reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misia zdróweczka dla dzieciaków:-)
Beatko Mirka ale ja daje bobovite ale owsianke taką na wodzie się ją robi:-) nie wiem jak Bira kochana wypowiedz się:-):-) bo to co w słoiczkach to kapik lubi wszystko tylko nam o kaszkę chodziłO;-)
Anineczka bidulko:-( oby było lepiej...
Anulka co do @ to u mnie po porodzie zupełnie bezbolesne więc pozostaje tylko współczuć kochana:-(
Beatko a myslisz że kapik jest do wytrzymania! masakra czasami to ja już wysiadam jneszcze on potrafi prawie cały dzięń marudzić dosłownie marudzić nie płącze tylko jeczy jak stara baba wrrrrr....
jedyne z czego dziś sie posmiałam to czytam posty a on na całą swoją mordkę OOOAAAA:-) więc jeszcze L i już imie swojej narzeczonej będzie umiał wymienić:-) hihihihih

buziak

reklama
Kurcze laski a gdzie jest ta opcja żeby dać "pokaż ostatnią nieprzeczytana stronę" czy jakoś tak:baffled:

AAA my dziś z małżem mamy rocznice ślubu - 2 latka (tzw rocznica PAPIEROWA) :rofl2: Ale jestem bezczelna tak się chwalić:-p:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Igi i Wiku mają antybiotyk, katar jest bakteryjny, obaj mają zaczerwienione gardełka. Dostaliśmy leki i leczymy.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Chłopaków:tak::-)

Wybaczcie ale nie mam siły nadrabiać :-(
Normalnie padam :baffled:

Asix ciekawe dlaczego oni tak mają.
na początku twierdziłam,że ćwiczy sobie po nocach ale to bez sensu tłumaczenie.
Najgorsze jest to,że on nie umie się obkręcić z raczków na plecy.Czy nawet z brzucha na plecy,ale jak sama go obkręcam to jest strasznie niezadowolony :angry:
To już 3 nocka taka :baffled:
Normalnie przywiąże go pasami do łóżeczka :baffled::tak::-D
Kiedy biore go do mnie to jest to samo.
A jak już uśnie na brzuchu to tylko na godzinke,bo nie lubi spać na brzuchu :no:
Co tu robić....

Współczuje egzemy :-(

co do obracania sie na brzuszek podczas snu to Kacper miał to samo i tez sie budził co jakiś czas np ale teraz patrze że on praktycznie cała noc przesypia właśnie na brzuszku z podniesiona dupcia do góry :-D. teraz kiedy ma właśnie drzemkę poobiednią też śpi na brzuszku. Jak kładę go spać wkładam go normalne na plecki odchodzę od łóżeczka i widzę jak od razu sie przekręca :tak:. Może z czasem przestanie sie budzić twój maluszek tak jak Kacper

beata było juz było i to chyba 2 razy :-D:-D

?
Wieienka to sie spaliłam ale dobrze chciałam:-:)-D

Misia zdróweczka dla dzieciaków:-)
Beatko Mirka ale ja daje bobovite ale owsianke taką na wodzie się ją robi:-) nie wiem jak Bira kochana wypowiedz się:-):-) bo to co w słoiczkach to kapik lubi wszystko tylko nam o kaszkę chodziłO;-)
Anineczka bidulko:-( oby było lepiej...
Anulka co do @ to u mnie po porodzie zupełnie bezbolesne więc pozostaje tylko współczuć kochana:-(
Beatko a myslisz że kapik jest do wytrzymania! masakra czasami to ja już wysiadam jneszcze on potrafi prawie cały dzięń marudzić dosłownie marudzić nie płącze tylko jeczy jak stara baba wrrrrr....
jedyne z czego dziś sie posmiałam to czytam posty a on na całą swoją mordkę OOOAAAA:-) więc jeszcze L i już imie swojej narzeczonej będzie umiał wymienić:-) hihihihih

buziak
Sabinko to ja wtedy nie wiem jaką macie z Birą wkleisz mi zdjęcie opakowania?
No to widzę ze kapik z Olą mogą rękę sobie podać:-D

Kurcze laski a gdzie jest ta opcja żeby dać "pokaż ostatnią nieprzeczytana stronę" czy jakoś tak:baffled:

AAA my dziś z małżem mamy rocznice ślubu - 2 latka (tzw rocznica BAWEŁNIANA) :rofl2: Ale jestem bezczelna tak się chwalić:-p:rofl2:
Elbra no to wszystkiego naj z okazji rocznicy

Wieienka to sie spaliłam ale dobrze chciałam:-:)-D

Sabinko to ja wtedy nie wiem jaką macie z Birą wkleisz mi zdjęcie opakowania?
No to widzę ze kapik z Olą mogą rękę sobie podać:-D

Elbra no to wszystkiego naj z okazji rocznicy

Dzięki bardzo!!!
ale już poprawiłam posta bo ma być papierowa:-D

Elbra wszystkeigo naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!! dla Ciebie i mężusia:-)
jakie plany na wieczór????:-)
Widze że tu wiele małżeństw z czerwca 2 latka temu:-) :-)

Dzięki wielkie!!!!!!!!!
nie ma żadnych planów:rofl2:
My teraz a właściwie mąż zapitala praca potem budowa potem jesscze przy domu coś zrobić i tak w kółko, że mało co mamy dla siebie czasu więc wieczorek w domciu razem do dla nas zbawienie :tak:
poza tym u nas krucho z kasą więc już wogóle nie ma co szaleć.
A zresztą my jetseśmy domatorzy:zawstydzona/y::tak:

I na dodatek ja się ucze do obrony. A Piotruś jest u mojej mamy.

reklama
Beata spoko ;-):-D:-D

elbra to wszystkiego Najlepszego z okazji 2 rocznicy slubu,
a funcka ta jest na gorze po lewej stronie , w rozowej ramce i obok jest nibieski ptaszek "V"

Ostatnia edycja:
Do góry