reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Hello
padam na mordke,niech ten mój luby już wraca :-(

Usypianie Matt zajeło mi ponad 2 godziny.Co za czort mały :baffled:
Grrrr

Ide po piwko małe.
Może jak padne snem kamiennym to młody odpuści w nocy ;-):laugh2:
A wiem,czuje w moczu,że dzisiejsza nocka będzie do bani :-:)wściekła/y:

Jupi jupi Amanda usnęła zaraz po odłożeniu do łóżeczka:-D
jakieś święto mi dzisiaj zrobiła czy co:confused::laugh2::-p
mam nadzieję że w nocy też się spisze na medal:tak::laugh2::laugh2::laugh2:

A ja siedze nad ksiażkami i się uczę:crazy:
Ale to już "ostatki".

We wtorek za tydzień mam obronę:-p:baffled:
Będziemy trzymać kciuki :tak::-):-);-)
Witam dziewczyny,wlasnie zalozylam dzisiaj internet.

Lot byl super udany, Domis grzeczny jak nigdy i steskniony za tatusiem. Wejde wieczorkiem jak moje wieksze dziecko pojdzie spac :)
Buzka
Anitt super że doleciałaś szczęśliwie i Dominiczek nie sprawiał kłopotów:tak::tak::tak: Jak się mężuś czuje?:confused:
Samochód mam naprawiony za jedyne 100 zł ale niestety musimy kupić coś bo ten juz ma swoje latka no i będzie trzeba cos wymienić jeszcze.zatem jutro mam chwile dla siebie i jade na szkolenie:-).
Popołudniu miałam uroczyste zakończenie roku przedszkolnego Michała połaczone z Dniem Matki i Ojca (najchetniej to by jeszcze babci i dziadka razem zrobili:baffled:).Dzieci spiweały piosenke o tacie a w refrenie było ta-ta itd a moja Olka podchwyciła i tez tatatatat:-DWszyscy się z niej śmiali.
U nas juz szykuje się ząb tak jak moja mama mówiła a dzisiaj jak jej sprawdzała to myślała że nawet juz jest ale jeszcze nie.Stad to marudzenie i spanie dziwne.No i jeszcze jak zrobiła 2 kupki takie rzadziochy i smierdzielki to już wiem ze chodzi o ząb bo ani goraczki ani kaszlu i gardło tez ma blade.póki co wykańcza mnie i na ręce się prosi.Oczywiscie ja jej nie biorę tylko podchodze do łóżecvzka daję smoczka i pieluchę ale wcześniej 2 dni pod rzad brałam ją na rece i wystarczyło zeby sie rozbestwiła:angry:Jednak dzieci małe madre są:tak::-D
Brawa dla Oleńki za podłapanie refrenu:-D:-D:-D:laugh2:
To teraz trza czekać cierpliwie na zębola:tak:
A ja juz chyba bede lac wosk za lozeczkiem Oskarka... brrrr,od 2 nocy biedny budzi sie co godzinke, dwie... i to z placzem - jakby mial koszmary... wczoraj wzielismy go do nas - tak k.3-4 rano i spal z nami i tak samo biedny pojekiwal przez sen, rzucal glowka na boczki, wiercil sie i cala podusia mokra, tak sie mu glowka spocila... i teraz tez... usnal k.20tej, obudzil sie o 20.50 z placzem, ululalam go i o 21.10 znowu... teraz mezus jakos go utulil i poki co spatunia... nie mam pojecia co sie dzieje:-:)zawstydzona/y:
anulka współczuję takich nocek :confused: bo wiem co to znaczy:baffled:
może to po prostu taki trudny okres i nie pozostaje nic innego jak go tylko przeczekać:confused:
aaaa, chcialam jeszcze zapytac Was o kolor kupek maluszkow:-p:laugh2: bo u nas ostatnio kupka jest jakby mozaika kolorow (i braz i zolty i pomarancz i nawet roz...) dzwonilam do leakrki to smiala sie ze to normalne, bo dziecko jeszcze wszystkiego dobrze nie trawi i nie gryzie... u Was tez tak czasem kupki wygladaja?
anulka u nas też kupka różne barwy przybiera:tak:

dzieki Kochane za te informacje o kupkowych teczach:-D czyli to normalka:-)

Beatko, dobrze masz z takimi znajomosciami w warsztacie:tak: a macie juz jakies konkretne autko w planach?

Karina i jak tam projekt reklamy zamowiony??
no i troszke mnie uspokoilas, moze faktycznie teraz ida gorne jedynki... hmmm, no ostatnio takie rzeczy dzialy sie jak wychodzily dolne... No a my z mezem smiejemy sie, ze chyba teraz wyjda zeby madrosci u Oskarka, bo pcha wszystko tak gleboko do tylu w buzce:-p:laugh2::laugh2:
Karina, jak tam mezus, troszke sie poprawil, lepszy nastroj czy nie bardzo...:baffled:

Anulka jak na razie tak jak pisalam od dluzszego czasu i nadal jest nie ciekawie u nas

Anulka ja mam dwa typy Volvo V 40 lub V 70 combi no i WV Sharan zobaczymy bo nowego to nie chcę takie 5-letnie

No to mykam spać dobranoc

Beatko fajne samochodziki lubie Volvo sa bezpieczne,maja fajny kokpit i cikawa bryle a co do Sharona to byl nasz tez typ jak szukalismy samochodu:tak:

A TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY

reklama
Do góry