cierpliwa pomyśl sobie że może Amandzie jakieś ząbki idą i ja dziąsełka bolą i inaczej jak marudzeniem nie może Ci tego powiedzieć. Na pewno przyjdzie czas że będzie lepiej Trzymaj się :-)

My po basenie i zakupach ... :-). Kacper śpi . Zanim usnął to zajrzałam do niego cichaczem a ten Skubaniec trzyma sie łóżeczka... podniósł sie do góry i ciągnie firankę :-D:-D Co za gnojarek a jaką ma przy tym radość że coś nowego już umie hahah

Aluśka koniecznie przygotuj sobie poduszke,męża,teściową,szwagra,futryne *
* nie potrzebne skreślić.
I wyładuj się na nich/tym.
Koniecznie się wyładuj.Ulży Ci :tak:

No co? Ja tak robie,jak mi Matt daje w kość :baffled::laugh2::laugh2::laugh2:

Aluśka pomyśl jaka Amanda fajna była przed ząbkami i napewno niedługo te chwile wrócą.Ja tez juz wymiękam bo jak lezy w łóżeczku to takie sztuki robi pluszaki fruwają, wyrzuca smoczki za łózeczko wyjmuje szczebelki, śpi w poprzek, ślini poduszkę,śpiochy i ulewa też mam dość a i do tego marudzi:baffled::crazy:

Kobitki co na rozstępy ???:confused::confused: Bo tak wykukałam że niektóre są jeszcze fioletowe (czyli dobrze tak?? bo z tymi można coś zrobić??) Poradźcie coś :zawstydzona/y:

Kobitki co na rozstępy ???:confused::confused: Bo tak wykukałam że niektóre są jeszcze fioletowe (czyli dobrze tak?? bo z tymi można coś zrobić??) Poradźcie coś :zawstydzona/y:
Ciężka sprawa najlepsza chyba dermabrazja u dermatologa ale mozna stosować kosmetyki ale nigdy nie zlikwidują one juz powstałych rozstepów jedynie sprawiaja iz sa mniej widoczne.Dobre są Mustela,Galenic,Vichy,Noscar

mam pytanie
mały zaciska wargi i robi przy tym dziwne miny, nigdy tak nie robił i do tego jeszcze mróży oczy :szok::szok::szok: ale ani gorączki, wysypki ani nic nie ma i nie wiem co to, podejrzzewam żeby ale strasznie mnie wystraszył :-:)-(
Czy to normalnie, wasze ząbkujące dzieci też tak mają? :confused::confused:

Ciężka sprawa najlepsza chyba dermabrazja u dermatologa ale mozna stosować kosmetyki ale nigdy nie zlikwidują one juz powstałych rozstepów jedynie sprawiaja iz sa mniej widoczne.Dobre są Mustela,Galenic,Vichy,Noscar

To fajnie jak by chociaż sie zmniejszyły
znalazłam takie coś ale jeszcze popatrzę z tych firm które podałaś http://www.allegro.pl/item381226846_mustela_intensywny_krem_na_rozstepy_i_blizny_75ml.html

A tak na marginesie to czemu te kosmetyki muszą tyle kosztować :-(

Pusia no ja Ci nie pomoge.
Mam kilka na cyckach ale eeeee tam.
Wyglądam z nimi bardziej doświadczona. :laugh2::laugh2:

Sabinko lepsze Tv od nas? :evil:

Kathe łącze się w bólu marudnego dziecka.
Nigdy specjalnie nie lubiałam tego okresu u dziecka,no może poza zdobywaniem umiejętności ale najlesze,najsłodsze jest tak od 10 miesiąca :tak:
Na szczęście doczekamy się.
Nie ważne w jakim stanie psychicznym ale się doczekamy :rofl2:

reklama
Do góry