reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka ja tez mysle i myślałam że mówi sie "are" i jeszcze bym sie kłóciła:-):-)
to jak Davidek na harward to Kapik na Oxford a co:-) to może juz ich zapiszemy:-) hihih ja mysle że Kapik to po tatusiu na programiste...niezły zawód ...:-) tylko ciekwe czy na oxfordzie jest programowanie taki kierunek podobny:-) hihihihi bo ja sie nie znam:-)

reklama
Bira lepiej tak jak ja idź juz do spania bo pewnie jutro znowu ranny koszmar tak przynajmniej troche się wysypiam:-D
Dzisiaj w nocy z lenistwa wziełam ole do swojego łózka bo mi się nie chciało juz przesuwać łóżeczka a nie chcę zeby Michała tak wczesnie budziła i cała noc była przyklejona do moich pleców kurka ledwo wstałam bo na krawędzi spałam:baffled:
Dzisiaj choćby nie wiem co niech śpi u siebie:tak:

beatka zapomnialam napisac-widzisz wszystko poszlo dobrze u psycholozki a sie przejmowalas
Asix bo bałam sie ze kurcze troche duza różnica wieku między nimi jest bo prawie 5 lat i gdzieś tam mimo woli krzywdzę Michała bo już nie mam dla niego tyle czasu no i to jego zachowanie w przedszkolu ciagle sie skarżą ale mam nadzieję ze porady tej pani psycholog po wdrozeniu przyniosa rezultaty:tak:
Dziewczyny dlatego nie czekajcie tak długo z drugim najlepiej ma Lilka pyk Milenka pyk Hanulka i pyk ktosiek:tak:no i oczywiście Ladina i Kajunia no właśnie gdzie dziewczyny jestescie?????

ło matko ile Wy tu tworzycie:-)
mój Dawid poszedł sobie do knajpy na meczyk a ja siedze juz teraz sama bo 5 minut temu wyszła kumpela:-)
obaliłyśmy flaszeczke we dwie:-) drineczki mniam mniam:-)
no i oczywiście meczyk oglądałysmy a własciwie narazie 1 połowę ale traaagggeeedddiiiaaa...fart ze ta brameczka strzelona;-)
do południa sprzętałam...potem o 12 przyjechała kumpela w 5 miesiącu ciazy no i pojechała o 16:-) potem o 17 wizyta teściowej...masakra Kapik jej nie cierpi...:-( zawsze pąłcze jak ona jest...jak go bierze na ręce:-( no i nie wiem co zrobić:-( chciałabym jej powiedzieć żeby sie tak nie malowała i pachniła do neigo ale wtedy sie obrazi:-( ehhh....

co do porodu jestem za naturalny całkowicie:-) też miałam przed ciażą myślenie nie płacę za cesarke i mam;-) ale potem mi sie całkowicie zmieniło:-) ale teraz to ju zupełnie jestem tego pewno że to super sprawa:-) zero cięć:-) zero szwów:-) ehh nic tylko rodzić:-)

Sabinko zastanawiam się czy piłaś z ta kumpelą w ciaży drineczki?:-D
na pocieszenie dodam ze Michał tez tak reagował na moją tesciową ku mojej radosci.Juz jak widział jej blok to w ryk:-D:-D:-D:-DAle swinia jestem co:-)

Tak czytam ile szamaj Wasze maluszki to - ja chyba glodze Oskarka:-p

u nas 5-6 rano cycus,
potem k.8-9 owoc (sloiczek lub swiezy), potem popijamy cycem.
10-11 cyc.
k.12-13 obiadek (130g), popijamy cycem
k.16 cyc
k.18 owoc
k.19.30 cyc

Anulka to prawie jak Olka góra 4 razy mleko w ciagu dnia około 100 ml tylko na noc 180 ze 210 które robię zupka duza ale zjada 3/4 i deserek co 2 dzień do picia nic czsami troche wody

sabina ja dobrze zrozumialam obalilas flaszeczke z kolezanka ktora jest w 5 miesiacu ciazy?? :szok::szok:

Też byłam nacinana, ale mój gin to super fachowiec i jestem pięknie zszyta, że śladu nie ma. Moją koleżankę jak jeden zszył to ją po czterech latach dupa ciągnie i jak twierdzi ma koronkę;-);-)

bira :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: rowalilo mnie to :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobrze ze ja nie popekalam i nie bylam szyta, bo nigdy nie wiesz na jakiego fachowca trafisz :baffled:

Wisienka no widzę że się wzięłaś ostro za pracę:-) pani moderatorko nasza:-)

sabina
no staram sie a co ;-):-):-) ale widze ze niektore z was mi to utrudniaja ;-):-D:-D piszac tu o jedzonku itd :-D:-D:-D
...i pomyslec ze pisze to ja, ktora zawsze pisala to co nie trzeba na tym watku :zawstydzona/y::laugh2::laugh2:

Ja na szczęście nie musze meczy oglądać. Jestem totalnie antysportowa mnie mierzi na sam widok czegokolwiek ze sportem związanego. Słyszę tylko jak sąsiedzi się drą:baffled::baffled:

Też byłam nacinana, ale mój gin to super fachowiec i jestem pięknie zszyta, że śladu nie ma. Moją koleżankę jak jeden zszył to ją po czterech latach dupa ciągnie i jak twierdzi ma koronkę;-);-)

Beata, no to czekamy na kła. U nas dzisiaj w ruch poszedł Viburcol i żel na dziąsła... ale dupa... nic nie dało rady zapanowac nad Inguśką. Wyciszyła się jak poszłyśmy na spacerek w chuście i musiała na psy patrzeć, to trcohę zapomniała, że musi być niegrzeczna..........:baffled:

Co do psów... dzś dzwoniła moja kumpelka, której synek chodzi do przedszkola. Dzisiaj mieli jakąś lekcję o zwierzątkach, które dzieci mają w domku a że synek koleżanki nie ma w domu zwierzątek to powiedział, ze cicia ma dwa pieski on do nich przychodzi się pobawić... wiec pani zapytała jak pieski mają na imię a Maciek na to, ze Birra kulwa mać i Amba Ty diwko:szok::confused::baffled: Normalnie w szoku jestem kiedy on to podłapał, bo ja raczej nie bluzgam na psy, chyba, że mnie z równowagi wyprowadzą a ten szczyl coś takiego wychwycił. Muszę zacząć bardziej kontrolować słownictwo, bo jak Inga zacznie mówić, to chyba jej pierwsze słowo to będzie ku.a
Bira no nie moge z młodego:-D:-D:-D
a koronka też niezła:-D:-D:-D

Sabina i jak Kapikowi podeszła ta owsianka?
Sabinko Bira jaka owsianka na mleku zwykłym czy modyfikowanym?
Bo pewnie Olce by to spasowało bo jak je obiad to az uszy jej sie trzesą a jak my jemy to cały czas mlaska musimy ją flipsem zapychać.Gdyby mogła to by schabowego wciagnęła:tak::-D

Anulko nie z przepisu:-) tylko Bira pisała że daje owsiankę Ingusi z BoboVity:-) no i tez kupiłam taką kapikowi bo podobnie jak Inga uważał że mleko jest trujace:-) hehehe

o kurde no masakra dzieciaki są niezłe...wychwycą co chcą...:angry::baffled::-D
dawaj Inge do nas zaraz z Kapikiem sie zajma sobą:-):-D a Ty odpoczniesz....

Sabinka, oj chętnie. Beatce eż ją mam podrzucić to się wyleniu****ę;-);-)

Bira jest zarabista!! keidys nei zjadał wogóle kaszki wpychałam mu na siłe... a owsianka za Twoja radą jest extra...wcina całą!!

U nas tez owsianka robi furrorę. Jest wyjadana aż do ostatniej kropelki.

Wisienka ja tez mysle i myślałam że mówi sie "are" i jeszcze bym sie kłóciła:-):-)
to jak Davidek na harward to Kapik na Oxford a co:-) to może juz ich zapiszemy:-) hihih ja mysle że Kapik to po tatusiu na programiste...niezły zawód ...:-) tylko ciekwe czy na oxfordzie jest programowanie taki kierunek podobny:-) hihihihi bo ja sie nie znam:-)

Moja skromnie, Jagielonka jej wystarczy;-)

Bira lepiej tak jak ja idź juz do spania bo pewnie jutro znowu ranny koszmar tak przynajmniej troche się wysypiam:-D
Dzisiaj w nocy z lenistwa wziełam ole do swojego łózka bo mi się nie chciało juz przesuwać łóżeczka a nie chcę zeby Michała tak wczesnie budziła i cała noc była przyklejona do moich pleców kurka ledwo wstałam bo na krawędzi spałam:baffled:
Dzisiaj choćby nie wiem co niech śpi u siebie:tak:

Właśnie taki mam plan. Ale jakoś mi się podnieść tyłka nie chce. Jeszcze powinnam suczyska wyprowadzić, ale raz odpuszczam, wróciłyśmy ze spacerku po 19 to im do 6 dup nie porozrywa.
Inga codziennie rano jak się budzi to ląduje u mnie w wyrku, bo chyba by całą klatkę obudziła. Z tym, ze ja już nie śpię, od kiedy walnęła na tą podłogę.

Anulko nie z przepisu:-) tylko Bira pisała że daje owsiankę Ingusi z BoboVity:-) no i tez kupiłam taką kapikowi bo podobnie jak Inga uważał że mleko jest trujace:-) hehehe
To pewnie na mleku zwykłym ale pojade do Tesco to poczytam sobie co jest napisane na owsiance a i wyszła bobovita indyk w warzywach z nuta owocową jest super i bardzo sycący no i tańszy i lepszy od gerbera

reklama
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki

Do góry