reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienka ja tez mysle i myślałam że mówi sie "are" i jeszcze bym sie kłóciła:-):-)
to jak Davidek na harward to Kapik na Oxford a co:-) to może juz ich zapiszemy:-) hihih ja mysle że Kapik to po tatusiu na programiste...niezły zawód ...:-) tylko ciekwe czy na oxfordzie jest programowanie taki kierunek podobny:-) hihihihi bo ja sie nie znam:-)

reklama
Bira lepiej tak jak ja idź juz do spania bo pewnie jutro znowu ranny koszmar tak przynajmniej troche się wysypiam:-D
Dzisiaj w nocy z lenistwa wziełam ole do swojego łózka bo mi się nie chciało juz przesuwać łóżeczka a nie chcę zeby Michała tak wczesnie budziła i cała noc była przyklejona do moich pleców kurka ledwo wstałam bo na krawędzi spałam:baffled:
Dzisiaj choćby nie wiem co niech śpi u siebie:tak:

beatka zapomnialam napisac-widzisz wszystko poszlo dobrze u psycholozki a sie przejmowalas
Asix bo bałam sie ze kurcze troche duza różnica wieku między nimi jest bo prawie 5 lat i gdzieś tam mimo woli krzywdzę Michała bo już nie mam dla niego tyle czasu no i to jego zachowanie w przedszkolu ciagle sie skarżą ale mam nadzieję ze porady tej pani psycholog po wdrozeniu przyniosa rezultaty:tak:
Dziewczyny dlatego nie czekajcie tak długo z drugim najlepiej ma Lilka pyk Milenka pyk Hanulka i pyk ktosiek:tak:no i oczywiście Ladina i Kajunia no właśnie gdzie dziewczyny jestescie?????

ło matko ile Wy tu tworzycie:-)
mój Dawid poszedł sobie do knajpy na meczyk a ja siedze juz teraz sama bo 5 minut temu wyszła kumpela:-)
obaliłyśmy flaszeczke we dwie:-) drineczki mniam mniam:-)
no i oczywiście meczyk oglądałysmy a własciwie narazie 1 połowę ale traaagggeeedddiiiaaa...fart ze ta brameczka strzelona;-)
do południa sprzętałam...potem o 12 przyjechała kumpela w 5 miesiącu ciazy no i pojechała o 16:-) potem o 17 wizyta teściowej...masakra Kapik jej nie cierpi...:-( zawsze pąłcze jak ona jest...jak go bierze na ręce:-( no i nie wiem co zrobić:-( chciałabym jej powiedzieć żeby sie tak nie malowała i pachniła do neigo ale wtedy sie obrazi:-( ehhh....

co do porodu jestem za naturalny całkowicie:-) też miałam przed ciażą myślenie nie płacę za cesarke i mam;-) ale potem mi sie całkowicie zmieniło:-) ale teraz to ju zupełnie jestem tego pewno że to super sprawa:-) zero cięć:-) zero szwów:-) ehh nic tylko rodzić:-)

Sabinko zastanawiam się czy piłaś z ta kumpelą w ciaży drineczki?:-D
na pocieszenie dodam ze Michał tez tak reagował na moją tesciową ku mojej radosci.Juz jak widział jej blok to w ryk:-D:-D:-D:-DAle swinia jestem co:-)

Tak czytam ile szamaj Wasze maluszki to - ja chyba glodze Oskarka:-p

u nas 5-6 rano cycus,
potem k.8-9 owoc (sloiczek lub swiezy), potem popijamy cycem.
10-11 cyc.
k.12-13 obiadek (130g), popijamy cycem
k.16 cyc
k.18 owoc
k.19.30 cyc

Anulka to prawie jak Olka góra 4 razy mleko w ciagu dnia około 100 ml tylko na noc 180 ze 210 które robię zupka duza ale zjada 3/4 i deserek co 2 dzień do picia nic czsami troche wody

sabina ja dobrze zrozumialam obalilas flaszeczke z kolezanka ktora jest w 5 miesiacu ciazy?? :szok::szok:

Też byłam nacinana, ale mój gin to super fachowiec i jestem pięknie zszyta, że śladu nie ma. Moją koleżankę jak jeden zszył to ją po czterech latach dupa ciągnie i jak twierdzi ma koronkę;-);-)

bira :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: rowalilo mnie to :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
dobrze ze ja nie popekalam i nie bylam szyta, bo nigdy nie wiesz na jakiego fachowca trafisz :baffled:

Wisienka no widzę że się wzięłaś ostro za pracę:-) pani moderatorko nasza:-)

sabina
no staram sie a co ;-):-):-) ale widze ze niektore z was mi to utrudniaja ;-):-D:-D piszac tu o jedzonku itd :-D:-D:-D
...i pomyslec ze pisze to ja, ktora zawsze pisala to co nie trzeba na tym watku :zawstydzona/y::laugh2::laugh2:

Ja na szczęście nie musze meczy oglądać. Jestem totalnie antysportowa mnie mierzi na sam widok czegokolwiek ze sportem związanego. Słyszę tylko jak sąsiedzi się drą:baffled::baffled:

Też byłam nacinana, ale mój gin to super fachowiec i jestem pięknie zszyta, że śladu nie ma. Moją koleżankę jak jeden zszył to ją po czterech latach dupa ciągnie i jak twierdzi ma koronkę;-);-)

Beata, no to czekamy na kła. U nas dzisiaj w ruch poszedł Viburcol i żel na dziąsła... ale dupa... nic nie dało rady zapanowac nad Inguśką. Wyciszyła się jak poszłyśmy na spacerek w chuście i musiała na psy patrzeć, to trcohę zapomniała, że musi być niegrzeczna..........:baffled:

Co do psów... dzś dzwoniła moja kumpelka, której synek chodzi do przedszkola. Dzisiaj mieli jakąś lekcję o zwierzątkach, które dzieci mają w domku a że synek koleżanki nie ma w domu zwierzątek to powiedział, ze cicia ma dwa pieski on do nich przychodzi się pobawić... wiec pani zapytała jak pieski mają na imię a Maciek na to, ze Birra kulwa mać i Amba Ty diwko:szok::confused::baffled: Normalnie w szoku jestem kiedy on to podłapał, bo ja raczej nie bluzgam na psy, chyba, że mnie z równowagi wyprowadzą a ten szczyl coś takiego wychwycił. Muszę zacząć bardziej kontrolować słownictwo, bo jak Inga zacznie mówić, to chyba jej pierwsze słowo to będzie ku.a
Bira no nie moge z młodego:-D:-D:-D
a koronka też niezła:-D:-D:-D

Sabina i jak Kapikowi podeszła ta owsianka?
Sabinko Bira jaka owsianka na mleku zwykłym czy modyfikowanym?
Bo pewnie Olce by to spasowało bo jak je obiad to az uszy jej sie trzesą a jak my jemy to cały czas mlaska musimy ją flipsem zapychać.Gdyby mogła to by schabowego wciagnęła:tak::-D

Anulko nie z przepisu:-) tylko Bira pisała że daje owsiankę Ingusi z BoboVity:-) no i tez kupiłam taką kapikowi bo podobnie jak Inga uważał że mleko jest trujace:-) hehehe

o kurde no masakra dzieciaki są niezłe...wychwycą co chcą...:angry::baffled::-D
dawaj Inge do nas zaraz z Kapikiem sie zajma sobą:-):-D a Ty odpoczniesz....

Sabinka, oj chętnie. Beatce eż ją mam podrzucić to się wyleniu****ę;-);-)

Bira jest zarabista!! keidys nei zjadał wogóle kaszki wpychałam mu na siłe... a owsianka za Twoja radą jest extra...wcina całą!!

U nas tez owsianka robi furrorę. Jest wyjadana aż do ostatniej kropelki.

Wisienka ja tez mysle i myślałam że mówi sie "are" i jeszcze bym sie kłóciła:-):-)
to jak Davidek na harward to Kapik na Oxford a co:-) to może juz ich zapiszemy:-) hihih ja mysle że Kapik to po tatusiu na programiste...niezły zawód ...:-) tylko ciekwe czy na oxfordzie jest programowanie taki kierunek podobny:-) hihihihi bo ja sie nie znam:-)

Moja skromnie, Jagielonka jej wystarczy;-)

Bira lepiej tak jak ja idź juz do spania bo pewnie jutro znowu ranny koszmar tak przynajmniej troche się wysypiam:-D
Dzisiaj w nocy z lenistwa wziełam ole do swojego łózka bo mi się nie chciało juz przesuwać łóżeczka a nie chcę zeby Michała tak wczesnie budziła i cała noc była przyklejona do moich pleców kurka ledwo wstałam bo na krawędzi spałam:baffled:
Dzisiaj choćby nie wiem co niech śpi u siebie:tak:

Właśnie taki mam plan. Ale jakoś mi się podnieść tyłka nie chce. Jeszcze powinnam suczyska wyprowadzić, ale raz odpuszczam, wróciłyśmy ze spacerku po 19 to im do 6 dup nie porozrywa.
Inga codziennie rano jak się budzi to ląduje u mnie w wyrku, bo chyba by całą klatkę obudziła. Z tym, ze ja już nie śpię, od kiedy walnęła na tą podłogę.

Anulko nie z przepisu:-) tylko Bira pisała że daje owsiankę Ingusi z BoboVity:-) no i tez kupiłam taką kapikowi bo podobnie jak Inga uważał że mleko jest trujace:-) hehehe
To pewnie na mleku zwykłym ale pojade do Tesco to poczytam sobie co jest napisane na owsiance a i wyszła bobovita indyk w warzywach z nuta owocową jest super i bardzo sycący no i tańszy i lepszy od gerbera

reklama
wisienka .......oczywiscie ze 'where is everybody ' to tak jak somebody , nobody , anybody etc.
taka forma .........penie wynika to z tego ze 'body' cialo jest TO czyli nijaki

Do góry