reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Misia zdróweczka dla dzieciaków:-)
Beatko Mirka ale ja daje bobovite ale owsianke taką na wodzie się ją robi:-) nie wiem jak Bira kochana wypowiedz się:-):-) bo to co w słoiczkach to kapik lubi wszystko tylko nam o kaszkę chodziłO;-)
Anineczka bidulko:-( oby było lepiej...
Anulka co do @ to u mnie po porodzie zupełnie bezbolesne więc pozostaje tylko współczuć kochana:-(
Beatko a myslisz że kapik jest do wytrzymania! masakra czasami to ja już wysiadam jneszcze on potrafi prawie cały dzięń marudzić dosłownie marudzić nie płącze tylko jeczy jak stara baba wrrrrr....
jedyne z czego dziś sie posmiałam to czytam posty a on na całą swoją mordkę OOOAAAA:-) więc jeszcze L i już imie swojej narzeczonej będzie umiał wymienić:-) hihihihih

buziak

reklama
Kurcze laski a gdzie jest ta opcja żeby dać "pokaż ostatnią nieprzeczytana stronę" czy jakoś tak:baffled:

AAA my dziś z małżem mamy rocznice ślubu - 2 latka (tzw rocznica PAPIEROWA) :rofl2: Ale jestem bezczelna tak się chwalić:-p:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Igi i Wiku mają antybiotyk, katar jest bakteryjny, obaj mają zaczerwienione gardełka. Dostaliśmy leki i leczymy.

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Chłopaków:tak::-)

Wybaczcie ale nie mam siły nadrabiać :-(
Normalnie padam :baffled:

Asix ciekawe dlaczego oni tak mają.
na początku twierdziłam,że ćwiczy sobie po nocach ale to bez sensu tłumaczenie.
Najgorsze jest to,że on nie umie się obkręcić z raczków na plecy.Czy nawet z brzucha na plecy,ale jak sama go obkręcam to jest strasznie niezadowolony :angry:
To już 3 nocka taka :baffled:
Normalnie przywiąże go pasami do łóżeczka :baffled::tak::-D
Kiedy biore go do mnie to jest to samo.
A jak już uśnie na brzuchu to tylko na godzinke,bo nie lubi spać na brzuchu :no:
Co tu robić....

Współczuje egzemy :-(

co do obracania sie na brzuszek podczas snu to Kacper miał to samo i tez sie budził co jakiś czas np ale teraz patrze że on praktycznie cała noc przesypia właśnie na brzuszku z podniesiona dupcia do góry :-D. teraz kiedy ma właśnie drzemkę poobiednią też śpi na brzuszku. Jak kładę go spać wkładam go normalne na plecki odchodzę od łóżeczka i widzę jak od razu sie przekręca :tak:. Może z czasem przestanie sie budzić twój maluszek tak jak Kacper

beata było juz było i to chyba 2 razy :-D:-D

?
Wieienka to sie spaliłam ale dobrze chciałam:-:)-D

Misia zdróweczka dla dzieciaków:-)
Beatko Mirka ale ja daje bobovite ale owsianke taką na wodzie się ją robi:-) nie wiem jak Bira kochana wypowiedz się:-):-) bo to co w słoiczkach to kapik lubi wszystko tylko nam o kaszkę chodziłO;-)
Anineczka bidulko:-( oby było lepiej...
Anulka co do @ to u mnie po porodzie zupełnie bezbolesne więc pozostaje tylko współczuć kochana:-(
Beatko a myslisz że kapik jest do wytrzymania! masakra czasami to ja już wysiadam jneszcze on potrafi prawie cały dzięń marudzić dosłownie marudzić nie płącze tylko jeczy jak stara baba wrrrrr....
jedyne z czego dziś sie posmiałam to czytam posty a on na całą swoją mordkę OOOAAAA:-) więc jeszcze L i już imie swojej narzeczonej będzie umiał wymienić:-) hihihihih

buziak
Sabinko to ja wtedy nie wiem jaką macie z Birą wkleisz mi zdjęcie opakowania?
No to widzę ze kapik z Olą mogą rękę sobie podać:-D

Kurcze laski a gdzie jest ta opcja żeby dać "pokaż ostatnią nieprzeczytana stronę" czy jakoś tak:baffled:

AAA my dziś z małżem mamy rocznice ślubu - 2 latka (tzw rocznica BAWEŁNIANA) :rofl2: Ale jestem bezczelna tak się chwalić:-p:rofl2:
Elbra no to wszystkiego naj z okazji rocznicy

Wieienka to sie spaliłam ale dobrze chciałam:-:)-D

Sabinko to ja wtedy nie wiem jaką macie z Birą wkleisz mi zdjęcie opakowania?
No to widzę ze kapik z Olą mogą rękę sobie podać:-D

Elbra no to wszystkiego naj z okazji rocznicy

Dzięki bardzo!!!
ale już poprawiłam posta bo ma być papierowa:-D

Elbra wszystkeigo naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!! dla Ciebie i mężusia:-)
jakie plany na wieczór????:-)
Widze że tu wiele małżeństw z czerwca 2 latka temu:-) :-)

Dzięki wielkie!!!!!!!!!
nie ma żadnych planów:rofl2:
My teraz a właściwie mąż zapitala praca potem budowa potem jesscze przy domu coś zrobić i tak w kółko, że mało co mamy dla siebie czasu więc wieczorek w domciu razem do dla nas zbawienie :tak:
poza tym u nas krucho z kasą więc już wogóle nie ma co szaleć.
A zresztą my jetseśmy domatorzy:zawstydzona/y::tak:

I na dodatek ja się ucze do obrony. A Piotruś jest u mojej mamy.

reklama
Beata spoko ;-):-D:-D

elbra to wszystkiego Najlepszego z okazji 2 rocznicy slubu,
a funcka ta jest na gorze po lewej stronie , w rozowej ramce i obok jest nibieski ptaszek "V"

Ostatnia edycja:
Do góry